Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']NIE!!!! nie powić syna u mnie - NIE NIE!!!! powić gniazdko :lol:[/QUOTE]

a już myślałam, ze będzie tak fajnie ja bedę przeć ty będziesz zakasac rękawy w między czasie skrobniemy coś na dogo :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='malawaszka']NIE!!!! nie powić syna u mnie - NIE NIE!!!! powić gniazdko :lol:

powić gniazdko , zasiedlić , ochrzcić ... i ja bym miała bliżej do sis aniżeli do Warszawki :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']a już myślałam, ze będzie tak fajnie ja bedę przeć ty będziesz zakasac rękawy w między czasie skrobniemy coś na dogo :evil_lol:

a Dilerowa mi obiecała , że pomiedzy parciami będzie esemesy z Niemiec wysyłać ...przeć .... oddychać :evil_lol: co by My z nią na bieżąco były

Posted

[quote name='Asiaczek']Rrrrany, Debe, ty już powij tego Jaśka, bo my tutaj juz nie wytrzymamy...

pzdr.[/QUOTE]
WY nie wytrzymacie ja nie wytrzymam własnie mam coś czego nie powinnam mieć tam czyli pod mostkiem i to coś głowa noga cokolwiek ma czkawkę czyli siedzę jakbym połkneła kij i rytmicznie unoszę się w górę :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
powić gniazdko , zasiedlić , ochrzcić ... i ja bym miała bliżej do sis aniżeli do Warszawki :diabloti: :evil_lol:

Chrzcić będziemy u Wasi bo u nas niewiernego nikt nie ochrzci widzę, że Wasia juz piekarnik ma na tą okoliczność jest super :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']
a Dilerowa mi obiecała , że pomiedzy parciami będzie esemesy z Niemiec wysyłać ...przeć .... oddychać :evil_lol: co by My z nią na bieżąco były

a ja jutro się dowiem czy ja będę parła czy mam zrobić piety bo będę miała cesarke - ostateczna decyzja jutro wtedy wam powiem jak mulitimedialnie Jan przyjdzie na świat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

A co???Sama mam sie meczyc?:P

Posted

[quote name='Alicja']

A co???Sama mam sie meczyc?:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']A co???Sama mam sie meczyc?:evil_lol:

nie no przeca powiedziałam ...wspólnymi siłami Alexa urodzimy ;) ....może i Jasiek sie wstrzeli :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']WY nie wytrzymacie ja nie wytrzymam własnie mam coś czego nie powinnam mieć tam czyli pod mostkiem i to coś głowa noga cokolwiek ma czkawkę czyli siedzę jakbym połkneła kij i rytmicznie unoszę się w górę :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Akurat!

Pzdr.

Posted

[quote name='malawaszka']czy co masz zrobić :hmmmm:
no piety nie moge isc z parapetami nie ;) na cesarce bez skarpet sie jest 9na naturalnym można w ) wie piety musza byc zrobione :evil_lol:

[quote name='agbar']A co???Sama mam sie meczyc?:P
a myslisz ze Ala będzie stękać i przeć :evil_lol:
[quote name='Alicja']nie no przeca powiedziałam ...wspólnymi siłami Alexa urodzimy ;) ....może i Jasiek sie wstrzeli :evil_lol:

tak a świstak siedzi i zawija w te puszki po piwie :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Akurat!

Pzdr.

tak tak tak

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha aaa pięty :roflt: hahahaha no o tym bym nie pomyslała :lol:[/QUOTE]

ja tez bym o tym nie pomyślała nie będąc w ciąży ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha się szykują mamuśki do porodu , to podobno tak jest , że przed rozwiązaniem , jakaś siła każe wszystko sprzątać :)

ciekawe, czemu mnie ta siła nie nawiedziła :baddevil:
ani przed, ani po, ani w trakcie :shake:

Posted

uuuuu coś mi się wydaje że już tuż tuż skoro takie sprzątanie odwalane jest, Debe nie martw się ja też miałam taki szał:) trwał 2 tygodnie, a po powrocie ze szpitala normalnie nic nie mogłam znaleść tak wszystko wysprzątałam:)

Posted

[quote name='Maga100']ciekawe, czemu mnie ta siła nie nawiedziła :baddevil:
ani przed, ani po, ani w trakcie :shake:

bo ty jestem nie książkowa dziwna jakaś :cool3:

[quote name='Olcia']uuuuu coś mi się wydaje że już tuż tuż skoro takie sprzątanie odwalane jest, Debe nie martw się ja też miałam taki szał:) trwał 2 tygodnie, a po powrocie ze szpitala normalnie nic nie mogłam znaleść tak wszystko wysprzątałam:)

shit to ma trwać DWA TYGODNIE ja myślałam, że raz i juz uwite :shake::diabloti:

dziś śpie normalnie muszę wypocząć pzed spotkaniem z moim panem :evil_lol:

Posted

akurat na święta będziesz miała wszystko na glanc, mnie jeszcze szlak trafiał , bo wszystko chciałam szybko zrobić a nie mogłam i chyba ostatnie 4 dni trafiłam na potworny upał i to chyba była największa tragedia

Posted

Debeściaku i co tam u Was?

mój J zdaje się też wije gniazdo :shock: coście mu zrobiły??!! od wczoraj szaleje :roflt: SPRZĄTA! nawet *******nik na górze i nawet u kotów posprzątał :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']Debeściaku i co tam u Was?

ja wprawdzie nie Debe, choć... :hmmmm: prawie jak ona i czuję, że mogę wypowiadać się w jej imieniu nie wiedzieć czemu :evil_lol:
A więc niestety jeszcze nie urodziła :baddevil: A szkoda, bo jest nie do zniesienia, nawet dla mnie :diabloti:

[quote name='malawaszka']
mój J zdaje się też wije gniazdo :shock: coście mu zrobiły??!! od wczoraj szaleje :roflt: SPRZĄTA! nawet *******nik na górze i nawet u kotów posprzątał :mdleje:

ale to wicie, to podobno TUŻ przed porodem :crazyeye:

Posted

[quote name='Olcia']debe a tak wogóle to chciałam Ci zwrócić uwagę że staromodna matka jesteś bo teraz to się takie łóżeczka kupuje:)

że co :crazyeye::evil_lol:
[quote name='malawaszka']Debeściaku i co tam u Was?

pokazuje wdzięki cobyś nie powiedziała nie :diabloti:

Gruby Jasiek wazy 2900 czyli przystopował i jest w swoim wieku płodowym................:cool3:
Nie fiknął i siedzi stale wciąż tak samo więc będzie ciach ciach :eviltong:
a kiedy będzie ciach nie wiadomo bo jesli nie zaczne rodzić wcześniej :roll: to albo koniec roku albo poczatek może też wiosna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Doktor nie ugiety nie chciał go dziś wyciągnąć :evil_lol:
a na odczepnego powiedział między swiętami - jak donosisz ha ha koniec cytatu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Może to i lepiej z tym ciach ciach.....przynajmniej Ci granat doopy nie rozerwie:evil_lol:

A tak na poważnie to co, już nie ma szans, żeby się Jasiek obrócił?:roll: