dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 smutna smutna bo ja Cola maltretowala ;) Alu ciesze sie ze moja cooreczka sie podoba :D Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :lol: :loveu: :multi: jejjj morda Jokera jak... morda Jokera wygląda :crazyeye: taaaka szeroka i uśmiechnięta :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst'] Moja piękna. Moja kochana:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
agabass Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Debe jak zawsze fotki fantastyczne psiaki cudne, a Cycolinka urocza. I gdzie Cię Debe niebyło to tu to tam cyk cyk - szalejesz z Emilem. Quote
Justa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 ojojoj !!! debeściaczku jestem pod wrażeniem stronki:loveu: a zdjecia - mioooodzio !!!:multi: ja też tak kce !:placz: niech się zima już kończy, to pójdę obłysić czarnuszkę, a potem na Forty:multi: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ale cudny pysio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cud miod i malina :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :razz:Debeściaczku , znalazłam podpisik na fotkach ;)przekaż Coli gratulki są fastastyczne :multi:/ ja też tak chcę robić fotki , ale do tego to potrzeba Szpilki , przyjeżdzaj natychmiast z dziewczątkiem do mnie :placz:/ Quote
takatuka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Gratuluję stronki, i czekam na dalszy rozwój :lol: Mam nadzieję, że ksiega gości też będzie :cool3: Foteczki ekstra, szczególnie te z górek :p A bannerek dodałam na stronkę, pozdrawiam Elka Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Dziekuje w imieniu Coli napewni sie ucieszy ze jej portrety robia taka furore ;) Ala spoko pakuje Szpile i pedzimy na sesje :D Takatuka dziekuje bardzo za umieszczenie banerka u siebie i strasznie sie ciesze ze stona sie podoba i zdjecia z gorek dzis bylismy pstryk pstryk na nowym KOSMICZNYM miejscu moze wieczorkiem cos wstawie narazie spoadam Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 wrocilam :D wstawie kilka widokow z miejsca gdzie dzis bylismy :D kosmiczna miejscowa :D ale bardzo trudno robilo sie zdjecia wysoko ostre slonce no i moje nowe zabawki (znowu nauka od nowa :multi: ) zdjecia no coz takie se ale te widoczki mojej ukochanej Warszawy :D Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']wrocilam :D wstawie kilka widokow z miejsca gdzie dzis bylismy :D kosmiczna miejscowa :D ale bardzo trudno robilo sie zdjecia wysoko ostre slonce no i moje nowe zabawki (znowu nauka od nowa :multi: ) zdjecia no coz takie se ale te widoczki mojej ukochanej Warszawy :D DeBe cóż za pejzaże:loveu: Warszawy to może nie ukochałam, ale ją lubię i zawsze miło mi ją pooglądać Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 dzis poznawalam swiatlo .........nie jest to latwe ustawienie sie tak aby mec to co sie chce tak jak sie chce ;) Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 a ja ukochalam sobie Warszawe najbardziej na swiecie bo sie tu urodzilam i pewnie tu umre :D no i ostrosci :D i mialo byc przestrzennie hahaha ale nie wyszlo hahahaha Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']a ja ukochalam sobie Warszawe najbardziej na swiecie bo sie tu urodzilam i pewnie tu umre :D no i ostrosci :D i mialo byc przestrzennie hahaha ale nie wyszlo hahahaha Szpiluchna kochaniuchna:loveu: Ja się urodziłam w Krakowie, ale Warszawę lubię, bo mam tam rodzinę:eviltong:, a poza tym mi się podoba Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst']wrocilam :D wstawie kilka widokow z miejsca gdzie dzis bylismy :D kosmiczna miejscowa :D ale bardzo trudno robilo sie zdjecia wysoko ostre slonce no i moje nowe zabawki (znowu nauka od nowa :multi: ) zdjecia no coz takie se ale te widoczki mojej ukochanej Warszawy :D :crazyeye::crazyeye: Debe skąd wyscie takie rumowisko wytrzasnęli? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 piękne :loveu: a ni balaś się że Szpila potnie łapy o te cegły?/ Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 malawaszka napisał(a):piękne :loveu: a ni balaś się że Szpila potnie łapy o te cegły?/ nie nie balam sie bo ona jest uwazniejsza jak my my z TZ zesmy wpadli w dziurska hahahah czulam sie jakbym miala 8 lat ps Szpila nie ma ani dzureczki ani nic a z podworka ciagle ma jakies blizny na lapach balam sie tylko drutow ktore wystawaly ale ona super je omijala i strach szybko ustapil :D PIKA kolomnie :D tam na tych dachach fabryki zrebow sie wychowalam teraz nie ma juz dachu coby na niego wejsc ale jest nasyp z rumowiska i na niego dzis wlezlismy :D mam gdzies stara panorame miasta jak znajde to zeskanuje :D Aniu bo Warszawka jest PIEKNA tak mowie to z pelna swiadomoscia :D zaraz wstawie skopanego w sloncu psa :D Quote
dbsst Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 zabawa w cienie bardzo mnie sie spodobala ta fota nie woiem czemu :roll: o tu na tych szczatkach budynku spedzalam bardzo suzo czasu z moja minolta :D w srodku zreszta tez :D Słoneczny patrol :D zreszta tu na gorze i zreszta wszedzie byl gleboki snieg jak wpadlam w zaspe to prawie do polowy uda :crazyeye: ALE bylo EXTRA Quote
anetta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ahhhhhhhhh, z przyjemnoscia ogladam te foty :D Quote
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 anetta napisał(a):Ahhhhhhhhh, z przyjemnoscia ogladam te foty :D Ja tez.....:loveu::loveu::loveu: Az nie wiem co powiedziec:roll: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='dbsst'] Debe, piekne zdjecia! Chyba jeszcze piekniejsze niz zwykle (o co nie jeste latwo ;))... Gratulacje!!! Kasia, ktora tez kocha Warszawe;) Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Debeściaczku , super foty na gruzowisku .Brak mi słów podziwu / aż się boję ze jak obrośniesz w piórka to ze mna juz gadać nie będziesz chciała :placz:/, no i Modelinka 1 klasa :multi: a ja nie wiem czy lubię Warszawę bo jeszcze w niej nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ja nie wiem czy lubię Warszawę bo jeszcze w niej nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co Ty? :-o :-o :-o Quote
Recommended Posts