Maga100 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='dbsst']wpadaj wpadaj kawy bym sie napiła :eviltong: a ja bym coś zjadła :eating: dlaczego ja znowu tylko z tobą gadam i to wszędzie :roll: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Maga100']a ja bym coś zjadła :eating: dlaczego ja znowu tylko z tobą gadam i to wszędzie :roll: wczoraj R zrobił mielone trzeba obrać ziemniaki i zrobic goszek albo nie wiem CZEKAM jak to zrobisz :evil_lol: Quote
Cola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='dbsst']Dramat śniło mi się dziś przez całą noc - bo oczywiście dziś nie chciało mi się siq w nocy - ŻE RODZĘ SIŁAMI NATURY MIEDNICZE UŁOŻENIE. Byłam w swoim szpitalu, była tam pani dr ktora czasem widuję ale NIE ONA mi odbierała ten poród tylko grupa INDIAN. Oczywiście był ból oczywiście były krzyki real w 100% czy ja wariuje :roll: :mdleje: .....Ty popadasz w paranoję :evil_lol: [quote name='dbsst']ja się mam jak kangur :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: a skaczesz tak jak one? [quote name='dbsst']a nie że rodzę i mam swiety spokój :evil_lol: zapomnij o świętym spokoju :diabloti: [quote name='dbsst']a to ja z dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0568ps.jpg?t=1261477778 :roflt: czyżby Debe zrobiło się zimno?? Quote
bigos Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='dbsst']a to ja z dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Połknęłaś Debeściakowi piłkę? :diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ooooooo Debe brzuchata:loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0568ps.jpg?t=1261477778 Co do snów o porodzie to mnie się nadal zdarzają:roll: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Cola']:mdleje: .....Ty popadasz w paranoję :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: a skaczesz tak jak one? zapomnij o świętym spokoju :diabloti: :roflt: czyżby Debe zrobiło się zimno?? Popadam i to dzięki Madze :shake: wczoraj zadała mi pytanie jak twój gin jest na urlopie to jak bedziesz rodzić: JA NIE POMYŚLAŁAM O TYM :evil_lol: skacze jak gumisie po soku z gumi jagód :evil_lol: zapomnieć :placz: why zimno ?? [quote name='bigos']Połknęłaś Debeściakowi piłkę? :diabloti::evil_lol: wielka lekarska piłkę połkłam :evil_lol: [quote name='apple']Ooooooo Debe brzuchata:loveu: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0568ps.jpg?t=1261477778 Co do snów o porodzie to mnie się nadal zdarzają:roll: zaskoczenie bo przez ostatnie miesiące byłam płaska jak deska na brzuchu :evil_lol: nie mów, że po też będę o tym snic :placz: potrzebuje help - jak mam robić teledyski jak nie potrafie pociac filmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 dbsst napisał(a):Popadam i to dzięki Madze :shake: wczoraj zadała mi pytanie jak twój gin jest na urlopie to jak bedziesz rodzić: JA NIE POMYŚLAŁAM O TYM :evil_lol: skacze jak gumisie po soku z gumi jagód :evil_lol: zapomnieć :placz: why zimno ?? ale Magda pomyślała :evil_lol: tylko, że zbyt późno :diabloti: rozumiem, że Jasiek ma megaczkawki od samego rana :evil_lol: tiaaaa...spokój to był przed ciążą i w trakcie :evil_lol: ...bo jesteś ubrana w sweterek :cool3: po tym wnioskuję, że zrobiło Ci się zimno :roll: :evil_lol: jak nie Ty :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Śliczna piłka przed Tobą:) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0568ps.jpg?t=1261477778 pzdr. Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Cola']ale Magda pomyślała :evil_lol: tylko, że zbyt późno :diabloti: rozumiem, że Jasiek ma megaczkawki od samego rana :evil_lol: tiaaaa...spokój to był przed ciążą i w trakcie :evil_lol: ...bo jesteś ubrana w sweterek :cool3: po tym wnioskuję, że zrobiło Ci się zimno :roll: :evil_lol: jak nie Ty :diabloti: albo pomyślała ale nie potrzebnie mój mózg wyparł takiepyanie ale nie na niej zawsze moge polegać :roll: tak ostatnio ilość czkawek drastycznie wzrosła :evil_lol: można powiedzieć, że są od rana do rana :evil_lol: i, że juz zawsze będe miała zajętą głowę :roll: aaaa bo pod spodem mam ramiączka a o tej porze jest u mnie wietrzenie czyli balkony okna i pies pod kocem :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Śliczna piłka przed Tobą:) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0568ps.jpg?t=1261477778 pzdr. dziękuje Asiaczku piłka jak przystało na bliźniaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli Jaska i Tadeusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Asiaczek napisał(a):I jedna i druga to Ty? Pzdr. si i jeden i drugi to mój POJEDYŃCZY syn :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 malawaszka napisał(a):ale masz trzy balony :mdleje: ja widzę tylko jeden balon i baloniki :diabloti::evil_lol: Quote
teqquila Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 hehe nie dosc ze lekarska to jeszcze meloniki polknelas :P hehe Quote
bigos Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Lekarska jest ciężkostrawna. Wróżę problemy z wypróżnieniem:diabloti: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 teqquila napisał(a):hehe nie dosc ze lekarska to jeszcze meloniki polknelas :P hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem o co ci chodzi moja droga :eviltong: bigos napisał(a):Lekarska jest ciężkostrawna. Wróżę problemy z wypróżnieniem:diabloti: i, że co będzie mi ciężko wypróżnic tą piłkę tak mi życzysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Alicja']oooo brzusio nisko nisko nisko...................fakt nie mam zgag nie jest mi duszno ale nisko to myślałam, że gdzies przy kolanie :evil_lol: Quote
bigos Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [FONT=Arial]Będzie dobrze.[/FONT] Zaliczysz ławeczkę, materac, piłka lekarska przekoziołkuje i zaliczysz rzut za trzy punkty wprost w obręcz położnej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Akrobatyka stosowana[/FONT][/FONT]:p Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='bigos'][FONT=Arial]Będzie dobrze.[/FONT] Zaliczysz ławeczkę, materac, piłka lekarska przekoziołkuje i zaliczysz rzut za trzy punkty wprost w obręcz położnej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Akrobatyka stosowana[/FONT][/FONT]:p ha ha ha ha ha jakby dalej TEGO nie widzę - i widziec nie chcę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 buuuuuuu a ja oczywiście nie widzę zdjęć tych dwóch obok siebie tzn. widzę po kawałku:( Quote
bigos Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 coś masz słabo rozwiniętą wyobraźnię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozrysować? Quote
Maga100 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='dbsst']Popadam i to dzięki Madze :shake: wczoraj zadała mi pytanie jak twój gin jest na urlopie to jak bedziesz rodzić: JA NIE POMYŚLAŁAM O TYM :evil_lol: aha, jasne, że niby wszystko moja wina, tak? :obrazic: A ja się tak troszczę, tak dbam! :placz: [quote name='dbsst'] dziękuje Asiaczku piłka jak przystało na bliźniaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli Jaska i Tadeusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem, jak ci to powiedzieć, ekh, ekh, ale jeden z nich jest już na zewnątrz :roll: zgadnij który :diabloti: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Olcia']buuuuuuu a ja oczywiście nie widzę zdjęć tych dwóch obok siebie tzn. widzę po kawałku:( mam nadzieję, że po tym lepszym kawałku :evil_lol: [quote name='bigos']coś masz słabo rozwiniętą wyobraźnię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozrysować? tak poproszę schemat :evil_lol: [quote name='Maga100']aha, jasne, że niby wszystko moja wina, tak? :obrazic: A ja się tak troszczę, tak dbam! :placz: nie wiem, jak ci to powiedzieć, ekh, ekh, ale jeden z nich jest już na zewnątrz :roll: zgadnij który :diabloti: tak dbasz ze zostawiłas mnie dziś na pastwę losu :placz: nie mam pojęcia który może być już na zewnątrz :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts