Maga100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Jeszcze Jasiek w Tobie? niestety tak :baddevil: Ja się bardziej nie mogę doczekać niż ktokolwiek inny :roll: inaczej obawiam się, że kogoś zamorduję i nie będzie to A. :evil_lol: dbsst napisał(a): i 13 i 14 i 15 a on będzie siedział i siedział i siedział aż wykończy mnie psychicznie :evil_lol: ciebie jak ciebie, ale mnie...!:roll: :roll::diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Suczka mojej koleżanki juz urodziła (8 maluchów) a Ty jeszcze nie?:) Pzdr. Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Maga100 napisał(a):niestety tak :baddevil: Ja się bardziej nie mogę doczekać niż ktokolwiek inny :roll: inaczej obawiam się, że kogoś zamorduję i nie będzie to A. :evil_lol: ciebie jak ciebie, ale mnie...!:roll: :roll::diabloti::diabloti: A czemu chcesz mnie zamordować słodycz nad słodyczami :roll: Asiaczek napisał(a):Suczka mojej koleżanki juz urodziła (8 maluchów) a Ty jeszcze nie?:) Pzdr. kurde musze się wziaść w garść - swoją drogą ciekawe czy te szczeniaki w skumie ważyły tyle co teraz mały syn mój :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 padał śnieg przez Klockową porzucałam trochę segregatorami i co ja mam teraz robić.................. obiad zrobiony pies śpi i nie zamierza się ruszyć papiery "porodowe" przygotowane wydrukowane ubezpieczenie dopakowałam kombinezon i inne pierdy. Pooglądałam ubranka Małego Człowieka i co........... Quote
Cola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 może polepimy ozdóbki na choinkę z masy solnej?? :cool3: :evil_lol: albo ramkę na pierwsze zdjęcie malucha? :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Cola napisał(a):może polepimy ozdóbki na choinkę z masy solnej?? :cool3: :evil_lol: albo ramkę na pierwsze zdjęcie malucha? :evil_lol: co polepimy :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: i niby jak to wgląda :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Cola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 może wyglądać np. tak :) http://www.masasolna.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=59&catid=11 ...a to przed chwilą znalazłam - super pomysł http://www.cafeart.pl/20060116146/masy_plastyczne/Kursy_obrazkowe/Odciskamy_raczke_w_masie_solnej.html Quote
Cola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 a to chyba jest najprostsza ozdoba z masy solnej...tylko uwaga na łakomczuchów :D http://www.cafeart.pl/20071201640/masy_plastyczne/Kursy_obrazkowe/Pierniczki_z_masy_solnej.html Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 fajne te ozdóbki ale ja mój brak talentu do takich rzeczy chyba sie wykluczamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do ramek to dostałam już ramke z gipsem na male stopy :roll: lub dłonie :roll: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 a moze zrobie małe nogi dla dziadków :roll: dobra spadam Quote
apple Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dbsst napisał(a): ha ha bo JAbłkowa jest skarbnica wiedzy doskonałej pani domu ha ha ha ha jak wcześnie to już po spacerze i po śniadanku było ha ha ha Pozdrowienia z bezspania :DRóżnie mnie już nazywano ale skarbnicą jeszcze nigdy......booszz:B-fly: Witaj Tyczko na fasolkę:diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dbsst napisał(a):A czemu chcesz mnie zamordować słodycz nad słodyczami :roll: kurde musze się wziaść w garść - swoją drogą ciekawe czy te szczeniaki w skumie ważyły tyle co teraz mały syn mój :evil_lol: Hm... chyba jednak nie... ale kto to wie? to sa szpice wilcze, więc może może... Pzdr. Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 hahahaha to chyba anielice dla samotnych panów :roflt: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 apple napisał(a): Witaj Tyczko na fasolkę:diabloti: hahahah podoba mi sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczek napisał(a):Hm... chyba jednak nie... ale kto to wie? to sa szpice wilcze, więc może może... Pzdr. małe w przyszłości nie będą ale chociaż :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a): hahahaha to chyba anielice dla samotnych panów :roflt: hahahhaha Waszko nie będe tego komentować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dbsst napisał(a):padał śnieg przez Klockową porzucałam trochę segregatorami i co ja mam teraz robić.................. obiad zrobiony pies śpi i nie zamierza się ruszyć papiery "porodowe" przygotowane wydrukowane ubezpieczenie dopakowałam kombinezon i inne pierdy. Pooglądałam ubranka Małego Człowieka i co........... [FONT=Arial]to weź już urodź tego Jaśka ....co :cool3::cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cola napisał(a):może wyglądać np. tak :) http://www.masasolna.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=59&catid=11 ...a to przed chwilą znalazłam - super pomysł http://www.cafeart.pl/20060116146/masy_plastyczne/Kursy_obrazkowe/Odciskamy_raczke_w_masie_solnej.html pomyślunek extra ...zrobię z dzieciakami prezenty z rączką na dzień babci i dziadka :multi: Quote
Cola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Alicja napisał(a):pomyślunek extra ...zrobię z dzieciakami prezenty z rączką na dzień babci i dziadka :multi: tylko najpierw przetestuj w domu masę, czyli mąkę :evil_lol: bo nie każda się nadaje :roll: Quote
Olcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ja mam zrobione nogi i ręce w masie solnej jak znajdę po remoncie to wkleję zdjęcia Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]to weź już urodź tego Jaśka ....co :cool3::cool3:[/FONT] oj tam co ja go będę rodzić :p Alicja napisał(a):pomyślunek extra ...zrobię z dzieciakami prezenty z rączką na dzień babci i dziadka :multi: hahahaha niech odcisną migdałki jak się polepią to przynajmniej będziesz miała ciszę :evil_lol: Cola napisał(a):tylko najpierw przetestuj w domu masę, czyli mąkę :evil_lol: bo nie każda się nadaje :roll: zawsze można dodać bobki królika wyczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ponoć przetestowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Olcia napisał(a):ja mam zrobione nogi i ręce w masie solnej jak znajdę po remoncie to wkleję zdjęcia ale dlaczego masz rece i nogi w masie solnej..................i gdzie je odkładasz i jak piszesz jak sa gdzieś zgubone i jak chodzisz jak masz zgubione nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dbsst napisał(a):ale dlaczego masz rece i nogi w masie solnej..................i gdzie je odkładasz i jak piszesz jak sa gdzieś zgubone i jak chodzisz jak masz zgubione nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: raczkuje:), a na noc odkładam je do słoika z formaliną coby na dłużej zabezpieczyć:) Quote
Maga100 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dbsst napisał(a):padał śnieg przez Klockową porzucałam trochę segregatorami i co ja mam teraz robić.................. obiad zrobiony pies śpi i nie zamierza się ruszyć papiery "porodowe" przygotowane wydrukowane ubezpieczenie dopakowałam kombinezon i inne pierdy. Pooglądałam ubranka Małego Człowieka i co........... Dżizys, jest gorzej niż myślałam :shake::shake::shake: Trzeba było dziś ze mną jechać, zamiast marudzić w domu :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Olcia napisał(a):raczkuje:), chyba pełzakujesz :diabloti: Quote
Olcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Maga100 napisał(a):chyba pełzakujesz :diabloti: jak zwał tak zwał:) Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Olcia napisał(a):raczkuje:), a na noc odkładam je do słoika z formaliną coby na dłużej zabezpieczyć:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga100 napisał(a):Dżizys, jest gorzej niż myślałam :shake::shake::shake: Trzeba było dziś ze mną jechać, zamiast marudzić w domu :diabloti: musiałabyś pchac wózek inwalidzki ze mną + wózek z Tadzikiem + wózek z zakupami :evil_lol: Maga100 napisał(a):chyba pełzakujesz :diabloti: Olcia napisał(a):jak zwał tak zwał:) ha ha ha ha czy będziecie się uczyć teraz nowych fachowych słów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts