Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Maga100']a ja bym coś zjadła :eating:

dlaczego ja znowu tylko z tobą gadam i to wszędzie :roll:

wczoraj R zrobił mielone trzeba obrać ziemniaki i zrobic goszek albo nie wiem CZEKAM jak to zrobisz :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Dramat śniło mi się dziś przez całą noc - bo oczywiście dziś nie chciało mi się siq w nocy - ŻE RODZĘ SIŁAMI NATURY MIEDNICZE UŁOŻENIE. Byłam w swoim szpitalu, była tam pani dr ktora czasem widuję ale NIE ONA mi odbierała ten poród tylko grupa INDIAN. Oczywiście był ból oczywiście były krzyki real w 100% czy ja wariuje :roll:

:mdleje: .....Ty popadasz w paranoję :evil_lol:

[quote name='dbsst']ja się mam jak kangur :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: a skaczesz tak jak one?

[quote name='dbsst']a nie że rodzę i mam swiety spokój :evil_lol:

zapomnij o świętym spokoju :diabloti:

[quote name='dbsst']a to ja z dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0568ps.jpg?t=1261477778

:roflt: czyżby Debe zrobiło się zimno??

Posted

[quote name='Cola']:mdleje: .....Ty popadasz w paranoję :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: a skaczesz tak jak one?

zapomnij o świętym spokoju :diabloti:

:roflt: czyżby Debe zrobiło się zimno??
Popadam i to dzięki Madze :shake: wczoraj zadała mi pytanie jak twój gin jest na urlopie to jak bedziesz rodzić: JA NIE POMYŚLAŁAM O TYM :evil_lol:
skacze jak gumisie po soku z gumi jagód :evil_lol:
zapomnieć :placz:
why zimno ??

[quote name='bigos']Połknęłaś Debeściakowi piłkę? :diabloti::evil_lol:

wielka lekarska piłkę połkłam :evil_lol:

[quote name='apple']Ooooooo Debe brzuchata:loveu:

Co do snów o porodzie to mnie się nadal zdarzają:roll:

zaskoczenie bo przez ostatnie miesiące byłam płaska jak deska na brzuchu :evil_lol:
nie mów, że po też będę o tym snic :placz:

potrzebuje help - jak mam robić teledyski jak nie potrafie pociac filmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Popadam i to dzięki Madze :shake: wczoraj zadała mi pytanie jak twój gin jest na urlopie to jak bedziesz rodzić: JA NIE POMYŚLAŁAM O TYM :evil_lol:
skacze jak gumisie po soku z gumi jagód :evil_lol:
zapomnieć :placz:
why zimno ??

ale Magda pomyślała :evil_lol: tylko, że zbyt późno :diabloti:
rozumiem, że Jasiek ma megaczkawki od samego rana :evil_lol:
tiaaaa...spokój to był przed ciążą i w trakcie :evil_lol:
...bo jesteś ubrana w sweterek :cool3: po tym wnioskuję, że zrobiło Ci się zimno :roll: :evil_lol: jak nie Ty :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']ale Magda pomyślała :evil_lol: tylko, że zbyt późno :diabloti:
rozumiem, że Jasiek ma megaczkawki od samego rana :evil_lol:
tiaaaa...spokój to był przed ciążą i w trakcie :evil_lol:
...bo jesteś ubrana w sweterek :cool3: po tym wnioskuję, że zrobiło Ci się zimno :roll: :evil_lol: jak nie Ty :diabloti:

albo pomyślała ale nie potrzebnie mój mózg wyparł takiepyanie ale nie na niej zawsze moge polegać :roll:
tak ostatnio ilość czkawek drastycznie wzrosła :evil_lol: można powiedzieć, że są od rana do rana :evil_lol:
i, że juz zawsze będe miała zajętą głowę :roll:
aaaa bo pod spodem mam ramiączka a o tej porze jest u mnie wietrzenie czyli balkony okna i pies pod kocem :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Śliczna piłka przed Tobą:)

pzdr.

dziękuje Asiaczku piłka jak przystało na bliźniaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli Jaska i Tadeusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe nie dosc ze lekarska to jeszcze meloniki polknelas :P hehe

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem o co ci chodzi moja droga :eviltong:

bigos napisał(a):
Lekarska jest ciężkostrawna. Wróżę problemy z wypróżnieniem:diabloti:

i, że co będzie mi ciężko wypróżnic tą piłkę tak mi życzysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']oooo brzusio nisko nisko

nisko...................fakt nie mam zgag nie jest mi duszno ale nisko to myślałam, że gdzies przy kolanie :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Będzie dobrze.[/FONT]
Zaliczysz ławeczkę, materac, piłka lekarska przekoziołkuje i zaliczysz rzut za trzy punkty wprost w obręcz położnej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Akrobatyka stosowana[/FONT][/FONT]:p

Posted

[quote name='bigos'][FONT=Arial]Będzie dobrze.[/FONT]
Zaliczysz ławeczkę, materac, piłka lekarska przekoziołkuje i zaliczysz rzut za trzy punkty wprost w obręcz położnej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Akrobatyka stosowana[/FONT][/FONT]:p
ha ha ha ha ha jakby dalej TEGO nie widzę - i widziec nie chcę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Popadam i to dzięki Madze :shake: wczoraj zadała mi pytanie jak twój gin jest na urlopie to jak bedziesz rodzić: JA NIE POMYŚLAŁAM O TYM :evil_lol:

aha, jasne, że niby wszystko moja wina, tak? :obrazic: A ja się tak troszczę, tak dbam! :placz:

[quote name='dbsst']

dziękuje Asiaczku piłka jak przystało na bliźniaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli Jaska i Tadeusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie wiem, jak ci to powiedzieć, ekh, ekh, ale jeden z nich jest już na zewnątrz :roll:
zgadnij który :diabloti:

Posted

[quote name='Olcia']buuuuuuu a ja oczywiście nie widzę zdjęć tych dwóch obok siebie tzn. widzę po kawałku:(

mam nadzieję, że po tym lepszym kawałku :evil_lol:

[quote name='bigos']coś masz słabo rozwiniętą wyobraźnię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozrysować?

tak poproszę schemat :evil_lol:

[quote name='Maga100']aha, jasne, że niby wszystko moja wina, tak? :obrazic: A ja się tak troszczę, tak dbam! :placz:

nie wiem, jak ci to powiedzieć, ekh, ekh, ale jeden z nich jest już na zewnątrz :roll:
zgadnij który :diabloti:

tak dbasz ze zostawiłas mnie dziś na pastwę losu :placz:
nie mam pojęcia który może być już na zewnątrz :eviltong::evil_lol: