Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Cimi napisał(a):No Debe napisała, że ma nowego fryza - to są jej słowa :mad: :lol:.Tak, tak cała buzia obowiązkowo :lol:no napisała ale nie pokazała :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='dbsst']Justyś juz zaraz sie spotkamy CIEPLO jest ;) mam nowego fryza :D areszta jutro :D ostatni byly czekoladowe z jasnymi paskami ;) Dominiczko świetne kolorki dobrałaś, ale z niecierpliwością czekam na efekt koncowy i Ciebie w całej okazałoasci. Pewnie wyglądasz cudnie :loveu: Ładnej dziewczynie ze wszystkim do twarzy :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no napisała ale nie pokazała :placz: Bo Ona skryta i nieśmiała ostatnio się zrobiła :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 qrcze dziewczyny i chlopaku jestescie KOCHANi TZ zrobil mi fote ale wygadam na niej jak maloletni przestepca wiec jutro jak mnie sie uda to se sama zrobie PSTRYK ;) i wstawie ;) a narazie spadam :cool3: sie ogladac :evil_lol: Quote
agbar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ty sie nie tłumacz ty sie pokaz nam kochana:) i Szpilencję również:) Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 nie starcza mi rak na wiecej hahahhaha Quote
agbar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='dbsst'] nie starcza mi rak na wiecej hahahhaha kolorek suuuper :) a nie masz samowyzwalacza;)? Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 mam ale jeszcze nie poznalam tej funkcji ;) a teraz spadam ogladac film Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Debesciku kolorek bardzo fajny :loveu: Tylko czemu nie ma calej fryzurki i buziulki??:placz: Pokaz naaam szybciutko :cool3: :loveu: :multi: Quote
agabass Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ale fryz i jaka kokietka jak to się w necie lansuje lansatorka jedna :cool3: Debe wpraszam się w przyszłym tygodniu na pifko z chłopakami do ciebie i nie przyjmyję odmowy:mad: Quote
KaRa_ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dbsst bardzo fajne wloski sobie zrobilas;) Quote
Nugatowa Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 O jejej Patka ale przepiękne zdjecia :loveu: :loveu: SZpilka jest genialna nie myślałam ze jest tak bardzooooooooooooo fotogeniczna!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Debe nooo pokaz no calusie włoski :cool3: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='dbsst']qrcze dziewczyny i chlopaku jestescie KOCHANi TZ zrobil mi fote ale wygadam na niej jak maloletni przestepca wiec jutro jak mnie sie uda to se sama zrobie PSTRYK ;) i wstawie ;) a narazie spadam :cool3: sie ogladac :evil_lol::placz::placz:ja chciałam małoletniego przestępcę a ty mi tu jakąś extra tajemniczą kobietkę dajesz :razz:Debe enteresujące twe nowe oblicze :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='dbsst'] nie starcza mi rak na wiecej hahahhaha debe booooooooooska czerwien:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Qrcze Debe ... robi się gorąco ... i interesująco :cool3: :cool3: Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 No trzeba przyznac, ze robi się interesująco :evil_lol: Kolorek bardzo fajny i dobry na szere i zimowe dni, bo aż sie żywiej robi :cool1: Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='agabass']ale fryz i jaka kokietka jak to się w necie lansuje lansatorka jedna :cool3: Debe wpraszam się w przyszłym tygodniu na pifko z chłopakami do ciebie i nie przyjmyję odmowy:mad: oł jeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nugatowa DZIEKI zdjecia bedzie jutro ja nie kce sie terrorystycznie pokazac ;) Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 a to zebyscie nam wybaczyli brak dzisiejszej fotofryzury ;) moja niunia mysje zabki :D Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Łiiii boska ta paszcza :loveu: A te obwisłe wargole :loveu: aż sie chce przytulać:loveu: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='dbsst']a to zebyscie nam wybaczyli brak dzisiejszej fotofryzury ;) moja niunia mysje zabki :D:loveu::loveu::loveu: Dbsst masz wybaczony brak przestępczych fotek ;):evil_lol: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Kochana Ty moja pereleczkoo Szpileczkoo :iloveyou: Debesciku dziekujeem za fafulki slodziachne mniaaaaam :loveu: :loveu: :multi: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Nugatowa']O jejej Patka ale przepiękne zdjecia :loveu: :loveu: :crazyeye::crazyeye: Patka Szpili zdjęcia robi? :evil_lol:To czemu nie zrobi calej Debeściary w nowym wydaniu ? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Cześć Dominiko Kolorki bardzo mi się podobaja.... tym bardziej niecierpliwie czekam na foty w całej okazałości :cool3: fryzurki naturalnie :lol: Quote
Patka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A co ja tu robię?? no marzenie sciętej głowy zeby tym dwóm pieknością fotki porobic... na razie nie mam szans ... :placz: Quote
Recommended Posts