PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Cimi napisał(a):Debe, jak będę w Warszawie, to wpadnę do Ciebie na sesję :lol: A po co Ty tu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):A po co Ty tu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie do Ciebie, nie do Ciebie :evil_lol: :evil_lol:. A jak to po co, Debe zrobi Fionce zdjęcia :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Cimi napisał(a):Nie do Ciebie, nie do Ciebie :evil_lol: :evil_lol:. No ja myślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):No ja myślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A spadaj na drzewo :evil_lol:. I tak bym do Ciebie nie wpadła :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka'] :iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou: :iloveyou: Szpilciaaa.... nie no zabraklo mi słów MRÓWKA jestes NIESAMOWITA jaka z nich PIEKNA PARA wrecz NAJPIEKNIEJSZA MRÓWKA DZIEKUJEMY nie no az mnie sie łezka w oku kręci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Cimi zapraszam jak kcesz zeby Ci Fionke pocwiartowac ;) nie sluchaj Piotrka ;) MY CIE TU KCEMY :multi: :multi: :multi: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dbsst napisał(a):nie no zabraklo mi słów MRÓWKA jestes NIESAMOWITA jaka z nich PIEKNA PARA wrecz NAJPIEKNIEJSZA MRÓWKA DZIEKUJEMY nie no az mnie sie łezka w oku kręci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :bigcool: Cieszę się, że Wam się podoba!!! :Cool!: Tak para z nich piękna, nie z tej ziemi normalnie :loveu: :iloveyou: Debest jak Ty bedziesz płakać to ja zaraz te zdjęcia usune :shake: :lol: No, ale rozumiem to bo wkońcu to nasze dzieci.. :placz: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 mrowka napisał(a)::bigcool: Cieszę się, że Wam się podoba!!! :Cool!: Tak para z nich piękna, nie z tej ziemi normalnie :loveu: :iloveyou: Debest jak Ty bedziesz płakać to ja zaraz te zdjęcia usune :shake: :lol: No, ale rozumiem to bo wkońcu to nasze dzieci.. :placz: nie usowaj ja sie ciesze ich MIŁOSCIĄ to lzy radosci zarabiste pocztowki MRÓWKA DZIEX Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dbsst napisał(a):nie usowaj ja sie ciesze ich MIŁOSCIĄ to lzy radosci zarabiste pocztowki MRÓWKA DZIEX Cieszę się, że Ci się podobają!!! :bigcool: :loveu: :bigcool: I że moja praca nie poszła na marne :razz: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 mrowka napisał(a):Cieszę się, że Ci się podobają!!! :bigcool: :loveu: :bigcool: I że moja praca nie poszła na marne :razz: no PROSZE CIE zarabiste sa :D i zaraz bedzie to portretowe na mojej tapecie a pozniej to zamyslone :D :siara: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
agabass Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 jak tu romantycznie walentynkowo :loveu: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Debe, wiesz.. jakoś wolę Szpileczkę w całości ;):lol: A walentynkowo super :loveu: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dbsst napisał(a):no PROSZE CIE zarabiste sa :D i zaraz bedzie to portretowe na mojej tapecie a pozniej to zamyslone :D :siara: :cunao: :cunao: :cunao: haahaha wariatka! :lol: :calus: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 mam cebulke w czerni :D cebulke w czerwieni :D taka sexy ;) Szpila mi sie jakos tak zmienila :shake: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='dbsst']mam jeszcze cebulke w czerni :D cebulke w czerwieni :D taka sexy ;) Szpila mi sie jakos tak zmienila :shake: AAAAAAAAAAAAAAAAAA coś zrobiła ze Szpilką :mad: :mad: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 zmienilam ja bo mi nie dawala sie uczyc w spokoju :cool1: :cool3: prosze ciagle mi ten wlochaty dziub wsadzala w kadr jak tak to zwiewa przed emilem a jak na nia nie kieruje oka to pierwsza do foto wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='dbsst']zmienilam ja bo mi nie dawala sie uczyc w spokoju :cool1: :cool3: Tu tu szybko dawaj księzniczkę Szpileczkę bo inaczej :lol: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Tu tu szybko dawaj księzniczkę Szpileczkę bo inaczej :lol: siem bojem :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='dbsst']siem bojem :evil_lol: No tak szalonej Dogomaniaczki nikt się nie boi :lol: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No tak szalonej Dogomaniaczki nikt się nie boi :lol: hahahha ja siem bojem bardzo ;) i daje jakas staroc ;) jak zwykle Szpila w bezruchu (qto o niej mowil ze to CYBORG :evil_lol: ) Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :crazyeye: Ogry też mają warstwy jak cebula i rosną im włoski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Cyborg :lol: :lol: dobre :) Mój też w domu to ciągle spi - chociaz ostatnio zrobił się straaaasznie nieznośny :angryy: wogóle mnie nie słucha aż wczoraj dostał bury od Pańci :lmaa: :stormy-sad: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: Ogry też mają warstwy jak cebula i rosną im włoski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: aż oplułam monitor :lol: Quote
Recommended Posts