bigos Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wybiła (prawie) 14sta! Jasiek dajesz, dajesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dbsst napisał(a):to już otwarty czeka :evil_lol: dziewczyny powoli wychodzimy jeszcze pies papiery i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..................... :kciuki: Quote
clockwork Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [FONT=Arial]yyyyyyy a ja jak zwykle po tyłach.....:roll::oops: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????? jest Jaśko????? :cool3::cool3::cool3:[/FONT] Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]yyyyyyy a ja jak zwykle po tyłach.....:roll::oops: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????? jest Jaśko????? :cool3::cool3::cool3:[/FONT] hahaha chyba dopiero dojezdżają do El Dr :lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha chyba dopiero dojezdżają do El Dr :lol: zara bedom molestować Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha chyba dopiero dojezdżają do El Dr :lol: z tym zaraz to się nie wyrywaj - pamiętaj o korkach :evilbat: Quote
clockwork Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha chyba dopiero dojezdżają do El Dr :lol: [FONT=Arial]aaaaaaaaaahhhhaaaaaaaaaa.... ale po drodze może się wszystko wydarzyć :roll:....Jasiek może zrobić... TADAAM!!!! i do elDohtore???? :crazyeye::crazyeye: to ona nie do Magi pojachała????? :hmmmm: [/FONT] Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no w sumie to może zrobić tadam przez pępek - więc nie wiem :niewiem: ale mam nadzieję, że MAGA nam zaraz powie co i jak!!!! PRAWDA MAGA??!! Quote
Agga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dbsst i ja tez czekam na wiadomości i mocno trzymam kicuki! Quote
Maga100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 możecie rozewrzeć to, co zaciskacie :shake::placz: Debe dopiero z ktg wyszła :angryy: Wszystkie warszawskie baby uparły się dzisiaj rodzić :angryy: El Doktorre przyjmuje jakiś poró (nie Dominiki :shake: ) i nawet jeszczenie spojrzał na zapis jaśkowy :shake: Na 99,99% dzisiaj nic z tego nie będzie, bo na porodówce najazd rodzących Hunów :placz::angryy::angryy: Rzecznik Prasowy M.A.G.A Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 osz kutwa :mdleje: ja się wykoncze nerwowo a co dopiero Debe - trzym sie laska :kciuki: Quote
Agga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No tak dbsst się nigdzie nie spieszy. Ona ma czas młody też. Trzymaj się ciotka. Quote
Maga100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Już wiadomo na 100%, ze Jasia witac będziemy po Nowym Roku.... :p Quote
bigos Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no masz! paluchy nam podrętwieją od trzymania kciuków:diabloti::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 a ja będę wredna i debe pewnie mnie zabije:) Jasiek siedź jak najdłużej bo każdy dzień w brzuchu to tłuszczyku trochę więcej:):) Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Olcia napisał(a):a ja będę wredna i debe pewnie mnie zabije:) Jasiek siedź jak najdłużej bo każdy dzień w brzuchu to tłuszczyku trochę więcej:):) no dobrze, że chłopak bo kobitce tpo ten tłuszczyk na cholere :lol: no to spuszczam powietrze do nowego roku ;) Quote
dbsst Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 jestem zmęczona jakbym urodziła :shake: 1. El Drr odbierał dziś poród za porodem :shake: 2. przyjęć było tyle, że SZOK :crazyeye: 3. ja nie chce nic mówić ale od 22 byłam na czczo :shake: a w koło WSZYSCY JEDLI BATONY I PILI KAWE Z AUTOMATU :diabloti::angryy: 4. na KTG czekałam jak głupia - działało jedno potem przytargali drugie - reszta popsuta :diabloti: 5. El Drr dziś miał urwanie głowy ale jak juz zszedł do mnie to był pod koniec ostatniego porodu więc technicznie nie było problemu. Problem pojawił sie moralny :diabloti: 6. mój syn rozkopał elektrody z KTG! tak, że pospadały a macica 5% 7. leżałam na tym KTG i leżałam jak wchodziła pani położna to pokazywał, że ON nie będzie współpracował. Mieliśmy wyciszony KTG a TZ pod drzwiami slyszał co ten Mały Drań wyprawiał :diabloti: 8. 4 stycznia o 13 stawiam się i jeśli nawet będzie taka sama sytuacja jak dziś to jedziemy z oksytocyną i lecimy ze skalpelem, dziś NIE :shake: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 i co mam dziś pić za hawaje Jaśka w Twojej macicy ? phiiiiiiiiiii :diabloti: Quote
dbsst Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):no to byle do 4 stycznia :) Vectra napisał(a):i co mam dziś pić za hawaje Jaśka w Twojej macicy ? phiiiiiiiiiii :diabloti: a wiecie co jest najgorsze, że straciłam polot nie mam już wdzięku lub mój Drr był na kursie twardej negocjacji :shake: nie pomagały groźby, poroźby, błagania, płakania, oczy na spaniela, chóry pacjentów za mną NIC juz nawet położna była gotowa mnie ciachać a on nie :shake: Smiał się i mówił, że wiem jak jojczyć bo ze służby zdrowia jestem :shake::shake::shake: moja samoocena jest gdzieś poniżej mojego wielkiego brzucha :shake::diabloti: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 moja samoocena jest gdzieś poniżej mojego wielkiego brzucha to już pod ziemią chyba :hmmmm: to co musisz jednak kiecke na sylwka kupić - nie ma po taniości , porodem się wykręcać :diabloti: i nie zapomnij o szpilkach !!! elegancka sukienka tylko dobrze komponuje się z 15 cm słupeczkami .. najlepiej klapeczki ... aaaa i wciągnij brzuch i nie garb się :buzi: Quote
Recommended Posts