Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):napewno ja jestem na diecie ;) Jesteś pewna ?:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ja tak chciałam wrzucić swoje małe 3 grosiki... 1. Piękna galeria 2. Szpileczka prześliczna! :multi: 3. Debeściaczku - widzialas? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20510 Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 :oops: Pysia napisał(a):Jesteś pewna ?:evil_lol: pewnie ze jestem pewna to WINA KLAWIATURY :mad: gonia dziekuje jesli chodzi o Twoja galerie to ja ja znam ale po cichu :oops: od poczatku Was obserwuje bo lubie "piegowate" psy ;) Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale ty meczysz tego biednego Szpilutka:evil_lol::mad: P.S Czy ona tylko spi?:roll::loveu: heheh ja ja nie mecze ona naprawde w domu to duuuuuuzo spi szczegolnie na wyrku :D bo tam nie moze wchodzic zawsze (teoretycznie ;)) Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dbsst Widzialas nowe bokserki w naszej galerii??:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst'] gonia dziekuje jesli chodzi o Twoja galerie to ja ja znam ale po cichu :oops: od poczatku Was obserwuje bo lubie "piegowate" psy ;) Debesciaczku, :mad: ja nie z tych, co chodzą i robią samoreklamę. Ja Ci BOKSERY pokazuje!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20510 Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dbsst Widzialas nowe bokserki w naszej galerii??:evil_lol::evil_lol: nie ale juz naprawiam ten blad :d Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Debe czy ty też dziś ,, łyzwujesz ":crazyeye: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Debe czy ty też dziś ,, łyzwujesz ":crazyeye: nie dalam ciala robie pranie i suszenie zelaskiem bo jakbby mam problem z pakowaniam to znaczy nie mam nic do plecaka oprocz kosmetyczki :shake: wlasnie odpoczywam Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):nie dalam ciala robie pranie i suszenie zelaskiem bo jakbby mam problem z pakowaniam to znaczy nie mam nic do plecaka oprocz kosmetyczki :shake::lol::lol::lol:a ja przeczytałam , że sie pakujesz do kosmetyczki :oops::lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol::lol::lol:a ja przeczytałam , że sie pakujesz do kosmetyczki :oops::lol::lol::lol: to troche tak wyglada jakbym do kosmetyczki sie pakowala bo plecak lezy a kosmetyczka peka w szwach nie moge dosztukowac skarpet qtos mi zwinal skary ja pitole tak to jest jak nie ma TZ i mam sie sama pakowac :angryy: :angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):ja pitole tak to jest jak nie ma TZ i mam sie sama pakowac :angryy: :angryy: Ach te kobiety :shake: ... Tak to jest jak faceta w domu nie ma :eviltong: ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):to troche tak wyglada jakbym do kosmetyczki sie pakowala bo plecak lezy a kosmetyczka peka w szwach nie moge dosztukowac skarpet qtos mi zwinal skary ja pitole tak to jest jak nie ma TZ i mam sie sama pakowac :angryy: :angryy::roll: Szpilkowa ci pomoże :razz: A co z maleństwem , jak pańcio też wybył :crazyeye: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 pancio wraca jutro jak mnie juz nei bedzie Szpila jutro z wojaszkiem bedzie moim bratem ;) i z dziadkami Piotrek TZ zawsze krzyczy zebym sie tak nie krecila hahahahaha i dlatego mi jakos takos lepiej idzie to pakowanie ;) Quote
KaRa_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dbsst a gdzie jedziesz? do Poznania????:cool3: Quote
agabass Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ach ten mój zipolek słodki cmokas dla ulubionej Szpilkowej fotka totalna Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):heheh ja ja nie mecze ona naprawde w domu to duuuuuuzo spi szczegolnie na wyrku :D bo tam nie moze wchodzic zawsze (teoretycznie ;)) Moje też w domu praktycznie śpią:) Zwłaszcza Seti bo Kissi to cień każdego...Ona musi być calutki czas koło człowieka i zasypia jak ten przestaje wchodzici wychodzic :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a): wlasnie odpoczywam to moglas se odpocząc na łyżwach :eviltong: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :roll: moje dziewczyny już pewnie śpią ;) Quote
asiunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 mrowka napisał(a):albo dalej piorą,prasują :roll: Hej! Biedna Szpila:roll: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 ihhhhhhhhhhh mam dosc a jeszcze do konca nie jestem spakowana :( moj pies czasem nie spi ;) Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 O jejku :bigcool: zdjęcie mojej Szpilusii :iloveyou: moich fafulkow :iloveyou mojego pycholka :iloveyou: Buziaaaaaaaaakii Debest bidulkoo, współczuję nie nawidzę się pakować :roll: O któej jedziesz? Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 mrowka napisał(a):O jejku :bigcool: zdjęcie mojej Szpilusii :iloveyou: moich fafulkow :iloveyou mojego pycholka :iloveyou: Buziaaaaaaaaakii Debest bidulkoo, współczuję nie nawidzę się pakować :roll: O któej jedziesz? cos tam 10 :shake: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 mroweczko Ty mnie zawsze zawstydzasz :D FOR U Quote
Recommended Posts