Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

właśnie czy kogoś interesuja czy ja zdzierżę dzielić się swoim boskim ciałem..................ależ nie nikogo to już nie interesuje a przecież jego jeszcze tak jakby NIE BYŁO :P

Posted

[quote name='dbsst']właśnie czy kogoś interesuja czy ja zdzierżę dzielić się swoim boskim ciałem..................ależ nie nikogo to już nie interesuje a przecież jego jeszcze tak jakby NIE BYŁO :P

no mnie, mnie interesuje, mnie interesuje twoja osoba, a nie ten pasożyt w środku :diabloti:

[quote name='Olcia']debe nie rodz w grudniu bo nici z rozliczenia pitowego :) a tak jak urodzisz w styczniu to odpiszesz sobie cały rok:)
i tak nie odpisze, jak jest na liniowym :roll:

Posted

[quote name='Olcia']debe nie rodz w grudniu bo nici z rozliczenia pitowego :) a tak jak urodzisz w styczniu to odpiszesz sobie cały rok:)

tak możesz przybić sobie piątkę z moim TZ hahahhaa

[quote name='Maga100']no mnie, mnie interesuje, mnie interesuje twoja osoba, a nie ten pasożyt w środku :diabloti:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestem wzruszona dogłębnie :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestem wzruszona dogłębnie :diabloti:

tak DOGŁĘBNIE to Ty się nie wzruszaj ani nic innego nie rób bo dziś urodzisz:):)

Posted

Olcia napisał(a):
tak DOGŁĘBNIE to Ty się nie wzruszaj ani nic innego nie rób bo dziś urodzisz:):)

nie moge dzis nie mogę jutro nie nie nie nie nieninei

chociaz TZ się zaoferował, że mnie potnie :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Biedak pewnie mówił, że SIĘ potnie :diabloti::diabloti::diabloti:

tak tak on chetnie mnie przytnie :shake::diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):

chociaz TZ się zaoferował, że mnie potnie :loveu::diabloti:

e a już myślałam że do czegoś innego się zaooferował :) np. do przyspieszenia porodu:)

Posted

Olcia napisał(a):
e a już myślałam że do czegoś innego się zaooferował :) np. do przyspieszenia porodu:)

ha ha TZ mnie zostawił i pojechał chyba naprawdę chce przyspieszyć poród :evil_lol:

apple napisał(a):
Ojjjj Debe.....jeszcze będziesz chciała go wsadzić do środka:evil_lol:

tak czuje, że nie zdąży wyleźć a ja będę marzyła, żeby tam wlazł i siedział do 18 ale..........

Asiaczek napisał(a):
Zajrzałam na obecnie najbardziej gorący topik na DGM i.... uffff.... wytrzymała, nie urodziła!

Pzdr.

ha ha ha może jakies zakłady....................ankietę czy coś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

............................................................................................................

Dramat śniło mi się dziś przez całą noc - bo oczywiście dziś nie chciało mi się siq w nocy - ŻE RODZĘ SIŁAMI NATURY MIEDNICZE UŁOŻENIE. Byłam w swoim szpitalu, była tam pani dr ktora czasem widuję ale NIE ONA mi odbierała ten poród tylko grupa INDIAN. Oczywiście był ból oczywiście były krzyki real w 100% czy ja wariuje :roll:
To wszystko przez mojego El Drrr powiedział, że przed moim terminem nie pójdzie na urlop tylko mój termin JA traktuje już od poczęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']

Byłam w swoim szpitalu, była tam pani dr ktora czasem widuję ale NIE ONA mi odbierała ten poród tylko grupa INDIAN.

mam flashback :diabloti:

Witaj sqaw :loveu:
Howgh

Posted

[quote name='Maga100']mam flashback :diabloti:

Witaj sqaw :loveu:
Howgh
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zupełnie nie wiem czemu i mam nadzieję, że jeszcze nie byłaś u Ali bo padniesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj Montano :loveu:

Posted

teqquila napisał(a):
Siemanko Debe :) tom ja psiaka sie juz pozbylam znalazl sie wlascciciel. :P

A Ty jak sie masz ??

o to fajnie, że piesek szczęśliwie spędzi swieta :multi:
a ja się mam jak kangur :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
aha to swietnie kazdego dnia inaczej :P hehe wczesniej slon teraz kangur:P a pozniej wielblad:D

to będzie jeszcze jakies póżniej :-o:evil_lol: