dbsst Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Wind']Powtorze za Ala :-) Wyszlo cudnie, klimatycznie i rozczulajaco :-) Pieknie :-) :crazyeye: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :sweetCyb: :sweetCyb: łooooooooo ale dostalam pochwale dziekuje MOJ MISTRZU masz kooooooosa banerek :D Magda i Miki bojkam sie Ciebie mam jeszcze jedna fote to ja zaraz wstawie PIKA i jak foty lece do Ciebie lece i doleciec nie moge :angryy: i dostawiam fote ;) nie bede komentowac Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 znowu latasz :crazyeye: uważowauj na skrzydełka i ...nóżki :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='dbsst'] nie bede komentowac Cuuudo Szpilcia :loveu: :loveu: ... Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='dbsst'];) Debe, no cudniaste te twoje foty są takie, że ja wyrzucam nasz aparat!:errrr: Szpilcia jest tak smutna, że chyba sobie razem z nią popłaczę :placz:...ale jaka śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='dbsst'] Magda i Miki bojkam sie Ciebie mam jeszcze jedna fote to ja zaraz wstawie dostawiam fote ;) nie bede komentowac Boj sie boj:evil_lol::mad: Jaka ze Szpiluni marzycielka, caly czas fotki na lozku!! Czy Szpilka nie ma czego innego do roboty:lol: Quote
KaRa_ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='dbsst'] Jakie swietne zdjecie!!! Szpila taka zaspana na nim:loveu: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='mmbbaj']Debe, no cudniaste te twoje foty są takie, że ja wyrzucam nasz aparat!:errrr: Szpilcia jest tak smutna, że chyba sobie razem z nią popłaczę :placz:...ale jaka śliczna:loveu::loveu::loveu:Małgosiu , kiedy wyrzucasz , bo może ja przechwycę :razz:, bo kuba mi zajął Debecika , to może twój .... Quote
dbsst Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Agga napisał(a):WOW moja lalunia szpilunia:loveu: Mogę się tak na nią gapić godiznami...:loveu: ;) a ja myslalam ze ja na kolanach godzinami mazoesz trzymac a nie sie gapic ;) Wind ma racje to sa plotki i pomowienia ona byla wyrwana z wygrzewania sie w jakis promyczkach skromnych slonka qto ja za to wie ze smutna nie bywa ;) Piotrek ;) thx Małgosiu prosze Cie nie przesadzaj i nie wywalaj aparatu tylko pstrykaj suuuper modela :D :multi: :multi: Bajaniastego Bajana :D Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , kiedy wyrzucasz , bo może ja przechwycę :razz:, bo kuba mi zajął Debecika , to może twój .... noooo....jeszcze nich sobie trochę poleży, a potem wyrzucę!:angryy: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 rany ja tu nie mogę wchodzić :shake: zacznę kraść, żeby sobie sprawić nowy aparaci i TY debest będziesz temu winna i pójdziesz siedzieć zamiast mnie :razz: :eviltong: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 dbsst[QUOTE napisał(a): PIKA i jak foty do doopy :angryy: Quote
agabass Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 ach ta moja Szpilinka całuśniasta buzi mortadelko:cool3: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 a ja si epochwale a ja sie pochwale wlasnie zamowilam sobie taka ksiazke :D http://www.kodeks.osdw.pl/kodekEBNHPCCL.towar;jsessionid=E70EB72E924CD13018EB678A4FC30A60 i to za 10 zl w swiecie ksiazki a w prezencie dostane fotografie cyfrowa lalallalalalala Quote
agabass Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']a ja si epochwale a ja sie pochwale wlasnie zamowilam sobie taka ksiazke :D http://www.kodeks.osdw.pl/kodekEBNHPCCL.towar;jsessionid=E70EB72E924CD13018EB678A4FC30A60 i to za 10 zl w swiecie ksiazki a w prezencie dostane fotografie cyfrowa lalallalalalala no to się nie chwal;) Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 jak ja lubie sie chwalic jak gdzies zaoszczedze ;) Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst napisał(a):jak ja lubie sie chwalic jak gdzies zaoszczedze ;) Fajnie..... a my to z zazdrosci sie stresujemy:mad: Quote
Wind Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst, A my mamy taka http://www.arkady.info/index.php? Tez fajna :cool3: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']a ja si epochwale a ja sie pochwale wlasnie zamowilam sobie taka ksiazke :D http://www.kodeks.osdw.pl/kodekEBNHPCCL.towar;jsessionid=E70EB72E924CD13018EB678A4FC30A60 i to za 10 zl w swiecie ksiazki a w prezencie dostane fotografie cyfrowa lalallalalalala [quote name='dbsst']jak ja lubie sie chwalic jak gdzies zaoszczedze ;) O Boziu kobieto, jak chcialas zaoszczędzic to trzeba bylo mnie powiedzieć to bym Ci anatomie za darmo oddała i to nie jedną, chyba ze 3 mam :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Wind']dbsst, A my mamy taka http://www.arkady.info/index.php? Tez fajna :cool3: :crazyeye: metaloplastyke macie hahahahaha extra PIKA ja mam z ja mam juz z 7 ksiazek i atlasow do antomii i ciagle mi malo ;) oraz kilka na plytach ;) jak masz Bochenka II IV tom ;) Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 a to dla wszystkich pozytywnie zakreconych dalsza czesc Psa na łóżku :D :cool3: pies z perspektywy koca :cool1: jak bedzioecie mieli dosc to mowcie a tymcasem lece po etuii na emilastego Quote
takatuka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Jestem pod wielkiem wrażeniem, wspaniale się obydwoje rozwijacie (i aparaciek i Ty dbsst) Nie pozostało mi nic innego jak pogratulowac - GRATULUJĘ - i :laola: :klacz: :klacz: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dbsst napisał(a): PIKA ja mam z ja mam juz z 7 ksiazek i atlasow do antomii i ciagle mi malo ;) oraz kilka na plytach ;) jak masz Bochenka II IV tom ;) :hmmmm: anatomopatolgiem chcesz zostac? :diabloti: Bochenka nie mam :shake: Mialam ale juz dawno sprzedalam :oops: Quote
Wind Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']:crazyeye: metaloplastyke macie hahahahaha extra PIKA ja mam z ja mam juz z 7 ksiazek i atlasow do antomii i ciagle mi malo ;) oraz kilka na plytach ;) jak masz Bochenka II IV tom ;) Boshe ... link sie zmienil i dlatego takie kretynizmy wyszly :evil_lol: http://www.gandalf.com.pl/b/anaia-dla-artystow/ Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']a to dla wszystkich pozytywnie zakreconych dalsza czesc Psa na łóżku :D :cool3: pies z perspektywy koca :cool1: jak bedzioecie mieli dosc to mowcie a tymcasem lece po etuii na emilastegoo moja śpiąca królewna :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']a to dla wszystkich pozytywnie zakreconych dalsza czesc Psa na łóżku :D :cool3: pies z perspektywy koca :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts