dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: no tak w końcu stolyca to nawet wam śnieżek czyściejszy dają :cool3: wiesz musimy jakos sie prezentowac w koncu wawka zostala europejskim miastem sportu :D :cool1: to pewnie Maga Kaka i Pika i ich łyzwy o tym zadecydowaly ze to my dostaniemy tytul ;) hahahhahaha Gosiek ja ci zazdroszcze bardzies STOP ;) Yorkies :buzi: dziekuje co do aparatu jak dla mnie najlepszy na ziemi jest ;) a co do talentu jego brak ale sa duze ceci ;) wiec moze kiedys cos tam wyjdzie :D a oto wczorajszy jogurcik :D zdjecia takiej se jakosci bo w pospiechu i z lampa ale zawsze ;) Quote
baskomaniak Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']... Szpileczka chyba biegnie powiadomić swoją Panią, że zbliża się strażnik miejski, i trzeba zapiąć smyczkę i napyszczniczek...:lol: ;) Pozdrawiam ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 i dalej wstawiam bo zaraz TZ mnie wygania :( ja dlaeko mozna wsadzic pycha w kubek :shake: koniec Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Baskomaniak to prawda za chwile pojawily sie czarne zmory :mad: ale nam sie jakos udalo tfu tfu dealer nie mniamuj mi na psa ;) Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 mniam mniam:evil_lol: jaki dobry to musiał jogurcik:) a jaki długi pyszczek musiało miec stworzenie..ty niedobra ty ty.....do miseczki nie mogłas pieskowi dac jogurcika;)? Quote
e.v.a Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:ale pysznościowe foteczki :p miammm pycha jogurcik :cool3: jezuuu szpilka jest slodka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 o Wy Szpilkożercy jedni uciekac mi sio sio sio nie oddam jej do zjedzenia ;) Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 O Szpilunia zdrowo się odzywia widze :lol: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dedeściaro - ile musiałam nadrobić ! Ale Twoje zdjęcia są śliczne . Naprawdę ! Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Super fotka :) Szpileczka jakby chciała ewoluowaći na dwóch nogach chodzić ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 PIKA napisał(a):O Szpilunia zdrowo się odzywia widze :lol: hahaha wiesz jak ma sie matke wariatke co na bakier z jogurtem stoi to sie dostaje takie specjaly jak nikt nie patrzy ;) HAniu dziekuje :buzi: Pysia a no faktycznie jakby chciala wstac i pojsc hahahaha ;) Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a): Pysia a no faktycznie jakby chciala wstac i pojsc hahahaha ;) Popraw jej tylko uszy zeby na dół były i wtedy dosłownie będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst'] ŁAAAAAAAAA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: co za pieknosci na dobranoc zobaczylam :p Szpiluniu, mozesz mi sie przysnic? Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Pysia napisał(a):Popraw jej tylko uszy zeby na dół były i wtedy dosłownie będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: a nawet kroczyc bedzie jak zly hahahhahaha Teklunia no wiesz o dziewczynie snic ;) Quote
mrowka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 łaaaaaaaaaał suuperancka fota! I wogole wszystkie foteczki sliczne :multi: Szpilunia moja kochaniutkaa piekna jak zawsze :iloveyou: :iloveyou: mizianko za uszkami przesylaaam i buziaki w moje fafulki slodziutkie :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst'] Przy takiej reklamie aż ma się ochote na jogurt:lol: :cool3: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Przy takiej reklamie aż ma się ochote na jogurt:lol: :cool3: Miłego dnia wszystkim życzę :) Ja poszłam dalej - mam jogurt na śniadanie :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):Miłego dnia wszystkim życzę :) Ja poszłam dalej - mam jogurt na śniadanie :lol: hihihi i jak jogurcik czy byl pyszny :D i czy tez probowalas sie cala zmiescic w kubeczku ;) Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dzieńdoberek :p Szpilunia z tym jogurtem powinna angaż dostać do reklamy - po taaakim zachwaleniu każdy by taki pyszny jogurcik kupił :multi: A zdjecia ..... wspaniałe :loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 doberek Gosiu czemu tak poznnoo na dgm sie stawilas ;) a co do angazu to ja nie wiem bo ona by wszystkie pojemniczki oproznila a pozniej nie chiala by odgrywac swojej roli ;) dziekuje za uznanie ;) Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):doberek Gosiu czemu tak poznnoo na dgm sie stawilas ;) a co do angazu to ja nie wiem bo ona by wszystkie pojemniczki oproznila a pozniej nie chiala by odgrywac swojej roli ;) dziekuje za uznanie ;) a jakoś tak leniwie dziś dzień spędzam... wstałam około 9 dopiero :lol:, potem śniadanko, zakupy (kupiłam kolejnego kwiatka) :evil_lol::evil_lol:, potem powoli szykowałam obiadek i dopiero siadłam niedawno do kompika :oops: A Szpilę na 100% by zaangażowali - niech tylko "ktoś" zobaczy te apetyczne fotki ... szkoda ze nie znam takiego ktosia :-( Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 hahahahaha wystarczy ze Was do jogurcikow zacheca to olbrzymi sukces medialny wiecej nam do szczescia nie potrzeba ;) :D Quote
Recommended Posts