apple Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cola napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliskie podłogi i halne wieją...Jak zwał tak zwał:evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Alicja']Daj Jaśkowi rok dzieciństwa , niech się urodzi w 2010 to dobry pomysł, ale czy ty zdzierższysz?? :shake: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 właśnie czy kogoś interesuja czy ja zdzierżę dzielić się swoim boskim ciałem..................ależ nie nikogo to już nie interesuje a przecież jego jeszcze tak jakby NIE BYŁO :P Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 debe nie rodz w grudniu bo nici z rozliczenia pitowego :) a tak jak urodzisz w styczniu to odpiszesz sobie cały rok:) Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='dbsst']właśnie czy kogoś interesuja czy ja zdzierżę dzielić się swoim boskim ciałem..................ależ nie nikogo to już nie interesuje a przecież jego jeszcze tak jakby NIE BYŁO :P no mnie, mnie interesuje, mnie interesuje twoja osoba, a nie ten pasożyt w środku :diabloti: [quote name='Olcia']debe nie rodz w grudniu bo nici z rozliczenia pitowego :) a tak jak urodzisz w styczniu to odpiszesz sobie cały rok:) i tak nie odpisze, jak jest na liniowym :roll: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Olcia']debe nie rodz w grudniu bo nici z rozliczenia pitowego :) a tak jak urodzisz w styczniu to odpiszesz sobie cały rok:) tak możesz przybić sobie piątkę z moim TZ hahahhaa [quote name='Maga100']no mnie, mnie interesuje, mnie interesuje twoja osoba, a nie ten pasożyt w środku :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestem wzruszona dogłębnie :diabloti: Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dbsst napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestem wzruszona dogłębnie :diabloti: tak DOGŁĘBNIE to Ty się nie wzruszaj ani nic innego nie rób bo dziś urodzisz:):) Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Olcia napisał(a):tak DOGŁĘBNIE to Ty się nie wzruszaj ani nic innego nie rób bo dziś urodzisz:):) nie moge dzis nie mogę jutro nie nie nie nie nieninei chociaz TZ się zaoferował, że mnie potnie :loveu::diabloti: Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='dbsst'] chociaz TZ się zaoferował, że mnie potnie :loveu::diabloti: Biedak pewnie mówił, że SIĘ potnie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100']Biedak pewnie mówił, że SIĘ potnie :diabloti::diabloti::diabloti: tak tak on chetnie mnie przytnie :shake::diabloti: Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dbsst napisał(a): chociaz TZ się zaoferował, że mnie potnie :loveu::diabloti: e a już myślałam że do czegoś innego się zaooferował :) np. do przyspieszenia porodu:) Quote
apple Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ojjjj Debe.....jeszcze będziesz chciała go wsadzić do środka:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Zajrzałam na obecnie najbardziej gorący topik na DGM i.... uffff.... wytrzymała, nie urodziła! Pzdr. Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Olcia napisał(a):e a już myślałam że do czegoś innego się zaooferował :) np. do przyspieszenia porodu:) ha ha TZ mnie zostawił i pojechał chyba naprawdę chce przyspieszyć poród :evil_lol: apple napisał(a):Ojjjj Debe.....jeszcze będziesz chciała go wsadzić do środka:evil_lol: tak czuje, że nie zdąży wyleźć a ja będę marzyła, żeby tam wlazł i siedział do 18 ale.......... Asiaczek napisał(a):Zajrzałam na obecnie najbardziej gorący topik na DGM i.... uffff.... wytrzymała, nie urodziła! Pzdr. ha ha ha może jakies zakłady....................ankietę czy coś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ............................................................................................................ Dramat śniło mi się dziś przez całą noc - bo oczywiście dziś nie chciało mi się siq w nocy - ŻE RODZĘ SIŁAMI NATURY MIEDNICZE UŁOŻENIE. Byłam w swoim szpitalu, była tam pani dr ktora czasem widuję ale NIE ONA mi odbierała ten poród tylko grupa INDIAN. Oczywiście był ból oczywiście były krzyki real w 100% czy ja wariuje :roll: To wszystko przez mojego El Drrr powiedział, że przed moim terminem nie pójdzie na urlop tylko mój termin JA traktuje już od poczęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='dbsst'] Byłam w swoim szpitalu, była tam pani dr ktora czasem widuję ale NIE ONA mi odbierała ten poród tylko grupa INDIAN. mam flashback :diabloti: Witaj sqaw :loveu: Howgh Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Maga100']mam flashback :diabloti: Witaj sqaw :loveu: Howgh :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zupełnie nie wiem czemu i mam nadzieję, że jeszcze nie byłaś u Ali bo padniesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj Montano :loveu: Quote
teqquila Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Siemanko Debe :) tom ja psiaka sie juz pozbylam znalazl sie wlascciciel. :P A Ty jak sie masz ?? Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 teqquila napisał(a):Siemanko Debe :) tom ja psiaka sie juz pozbylam znalazl sie wlascciciel. :P A Ty jak sie masz ?? o to fajnie, że piesek szczęśliwie spędzi swieta :multi: a ja się mam jak kangur :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 aha to swietnie kazdego dnia inaczej :P hehe wczesniej slon teraz kangur:P a pozniej wielblad:D Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 teqquila napisał(a):aha to swietnie kazdego dnia inaczej :P hehe wczesniej slon teraz kangur:P a pozniej wielblad:D to będzie jeszcze jakies póżniej :-o:evil_lol: Quote
teqquila Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 no poznbiej bedzie napewno taki ciag dalszy :P:D Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 teqquila napisał(a):no poznbiej bedzie napewno taki ciag dalszy :P:D a nie że rodzę i mam swiety spokój :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 a to ja z dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 chyba jednak przyjadę, jak tak zachęcasz :diabloti: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Maga100']chyba jednak przyjadę, jak tak zachęcasz :diabloti: wpadaj wpadaj kawy bym sie napiła :eviltong: Quote
Recommended Posts