PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a): kto jak kto ale TY sobie radzisz swietnie z Cholera :diabloti: A bo ja tak juz mam, ze se z cholerami jakos radze :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 hihihihih no widzisz ;) a to moje w stanie ;) nie ostre ciemne i wogole :shake: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 :shake: PIKA napisał(a):I tak lepsze niz moje na czeźwo :roll: :mad: :diabloti: :lmaa: :-x PIKA stresujesz mnie zarabiste momenty chwytasz a ja o takie nudy :shake: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 i na dobranoc Morda do buziania :D Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Aaatam jakie nudy? :mad: [quote name='dbsst']i na dobranoc Morda do buziania :D :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']i na dobranoc Morda do buziania :D Przyznajcie że nie ma nic lepszego niż faflasta mordunia do całowania :grins: :iloveyou: :Cool!: :modla: Ja chcę więcej faflastej mordulinki ;) Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']Piotrek prosze mi sie tu nie migdalic oczyma do MOJEJ coooreczki;) :evil_lol: [quote name='dbsst']i na dobranoc Morda do buziania :D No i jak ma się nie migdalić ;) ... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Pysiu dziekuje dzis bedzie moze nia taka wystawka do calowania ale bedzie Szpilatron ;) Piotrek a siooooooo Ty chodzisz po topikach i systie cooreczki migdalisz jakis jestes podejrzany ;) :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8s3j5gtfz5614rna.html :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justa Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8s3j5gtfz5614rna.html :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj debeściaczku, tylko tak szpileczki nie załatw:crazyeye: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8s3j5gtfz5614rna.html :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre :lol::lol::lol::lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A ja mogę też? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/zf1bdhjv7s879tnv.html Pewnie kilka osób zna tą fotkę;) Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']A ja mogę też? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/zf1bdhjv7s879tnv.html Pewnie kilka osób zna tą fotkę;) no ja nie moge swiat zwariowal ;) Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):no ja nie moge swiat zwariowal ;) MÓJ świat nigdy do konca normalny nie był :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):Piotrek a siooooooo Ty chodzisz po topikach i systie cooreczki migdalisz jakis jestes podejrzany ;) :evil_lol: :cool3: :evil_lol: No nie systkie, tylko te wybrane :evil_lol: ... Ja tak już mam ;) ... Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 no to jeszcze po spiocholu ale jestem monotematyzna tak jakos pomaranczowo sie u mnie zrobilo hahahha Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']no to jeszcze po spiocholu ale jestem monotematyzna tak jakos pomaranczowo sie u mnie zrobilo hahahha Systkie Twoje fotecki są miodzio :lol: ... A Szpileczka ... Eeehhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']no to jeszcze po spiocholu ale jestem monotematyzna tak jakos pomaranczowo sie u mnie zrobilo hahahha Ale ty meczysz tego biednego Szpilutka:evil_lol::mad: P.S Czy ona tylko spi?:roll::loveu: Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Jee ile zdjęć :bigcool: mojej Szpilciuni faflastej :iloveyou: :loveu: A te fafelki to az mówią do mnie, żebym je wytarmosiła :oops: zwariowałąm...:loveu: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst'] moja kochana mordulinka pomarszczona malenka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']i na dobranoc Morda do buziania :D :multi:dzień doberek mojej koffanej gwiazdeczce:loveu: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 cholera ciegl emi jakies liteki zjada :/ i widze ze bledow sadze a sadze chyba mam cos z klawiatura :( dziekuje baaaaaaaaaaaaaaaaarzo baaaardzo za uznanie mojej pomaranczowej Szpilosiochy ;) Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):cholera ciegl emi jakies liteki zjada :/ i widze ze bledow sadze a sadze chyba mam cos z klawiatura :( haha tak se to tłumacz, że to klawiatura :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 malawaszka napisał(a):haha tak se to tłumacz, że to klawiatura :evil_lol: napewno ja jestem na diecie ;) Quote
Recommended Posts