apple Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dbsst napisał(a):hahahah podoba mi sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sie wie.....przecież genialna jestem:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 apple napisał(a):Sie wie.....przecież genialna jestem:diabloti: :roll: Czy Ty nawet tu musisz swe gwiazdorstwo ogłaszać? :roll: Cześć Debe :loveu: Sypiesz się??? :cool3: Quote
Alicja Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Cola napisał(a):tylko najpierw przetestuj w domu masę, czyli mąkę :evil_lol: bo nie każda się nadaje :roll: a to ja wiem ;) zapytam kucharek w kuchni , będą wiedzieć ....poza tym musze jeszcze znaleźć jelenia co mi zarobi mase na 25 odcisków :hmmmm: ja mam duszności jak mi masa solna schnie na łapach :roll: dbsst napisał(a):oj tam co ja go będę rodzić :p hahahaha niech odcisną migdałki jak się polepią to przynajmniej będziesz miała ciszę :evil_lol: zawsze można dodać bobki królika wyczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ponoć przetestowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do migdałków to beton by był potrzebny , bo i odcisk trwalszy i cisza wieczna :diabloti: Quote
apple Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::roll: Czy Ty nawet tu musisz swe gwiazdorstwo ogłaszać? :roll: Cześć Debe :loveu: Sypiesz się??? :cool3:No wiesz.....od kiedy twoją galerię pokrył mech to muszę:diabloti: :evil_lol::loveu: Hej Tyczko:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 apple napisał(a):No wiesz.....od kiedy twoją galerię pokrył mech to muszę:diabloti: :evil_lol::loveu: Hej Tyczko:loveu: Mech to mi co innego porasta ;-) Quote
apple Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Mech to mi co innego porasta ;-)Biedna:glaszcze::diabloti: Hej a gdzie ty.......Właścicielko!!!!!:scream_3: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 apple napisał(a):Biedna:glaszcze::diabloti: Hej a gdzie ty.......Właścicielko!!!!!:scream_3: Dziękuję za wspłczucie... Radzę se... Haloooooooooooo! Debe???? Quote
apple Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dziękuję za wspłczucie... Radzę se... Haloooooooooooo! Debe???? tak sobie mów.....i tak Ci nie wierzę:evil_lol: Trochę się już martwię.........DEBE do jasnej ciasnej:angryy: Quote
teqquila Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Siemano Debe tom znow ja :) spisz czy rodzisz??:D:P Quote
clockwork Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='apple'] Trochę się już martwię.........DEBE do jasnej ciasnej:angryy: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... :evil_lol::evil_lol: a ja siedziałam u sis na plotach :evil_lol::evil_lol: buuhahhahah.... debe.... odezwij sie :errrr:[/FONT] Quote
Cola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Debe raczej tak mocno zacisnęła nogi :evil_lol: że nie może się ruszać....i pewnie ma mega lenia :evil_lol: ...gdyby się sypała, to raczej już by tu trąbiła wszem i wobec Maga :diabloti: Quote
apple Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... :evil_lol::evil_lol: a ja siedziałam u sis na plotach :evil_lol::evil_lol: buuhahhahah.... debe.... odezwij sie :errrr:[/FONT]hahahahahaha takie już uroki bycia jedną noga na porodówce....wszystkie na DOGO piździelca dostają:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... :evil_lol::evil_lol: a ja siedziałam u sis na plotach :evil_lol::evil_lol: buuhahhahah.... debe.... odezwij sie :errrr:[/FONT] NO I CO :obrazic: nie wiedziałam czy już mam przeć czy jeszcze :grins: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Debe, nie bądź taka! Juz coś się urodziło czy co...? Pzdr. Quote
dbsst Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Olcia']coż słownictwo trzeba pogłębiać no tak w sumie zaraz trzeba będzie Alana uczyć trudnych słów :evil_lol: [quote name='apple']Sie wie.....przecież genialna jestem [quote name='Iza i Avanti']Czy Ty nawet tu musisz swe gwiazdorstwo ogłaszać? Cześć Debe :loveu: Sypiesz się??? :cool3: gwiazda w każdym calu jest gwiazda w kazdym miejscu - ale wazelina :evil_lol: Czesc Izo sypie co najwyżej brzydkim słowem :evil_lol: [quote name='Alicja']a to ja wiem zapytam kucharek w kuchni , będą wiedzieć ....poza tym musze jeszcze znaleźć jelenia co mi zarobi mase na 25 odcisków ja mam duszności jak mi masa solna schnie na łapach nie lubisz taplać sie w papce :lol: [quote name='apple']Hej Tyczko:loveu: wrrrrrrrr [quote name='Iza i Avanti']Mech to mi co innego porasta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co co co [quote name='apple'] Hej a gdzie ty.......Właścicielko!!!!! jestem i czuwam czuwaj :lol: [quote name='Iza i Avanti']Dziękuję za wspłczucie... Radzę se... Haloooooooooooo! Debe???? jestem [quote name='apple'] Trochę się już martwię.........DEBE do jasnej ciasnej ciasna to ona była 9 miesięcy temu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila']Siemano Debe tom znow ja :) spisz czy rodzisz??:D:P raczej sapiesz czy chrapiesz :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pamiętam jak 3-4 mies. temu ja musiałam się meldować co dzień.... a jak była TA data to weszka odliczała... Magdy nie ma już 4 godz.... co jest?? co jest?? Magda odezwij sie... a ja siedziałam u sis na plotach buuhahhahah.... debe.... odezwij sie [/FONT] odzywam sie :evil_lol: [quote name='Cola']Debe raczej tak mocno zacisnęła nogi :evil_lol: że nie może się ruszać....i pewnie ma mega lenia :evil_lol: ...gdyby się sypała, to raczej już by tu trąbiła wszem i wobec Maga :diabloti: hmmm jest cos w tym :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']hahahahahaha takie już uroki bycia jedną noga na porodówce....wszystkie na DOGO piździelca dostają TO JEST SUPER :multi::multi: [quote name='malawaszka']NO I CO nie wiedziałam czy już mam przeć czy jeszcze ja ci dam parcie przy miednicowym :mad::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Debe, nie bądź taka! Juz coś się urodziło czy co...? Pzdr. cos sie wmojej głowie urodziło ale nie wiem czy to wazne :evil_lol: [quote name='Alicja']sis .......... sis :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 jestem w dwupaku jest super - dziś miałam sporo do roboty a wczoraj miałam lenia :roll::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='apple'] Trochę się już martwię.........DEBE do jasnej ciasnej:angryy: [quote name='Cola']...gdyby się sypała, to raczej już by tu trąbiła wszem i wobec Maga :diabloti: jeżeli znikam i ja i ona, tzn. że Debe jeszcze nie rodzi :diabloti::evil_lol: nie będę tego wiedziała tylko wtedy, gdy ona postanowi urodzić samotnie w nocy o północy w lesie pomiędzy dzikami :diabloti: Quote
dbsst Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Maga100']jeżeli znikam i ja i ona, tzn. że Debe jeszcze nie rodzi :diabloti::evil_lol: nie będę tego wiedziała tylko wtedy, gdy ona postanowi urodzić samotnie w nocy o północy w lesie pomiędzy dzikami :diabloti: a z tym sie nie zgodzę jeśli znikam i ja i ona tzn. że Maga odbiera mi poród :cool3::evil_lol: chodzi mi ostatnio takie zboczenie po głowie urodzę u Magi przy oczku wodnym :evil_lol: Idzie zima mrozy sniegi cóz to oznacza........................tak tak szykujemy sie do porodu toż od kwietnia mówiłam, ze w tym roku będzie zima stulecia i opady tysiąc lecia :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Witamy w 37 tc ciągle pada.............................................:diabloti: Quote
clockwork Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dbsst']Witamy w 37 tc ciągle pada.............................................:diabloti: [quote name='Asiaczek']Jesoooo, juz 37 tc..... Pzdr. [FONT=Arial]oojjjj witamy w [SIZE=6]13 tyg. życia :multi::multi:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Jesoooo, juz 37 tc..... Pzdr. nieżle co sama jestem w szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oojjjj witamy w [SIZE=6]13 tyg. życia :multi::multi:[/FONT] WITAMY :multi::multi::multi::multi: http://www.sfora.pl/Snieg-i-mroz-sparalizowaly-Polske-a15017 a my sie szykujemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 :mad: czy musiałaś krakać o tej zimie?? w tym mieście ludzie nie potrafią jeździć jak popada deszcz :mdleje: o śniegu nie wspomnę :flaming: kółka im się w miejscu kręcą jak ruszają :evil_lol: a jak jadą za miasto to łańcuchy zakładają :stupid: Miałam zamiar odpalić swojego bolida, ale stwierdzam, że szybciej dotrę na miejsce pieszo :evil_lol: ...no to moja droga zostały jeszcze 3 tygodnie :cool3: mi 2razy więcej, a może jeszcze dłużej :diabloti: spakuj moje torby :evil_lol: Quote
Recommended Posts