dbsst Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Agga napisał(a):Szpileczko poszłaś w dostawke?:placz: nie ni enie nie poszla nigdzie tylko nie chce Was nudzic ciagle ta samoa modelina :lol: :eviltong: :p Quote
Agga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 dbsst napisał(a):nie ni enie nie poszla nigdzie tylko nie chce Was nudzic ciagle ta samoa modelina :lol: :eviltong: :p No nie wierze w to co piszesz....Jak nudzić sie Szpilka?:placz: Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dominka dzieki za linki :razz: skrzetnie wszystkie zbieram :lol: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ale przed tym wyjazdem wrzuc nam jeszcze troche Szili, co? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ziomki-poziomki śliczniaste :loveu: DOBRANOC:buzi: __________________ Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Debeściaczku , to wrzucaj no i prędko wracaj :cool3: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dominisiu - edukuj sie szybko i jeszcze szybciej wracaj :cool1: Quote
Ka-ka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 debe, znalazłam dziś na stronie samorządu warszawskiej AM http://www.miss.studentek.pl/ jako, że to nie na zywo (finał też nie na zywo), niskie też startują....w końcu sama mówiłaś kiedys "małe miss górą"...a jeszcze jak fotki do Wind weźmiesz... chyba nie pogardzisz wycieczka za granicę :cool3: więc jak?w końcu studentka jesteś :cool1: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Ka-ka']debe, znalazłam dziś na stronie samorządu warszawskiej AM http://www.miss.studentek.pl/ jako, że to nie na zywo (finał też nie na zywo), niskie też startują....w końcu sama mówiłaś kiedys "małe miss górą"...a jeszcze jak fotki do Wind weźmiesz... chyba nie pogardzisz wycieczka za granicę :cool3: więc jak?w końcu studentka jesteś :cool1:obie migiem do WIND na sesję i START :multi: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='dbsst'] Jejciu, a co to za kruszynka??:loveu::loveu: Quote
takatuka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 wow, jestem po wielkim wrażeniem :crazyeye: :multi: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dbsst - gratki za zajęcie cudnego miejsca w konkursie!:multi: Pzdr. Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Debe, patrz jakie cudo zabralam w piatek z Palucha... Quote
dbsst Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Teklunia']Debe, patrz jakie cudo zabralam w piatek z Palucha... :crazyeye: :crazyeye: o boshe jaki sliczny a gdzie go zabralas ja jestem w ogole nie w temacie lece poczytac do Ciebie Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Teklunia']Debe, patrz jakie cudo zabralam w piatek z Palucha... Co to za dziewcze? Pisz o niej szybko.... Quote
Asiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Suczka trochę wychodzona, ale - liczymy, że wyjdzie z tego. Trzymamy kciuki! Pzdr. Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To Saba, ok. roczna sunia, pojechala do domu mojej kolezanki i jestenm pewna ze zostanie tam na zawsze. W schronisku byla 3 miesiace, po tym jak oddali ja tam wlasciciele. Byla skrajnie wychudzona, cala w ranach i strupach :angryy::angryy::angryy::angryy: I panicznie bala sie ludzi :( Teraz juz wyglada dobrze i jest zdrowa, poza otarciami na kuperku i zapaleniem pecherza - bo w schroni przebywala w takim boksie na dworze, w ogole nie ocieplanym ani nic...:shake: Quote
Ka-ka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Alu, te co dbbst ma, i tak są boskie...tlyko niech się zgłosi, to cała DGMania zagłosuje...a potem bedziemy mieć piękne fotki z wycieczki...nieźle to sobie wymysliłam :cool3: gratulacje, dbsst !!!!!! a uratowana boksia.....śliczna :loveu: Quote
dbsst Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Ka-ka napisał(a):Alu, te co dbbst ma, i tak są boskie...tlyko niech się zgłosi, to cała DGMania zagłosuje...a potem bedziemy mieć piękne fotki z wycieczki...nieźle to sobie wymysliłam :cool3: gratulacje, dbsst !!!!!! a uratowana boksia.....śliczna :loveu: hahahahaha nie ma szans ja sie nie zglosze bo szanse mam mniejsze niz wieksze ahahaha a zreszta ja wstydliwa jestem :cool1: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 dbsst napisał(a):hahahahaha nie ma szans ja sie nie zglosze bo szanse mam mniejsze niz wieksze ahahaha a zreszta ja wstydliwa jestem :cool1:;)to zgłoscie sie obie :multi: Quote
dbsst Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 buuuuuuuuuuhahahahah ja sie nie nadaje jestem za STARA :evil_lol: :evil_lol: :placz: :evil_lol: :shake: :diabloti: Quote
Recommended Posts