dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='malawaszka']NIE!!!! nie powić syna u mnie - NIE NIE!!!! powić gniazdko :lol:[/QUOTE] a już myślałam, ze będzie tak fajnie ja bedę przeć ty będziesz zakasac rękawy w między czasie skrobniemy coś na dogo :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Rrrrany, Debe, ty już powij tego Jaśka, bo my tutaj juz nie wytrzymamy... pzdr. Quote
Alicja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='malawaszka']NIE!!!! nie powić syna u mnie - NIE NIE!!!! powić gniazdko :lol: powić gniazdko , zasiedlić , ochrzcić ... i ja bym miała bliżej do sis aniżeli do Warszawki :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='dbsst']a już myślałam, ze będzie tak fajnie ja bedę przeć ty będziesz zakasac rękawy w między czasie skrobniemy coś na dogo :evil_lol: a Dilerowa mi obiecała , że pomiedzy parciami będzie esemesy z Niemiec wysyłać ...przeć .... oddychać :evil_lol: co by My z nią na bieżąco były Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Rrrrany, Debe, ty już powij tego Jaśka, bo my tutaj juz nie wytrzymamy... pzdr.[/QUOTE] WY nie wytrzymacie ja nie wytrzymam własnie mam coś czego nie powinnam mieć tam czyli pod mostkiem i to coś głowa noga cokolwiek ma czkawkę czyli siedzę jakbym połkneła kij i rytmicznie unoszę się w górę :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Alicja'] powić gniazdko , zasiedlić , ochrzcić ... i ja bym miała bliżej do sis aniżeli do Warszawki :diabloti: :evil_lol: Chrzcić będziemy u Wasi bo u nas niewiernego nikt nie ochrzci widzę, że Wasia juz piekarnik ma na tą okoliczność jest super :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'] a Dilerowa mi obiecała , że pomiedzy parciami będzie esemesy z Niemiec wysyłać ...przeć .... oddychać :evil_lol: co by My z nią na bieżąco były a ja jutro się dowiem czy ja będę parła czy mam zrobić piety bo będę miała cesarke - ostateczna decyzja jutro wtedy wam powiem jak mulitimedialnie Jan przyjdzie na świat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='dbsst'] a ja jutro się dowiem czy ja będę parła czy mam zrobić piety bo będę miała cesarke : czy co masz zrobić :hmmmm: Quote
agbar Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Alicja'] a Dilerowa mi obiecała , że pomiedzy parciami będzie esemesy z Niemiec wysyłać ...przeć .... oddychać :evil_lol: co by My z nią na bieżąco były A co???Sama mam sie meczyc?:P Quote
agbar Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Alicja'] a Dilerowa mi obiecała , że pomiedzy parciami będzie esemesy z Niemiec wysyłać ...przeć .... oddychać :evil_lol: co by My z nią na bieżąco były A co???Sama mam sie meczyc?:evil_lol: Quote
agbar Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Az czkawki dostalam z wrazenia.....hehehe a jak probuje edytowac posta to jakas masakra sie dzieje.....nie polubie tego nowego dogo oj nieeeeee Quote
Alicja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='agbar']A co???Sama mam sie meczyc?:evil_lol: nie no przeca powiedziałam ...wspólnymi siłami Alexa urodzimy ;) ....może i Jasiek sie wstrzeli :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='dbsst']WY nie wytrzymacie ja nie wytrzymam własnie mam coś czego nie powinnam mieć tam czyli pod mostkiem i to coś głowa noga cokolwiek ma czkawkę czyli siedzę jakbym połkneła kij i rytmicznie unoszę się w górę :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Akurat! Pzdr. Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='malawaszka']czy co masz zrobić :hmmmm: no piety nie moge isc z parapetami nie ;) na cesarce bez skarpet sie jest 9na naturalnym można w ) wie piety musza byc zrobione :evil_lol: [quote name='agbar']A co???Sama mam sie meczyc?:P a myslisz ze Ala będzie stękać i przeć :evil_lol: [quote name='Alicja']nie no przeca powiedziałam ...wspólnymi siłami Alexa urodzimy ;) ....może i Jasiek sie wstrzeli :evil_lol: tak a świstak siedzi i zawija w te puszki po piwie :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Akurat! Pzdr. tak tak tak Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 hahaha aaa pięty :roflt: hahahaha no o tym bym nie pomyslała :lol: Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha aaa pięty :roflt: hahahaha no o tym bym nie pomyslała :lol:[/QUOTE] ja tez bym o tym nie pomyślała nie będąc w ciąży ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Vectra']hahahaha się szykują mamuśki do porodu , to podobno tak jest , że przed rozwiązaniem , jakaś siła każe wszystko sprzątać :) ciekawe, czemu mnie ta siła nie nawiedziła :baddevil: ani przed, ani po, ani w trakcie :shake: Quote
Olcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 uuuuu coś mi się wydaje że już tuż tuż skoro takie sprzątanie odwalane jest, Debe nie martw się ja też miałam taki szał:) trwał 2 tygodnie, a po powrocie ze szpitala normalnie nic nie mogłam znaleść tak wszystko wysprzątałam:) Quote
dbsst Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Maga100']ciekawe, czemu mnie ta siła nie nawiedziła :baddevil: ani przed, ani po, ani w trakcie :shake: bo ty jestem nie książkowa dziwna jakaś :cool3: [quote name='Olcia']uuuuu coś mi się wydaje że już tuż tuż skoro takie sprzątanie odwalane jest, Debe nie martw się ja też miałam taki szał:) trwał 2 tygodnie, a po powrocie ze szpitala normalnie nic nie mogłam znaleść tak wszystko wysprzątałam:) shit to ma trwać DWA TYGODNIE ja myślałam, że raz i juz uwite :shake::diabloti: dziś śpie normalnie muszę wypocząć pzed spotkaniem z moim panem :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 akurat na święta będziesz miała wszystko na glanc, mnie jeszcze szlak trafiał , bo wszystko chciałam szybko zrobić a nie mogłam i chyba ostatnie 4 dni trafiłam na potworny upał i to chyba była największa tragedia Quote
Olcia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 debe a tak wogóle to chciałam Ci zwrócić uwagę że staromodna matka jesteś bo teraz to się takie łóżeczka kupuje:) Quote
Alicja Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 oooo doniczka http://img707.imageshack.us/img707/7508/lozkadzieciece2.jpg :grins: Quote
malawaszka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Debeściaku i co tam u Was? mój J zdaje się też wije gniazdo :shock: coście mu zrobiły??!! od wczoraj szaleje :roflt: SPRZĄTA! nawet *******nik na górze i nawet u kotów posprzątał :mdleje: Quote
Maga100 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='malawaszka']Debeściaku i co tam u Was? ja wprawdzie nie Debe, choć... :hmmmm: prawie jak ona i czuję, że mogę wypowiadać się w jej imieniu nie wiedzieć czemu :evil_lol: A więc niestety jeszcze nie urodziła :baddevil: A szkoda, bo jest nie do zniesienia, nawet dla mnie :diabloti: [quote name='malawaszka'] mój J zdaje się też wije gniazdo :shock: coście mu zrobiły??!! od wczoraj szaleje :roflt: SPRZĄTA! nawet *******nik na górze i nawet u kotów posprzątał :mdleje: ale to wicie, to podobno TUŻ przed porodem :crazyeye: Quote
dbsst Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Olcia']debe a tak wogóle to chciałam Ci zwrócić uwagę że staromodna matka jesteś bo teraz to się takie łóżeczka kupuje:) że co :crazyeye::evil_lol: [quote name='malawaszka']Debeściaku i co tam u Was? mój J zdaje się też wije gniazdo :shock: coście mu zrobiły??!! od wczoraj szaleje :roflt: SPRZĄTA! nawet *******nik na górze i nawet u kotów posprzątał :mdleje: pokazuje wdzięki cobyś nie powiedziała nie :diabloti: Gruby Jasiek wazy 2900 czyli przystopował i jest w swoim wieku płodowym................:cool3: Nie fiknął i siedzi stale wciąż tak samo więc będzie ciach ciach :eviltong: a kiedy będzie ciach nie wiadomo bo jesli nie zaczne rodzić wcześniej :roll: to albo koniec roku albo poczatek może też wiosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doktor nie ugiety nie chciał go dziś wyciągnąć :evil_lol: a na odczepnego powiedział między swiętami - jak donosisz ha ha koniec cytatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Może to i lepiej z tym ciach ciach.....przynajmniej Ci granat doopy nie rozerwie:evil_lol: A tak na poważnie to co, już nie ma szans, żeby się Jasiek obrócił?:roll: Quote
Recommended Posts