Gosiek Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 hahaha jaki błotny spacer :cool3: WSzpileczka kapiele błotne dla urody stosuje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Dominisiu :p - zdjecia jak zawsze... cuuuudne Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst'] :pale fajowe :D [quote name='dbsst'] ach, ta moja miesniarka :loveu::loveu::loveu: ma najpiekniejsza psia sylwetke pod sloncem :D Quote
e.v.a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 haha Agabass :lol: zajefajna opowiesc:multi: :cool3: :evil_lol: Debe...a teraz sie pochwal ile ci zajelo mycie Szpiluchny:lol: zdiecia wspaniale :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst'] Niezły lotnik ze Szpiluni :razz: W ogóle pannica jest super, wygląda na większego wariata od mojej :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 kolejne baaaaaaaaaaardzo ciekawe forum foto :D Gosiu zajrzyj na szkołe fotografii ;) http://canon-board.info/index.php dzięki dzięki dzięki evaxon zanim doszliśmy do chaty to pies już sie oczyscił ;) potem tylko ręczniczek i juz po sprawie (chwała bokserom:evil_lol: ) Tekluniu co do mięśniaka to jej jeszcze brakuje ;) Marysiu dzięki ale chyba nie większa wariatka biegaczka od Uny ;) PIKA a no doopsko się ubrudziło jakos tak samo ;) Alu Aneczko :buzi: Agabass to nie latawica tylko latawiec dmuchawiec wiatr hahahhahaha ;) Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='dbsst'] haha ale siedzonko sobie Szpiluchna znalazla :evil_lol: Tigra tak siada jak na chama sie wpycha :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czy obok Szpilki leży nowy posiłek :cool3: napewno :loveu: zobacz jak zerka:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czy obok Szpilki leży nowy posiłek :cool3: tez to zauwazylam,:evil_lol: a potem się dziwią, ze dziewczynka z poczestunku skorzystala :diabloti: Quote
Cimi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wow jakie błotko :evil_lol:. Dbsst będziesz próbować ze Szpilą w agility :cool3:, bo czytałam w temacie Cavano ;) ? Quote
Koma Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 błotkowe fotki :loveu: :loveu: :loveu: super Szpilunia Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 jej ona jest niesamowita :o wszytskie miesnie jej widac kulturystka :) :D sliczna :) Quote
an3czka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czy obok Szpilki leży nowy posiłek :cool3: Ojej:loveu: Wygląda jakby była zawstydzona...:lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='an3czka']Ojej:loveu: Wygląda jakby była zawstydzona...:lol: Bardziej jakby się nudziła i kombinowała co tu zrobić ;) Quote
Siostra Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Moje suczydła ( zwłaszcza Benia) to też takie błotne hipopotamy - bajoro to jest to hehehe. Quote
Koma Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Siostra napisał(a):Moje suczydła ( zwłaszcza Benia) to też takie błotne hipopotamy - bajoro to jest to hehehe. To moja jest czyścioszka bo stara się wszystkie kałuże omijać łukiem, a gdy już musi przejść przez wode to idzie taka zniesmaczona na paluszkach :eviltong: A co dopiero błotko :shake: :lol: Quote
Guest bernulka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 SUPERRR :crazyeye: :loveu: :crazyeye: wiecej!!! wiecej!!! paździoszki Quote
Siostra Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Koma napisał(a):To moja jest czyścioszka bo stara się wszystkie kałuże omijać łukiem, a gdy już musi przejść przez wode to idzie taka zniesmaczona na paluszkach :eviltong: A co dopiero błotko :shake: :lol: Besia przychodzi do domu ufajdana od stóp do głów, trzeba ją myc niemalże całą. A Nandusia jak na prymusa przystało stara się jak może, żeby nie robić kłopotu - więc tylko poduszeczki, no czasami brzuszek...;) :lol: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czy obok Szpilki leży nowy posiłek :cool3: taka pokusa , ale Szpila jest niewzruszona :cool1:, jakby wstydziła się w tę stronę zagladać ;) Quote
lady_lina Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Alka napisał(a):, jakby wstydziła się w tę stronę zagladać ;) A slicznotka nie ma sie czego wstydzic :) Quote
Recommended Posts