malawaszka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 łomatko aż mnie brzuch rozbolał :mdleje: zaciskam :kciuki: żeby wsio szybko i gładko poszło!!!!!! Quote
apple Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):jutro jutro :multi::multi::multi::multi::multi: za 12 godzin :multi::multi::multi::multi::multi: mam nadzieje Oooo dżiiiissss i jak tu spać?:roll: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dbsst napisał(a):jutro jutro :multi::multi::multi::multi::multi: za 12 godzin :multi::multi::multi::multi::multi: mam nadzieje miałyśmy się nie nastawiać :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 malawaszka napisał(a):żeby wsio szybko i gładko poszło!!!!!! pójdzie szybko i gladko, bo ja będę nadzorować zespół lekarzy, więc to chyba oczywiste.... :diabloti: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 malawaszka napisał(a):łomatko aż mnie brzuch rozbolał :mdleje: zaciskam :kciuki: żeby wsio szybko i gładko poszło!!!!!! Waszko pójdzie El Dr sprytny jest więc będzie fajnie :multi: apple napisał(a):Oooo dżiiiissss i jak tu spać?:roll: nie spać :evil_lol: Maga100 napisał(a):miałyśmy się nie nastawiać :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: nie nie nastawiamy się bosz żeby zrobił :roll: Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 malawaszka napisał(a):łomatko aż mnie brzuch rozbolał :mdleje: zaciskam :kciuki: żeby wsio szybko i gładko poszło!!!!!! [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]to co pijemy :razz::razz:... :knajpa:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 [FONT=Arial]to co pijemy :razz::razz:... :knajpa:[/FONT] a jak pijemy :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A potem takie chybotliwe będzie poród odbierać? No, dobra. I tak mało śpię, więc będe czuwać! Debe, nie martw się nic a nic, Ja tutaj będe pilnowała porządku. A Ty + Maga - idźcie sobie rodzić:) Pzdr. Pzdr. Quote
malawaszka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]to co pijemy :razz::razz:... :knajpa:[/FONT] ja dziś nie mogę - może jutro :lol: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A ja mogę i dzisiaj i jutro, ale nie będę tego robić naszej drogiej Debe. Ja gram fair play! Pzdr. Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a): No, dobra. I tak mało śpię, więc będe czuwać! Debe, nie martw się nic a nic, Ja tutaj będe pilnowała porządku. A Ty + Maga - idźcie sobie rodzić:) . haha, o dzięki, ci bwana :modla: Debe już poszła udawać, ze śpi, a ja piję, bo cóż innego mi pozostało :niewiem: Ale zaraz kończę, bo muszę jeszcze się podszkolić z podręcznika medycyny jak wykonać cięcie, ale już postanowiłam, ze zrobię jej pionowe :diabloti: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 odmeldowywuje się wszystko czeka wiec my jesteśmy gotowi :cool1: Jasiek Grubasiek skacze więc i on jest gotowy :cool1: oby to było jutro bo nie przeżyje jak go nie zobaczę :roll: Wszystko opisze Wam Maga :diabloti: kamera się ładuje jutro jeszcze zdjęcie :roll: paznokcie zrobione parapety spiłowane ;):evil_lol: love u pa bawcie się równie dobrze jak my :multi::multi::multi::multi::multi::multi: będzie Jasiek będzie Jasiek :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 nie wiecie czemu dziś spalam tylko dwie godziny :evil_lol: i to napewno nie dlatego, że mogę usłyszeć 1. przyjeżdżaj a za chwilę za godzine może więcej będę już miała JEGO po tej stronie :evil_lol: jestem tak podniecona jakbym czekała na Świętego Mikołaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):ja dziś nie mogę - może jutro :lol: no to już jest dziś ;) DZWONIŁAŚ ?!?!?!?!?!?!? Quote
Maga100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 nic nie wiadomo, nic, nic, nic :shake::shake::shake::shake: Quote
teqquila Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witanko Debe doczekalim sie 28 i co i co ?? Juz???? Quote
dbsst Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Mam nadzieję, że Maga mnie nie potnie, że wchodzę jej w paradę :evil_lol: na 14 jedziemy do szpitala na KTG po nim lekarz oceni czy to DZIŚ :cool1: okoliczności sprawiają, że to MUSI być dziś: storczyk rozkwitnięty i pada śnieg :cool1: Quote
Cola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ...i mamy czekać do 14? :mdleje: bez serca ten El Dr :shake: ...i weź tu wyczekaj bez nerwów, stresów :roll: Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 łomatko :mdleje: no to czekamy :kciuki: Quote
Agnes Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 sie przylacze do czekania:evil_lol: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 idź sie już potnij co ? :diabloti: bo mi się szampan w lodówce marnuje :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Vectra napisał(a):idź sie już potnij co ? :diabloti: bo mi się szampan w lodówce marnuje :evil_lol: to już otwarty czeka :evil_lol: dziewczyny powoli wychodzimy jeszcze pies papiery i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Recommended Posts