Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:cool1:ale marzycielka :loveu:ona pewno myśli o Ozzulku :evil_lol:
Ja Ci dam o Ozzulku, przeciez widac w jej oczach Mejka Alu... :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dziewczynki ? Jak wam się podoba to, co za oknem ??? :angryy:
przepraszam, ze sie wtracam nieproszona, ale mi sie BARDZO nie podoba!!! :shake:
przemoklam do...majtek:oops:

Posted

dealer napisał(a):
mnie tez sie nie podoba to co za oknem ...dlatego sobie patrze na Szpilencje bo ona mi sie podoba bardzo:)

Fajnie, na dworze będzie białe szaleństwo :evil_lol: :loveu: :multi:. Nie no, mi już przemokły buty, nie ma to jak ubieranie adidasów na 20 cm śnieg :lol:, zwłaszcza, że drugi pies lubi chodzić po zaspach :lol: :evil_lol:

Posted

Ojojoj ile szpilci !!!:loveu:

debeściaczku, mi Galciak zwariował:crazyeye: I leci do każdego napotkanego psa, czai sie na niego, a potem biega w szale ekstazy wokół niego:lol:

jak snieg troche odpuści, to obowiązkowo na Forty, nad kanałek albo do Bielańskiego !:cool3:

Stęskniłam się za Szpilunią:-(

Posted

[quote name='dbsst']Justyś juz zaraz sie spotkamy CIEPLO jest ;)

mam nowego fryza :D

areszta jutro :D

ostatni byly czekoladowe z jasnymi paskami ;):crazyeye: o ranyśku , a już się wystraszyłam ,że Wiśniewski ukradł Szpileczkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']

Wow super fajnie dobrane kolorki :loveu:. Fantastyczna nowa fryzurka ;).:mad:gdzie ty widzisz fryzurkę :crazyeye:Debe ja chcę zobaczyć całe włoski i buzię Debe :pa kolorki to mi się też podobują ;)

Posted

[quote name='dbsst']Justyś juz zaraz sie spotkamy CIEPLO jest ;)

mam nowego fryza :D

:crazyeye::crazyeye: w cos ty glową wpadla ? :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:gdzie ty widzisz fryzurkę :crazyeye:Debe ja chcę zobaczyć całe włoski i buzię Debe :pa kolorki to mi się też podobują ;)

No Debe napisała, że ma nowego fryza - to są jej słowa :mad: :lol:.Tak, tak cała buzia obowiązkowo :lol: