KaRa_ Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ile nowych zdjec Szpiluni :loveu: :loveu: :loveu: Te zdjecie jest swietne;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 :buzi: Kara to jeszcze nie koniec zdjec ale narazie chce poodwiedzeac topiki hahhahaha Quote
KaRa_ Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']:buzi: Kara to jeszcze nie koniec zdjec ale narazie chce poodwiedzeac topiki hahhahaha No mam nadzieje,ze nie koniec;) Szpilki nigdy nie jest malo:lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):No mam nadzieje,ze nie koniec;) Szpilki nigdy nie jest malo:lol: śpoko śpoko ;) ale narazie musze ponadrabiac hahahhaa nie moge dotrzymac tempa Wam Quote
Justa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 w pierwszej chwili się zastanawiałm gdzie jest lewa przednia łapa szpilatrona:evil_lol: i czemu nagle odrósł jej ogon:lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 hahaha no i wyszla nam zagadka ile Szpila ma lap i czemu kieluje jej ogon ;) to jeszcze cos wstawie bo zaraz wymykam ;) nietoperz w sloncu :D Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dzieki :D przyczajony tygrys ukryta Szpilka ;) Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']dzieki :D przyczajony tygrys ukryta Szpilka ;) oooj jaka okragła zgrabna pupcia:) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 okroaglutka poopka i brak tylnych lap hahahha Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hmm ja to chyba jakas zboczona jestem bo pupke zauwazyłam ale brak łap nie hihi:):evil_lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='dealer']hmm ja to chyba jakas zboczona jestem bo pupke zauwazyłam ale brak łap nie hihi:):evil_lol: buuuuuuuuuuuhahahhaha dobre :D i sotatnia Szpila dzis jakos na przednich lapach chodzila caly czas ;) Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 no prosze, widze ze coraz lepiej sie dogadujesz z canonkiem :) Zdjecia bardzo fajne :) A powiedz mi jeszcze tak po cichu ;) jaki masz obiektyw? i odrazu jak mozesz cene podac ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Agnes napisał(a):no prosze, widze ze coraz lepiej sie dogadujesz z canonkiem :) Zdjecia bardzo fajne :) A powiedz mi jeszcze tak po cichu ;) jaki masz obiektyw? i odrazu jak mozesz cene podac ;) 18-55 1:3.5-5.6 II czyli kidowki Quote
Agnes Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 no to w ogole pogratulowac fot :) Ja myslalam, ze juz zaopatrzylas sie w cos wiekszego :) A jesli bedziesz kupowac - bo napewno tak ;) - to jaki? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']dzieki :D dbsst jakie piękne zdjęcia:loveu: co to za canon?:cool1: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Agnes']no to w ogole pogratulowac fot :) Ja myslalam, ze juz zaopatrzylas sie w cos wiekszego :) A jesli bedziesz kupowac - bo napewno tak ;) - to jaki? oooooooooooo tego narazie jeszcze nie wiem ciagle mnie sie zmienia i zobaczymy jak finansowo bede stac ;) chce jak najjasniejszy ;) tu sa moje obiektywy ;) http://www.canon.pl/kategorie/kategoria,Obiektywy_zoomy,k,18.html a tu sa obiektywy super marzen ;) http://www.canon.pl/kategorie/kategoria,Teleobiektywy_super,k,21.html jak bede kupowac to napewno bede tym zyc ;) i bedziecie biedni hahahhaa Magda canon 350d :cool3: moje marzenie moje dzieciontko i w ogole Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']dzieki :D przyczajony tygrys ukryta Szpilka ;) debeściaczku ..................SUPER:multi: ogromne całkusy w faflunki dla Szpilatronka:loveu: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 dzieki ;) i ostatnia ze spaceru :d ale pewnie nie ostatnia dzis :D Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']dzieki ;) i ostatnia ze spaceru :d ale pewnie nie ostatnia dzis :D :crazyeye: śnieg wybieliłaś :crazyeye:, bo u nas brudny :shake: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 nie taki czysciutki u nas jest :D :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Debeściaczku suuuuuper fotaski :loveu: To ja Ci zazdroszczę :eviltong: Quote
Yorkies Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dbsst, przejrzałam foteczki i jestem pod ogromnym wrażeniem, musisz miec doskonały aparat i przy okazji talent do cykania fot ;) szczególnie to zjdęcie zwrócilo moją uwagę: !!! BOSKIE !!!:loveu: pozdrawiam;) Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a):nie taki czysciutki u nas jest :D :multi: :multi: :multi: :multi::shake: no tak w końcu stolyca to nawet wam śnieżek czyściejszy dają :cool3: Quote
Recommended Posts