Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='dbsst'] kurcze, przez ten tydzien ja na cyrkowca wyszkolilas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='dbsst']nie ma mnie na forum bo mam baardzo mało czasu co gorsza od maja przez co najmniej miesiac (jak nie wiecej) nie bede miec neta :shake: :-( :-(co prosze? :-o Ty miesiac co?!? :mad: nie podoba mi sie to :shake: [quote name='dbsst'] czy to poczatek striptizu? :lol: bo mina i ruchy tak jakos na to wskazuja ;) Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 ale ją pogielo :lol: auuuć :shake: a co bylo po tem? :evil_lol: [quote name='KaRa_TC'] A tak wogole bardzo czysty las ;-) Jeżeli to Lasek na Kole to tylko Ci się tak wydaje :shake: Quote
dbsst Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 a ja znowu przelotem dzis widzieliśmy się z chłopakami i oto tego efekty ;) Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Dominisiu - czuję sie jakbym Cię wreszcie poznała :cool3: hihihi niezła łobuzica z Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahahahayha extra :lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 .........no i jak zwykle SUPER.........:multi: Quote
dbsst Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 dobra jeszcze chwila właśnie obejrzałam king konga i się poryczałam i to dla odstresowania Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dbsst napisał(a):dobra jeszcze chwila właśnie obejrzałam king konga i się poryczałam i to dla odstresowania w co one sie tak wpatrywały zawzięcie? o zdjeciach chyba nie muszę juz nic pisać? :loveu: Quote
dbsst Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 dzięki dzięki towarzystwo wpatrzone w piłki i patyki ;) Quote
dbsst Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 dzięki dzięki towarzystwo wpatrzone w piłki i patyki ;) dobranoc Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 cześć sliczna moredczko Szpileczko :p jaaaki wielki jęzor :crazyeye::lol: Dobrej nocki Dominisiu Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dbsst napisał(a): dobranoc hahaha:lol: Szpila jaka mine walnela:lol: :evil_lol: dobranoc dziewczynki :) Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Hej, Debe, chwilowo wróciłam :hand: Zdjęcia oczywiście powalające Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 wczoraj ogladalam z moim Tż foteczki szpileczki :):) nie moglismy sie nadziwic jak teg dokonalas ze szpilcia taka uiesniona :):) bardzo byl chciala zeby Safi tez byla taka kulturystka a nie ulana kuleczka hehehe Quote
lady_lina Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Spiluś ale slicznotka z Ciebie :loveu: :loveu: Cudne fotki :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 SzpilencJa Jest Piiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
asiunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Hej!! Debesciaku obiecaj ze mi Metke obfocisz na zlocie,obiecaj:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts