Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agga napisał(a):
Szpileczko poszłaś w dostawke?:placz:

nie ni enie nie poszla nigdzie tylko nie chce Was nudzic ciagle ta samoa modelina :lol: :eviltong: :p

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
nie ni enie nie poszla nigdzie tylko nie chce Was nudzic ciagle ta samoa modelina :lol: :eviltong: :p

No nie wierze w to co piszesz....Jak nudzić sie Szpilka?:placz:

Posted

debe, znalazłam dziś na stronie samorządu warszawskiej AM
http://www.miss.studentek.pl/

jako, że to nie na zywo (finał też nie na zywo), niskie też startują....w końcu sama mówiłaś kiedys "małe miss górą"...a jeszcze jak fotki do Wind weźmiesz...
chyba nie pogardzisz wycieczka za granicę :cool3:
więc jak?w końcu studentka jesteś :cool1:

Posted

[quote name='Ka-ka']debe, znalazłam dziś na stronie samorządu warszawskiej AM
http://www.miss.studentek.pl/

jako, że to nie na zywo (finał też nie na zywo), niskie też startują....w końcu sama mówiłaś kiedys "małe miss górą"...a jeszcze jak fotki do Wind weźmiesz...
chyba nie pogardzisz wycieczka za granicę :cool3:
więc jak?w końcu studentka jesteś :cool1:obie migiem do WIND na sesję i START :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']Debe, patrz jakie cudo zabralam w piatek z Palucha...

:crazyeye: :crazyeye: o boshe jaki sliczny a gdzie go zabralas ja jestem w ogole nie w temacie lece poczytac do Ciebie

Posted

To Saba, ok. roczna sunia, pojechala do domu mojej kolezanki i jestenm pewna ze zostanie tam na zawsze. W schronisku byla 3 miesiace, po tym jak oddali ja tam wlasciciele. Byla skrajnie wychudzona, cala w ranach i strupach :angryy::angryy::angryy::angryy: I panicznie bala sie ludzi :(

Teraz juz wyglada dobrze i jest zdrowa, poza otarciami na kuperku i zapaleniem pecherza - bo w schroni przebywala w takim boksie na dworze, w ogole nie ocieplanym ani nic...:shake:

Posted

Alu, te co dbbst ma, i tak są boskie...tlyko niech się zgłosi, to cała DGMania zagłosuje...a potem bedziemy mieć piękne fotki z wycieczki...nieźle to sobie wymysliłam :cool3:

gratulacje, dbsst !!!!!!

a uratowana boksia.....śliczna :loveu:

Posted

Ka-ka napisał(a):
Alu, te co dbbst ma, i tak są boskie...tlyko niech się zgłosi, to cała DGMania zagłosuje...a potem bedziemy mieć piękne fotki z wycieczki...nieźle to sobie wymysliłam :cool3:

gratulacje, dbsst !!!!!!

a uratowana boksia.....śliczna :loveu:

hahahahaha nie ma szans ja sie nie zglosze bo szanse mam mniejsze niz wieksze ahahaha a zreszta ja wstydliwa jestem :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahaha nie ma szans ja sie nie zglosze bo szanse mam mniejsze niz wieksze ahahaha a zreszta ja wstydliwa jestem :cool1:
;)to zgłoscie sie obie :multi: