dbsst Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 thx u a oto zagadka co to jest i do qogo nalezy ;) Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']thx u a oto zagadka co to jest i do qogo nalezy ;) ufaflunione pyscydełko pieścidełko mojej gwiazdy :loveu: Quote
Teklunia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']thx u a oto zagadka co to jest i do qogo nalezy ;) to sa calusne usteczka mojego ulubionego bokserunia :loveu::loveu::loveu: Quote
sayma Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']co kazdy szanujacy sie pies na łóżku robic powinien :D :evil_lol: moj ukochany ziew tyle czasu na niego polowalam juz sie poddalam i prosze hahahahaha cos ostatnio ten jezor jest naszym motywem przewodnim :cool3: i profil ja tu spie :mad: to zdjecie jest marne ale ten ozorek mnie rozbroil i na koniec rozmazony pies ktory NAPEWNO spi teraz i prosze go zostawic ;) przepiekna ozorkowa sesja :multi: :loveu: Debe ja Cie nigdy nie dogonię :shake: prosze od cioteczki Szpilunie wycałować bo cioteczka juz sie bardzo steskniła za modelinka :buzi: :buzi: :buzi: Quote
XXL Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']co kazdy szanujacy sie pies na łóżku robic powinien :D :evil_lol: moj ukochany ziew tyle czasu na niego polowalam juz sie poddalam i prosze hahahahaha cos ostatnio ten jezor jest naszym motywem przewodnim :cool3: i profil ja tu spie :mad: to zdjecie jest marne ale ten ozorek mnie rozbroil i na koniec rozmazony pies ktory NAPEWNO spi teraz i prosze go zostawic ;) the best szpilka jest super pozdrowionka i podra ja odemnie :) Quote
KaRa_ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']thx u a oto zagadka co to jest i do qogo nalezy ;) Swietne zdjecie!!Rewelacyjne:cool3: Quote
PIKA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']thx u a oto zagadka co to jest i do qogo nalezy ;) O mamciu rozplynęlam sie :loveu: Quote
Agga Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Jaka mordzizna. No Szpiluniu pancia farbuje pyszczydło?:cool3: Quote
mrowka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='PIKA'] O mamciu rozplynęlam sie :loveu: Ja też! :loveu: Moje faafeleczki kochane mniamniusiee... ale bym je wysciskalaa i jeszcze ten jezorek rozowy ahhhh.. :oops: :loveu: :iloveyou: Szpilciuuu moja TTy!:loveu: Debest :klacz: :klacz: :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 ;) a to miala wyjsc taka romantic sielanka ale nie wyszlo tak jak kcialam Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst'];) a to miala wyjsc taka romantic sielanka ale nie wyszlo tak jak kcialam wyszła smutna Szpilkowa że mamcia znów wyjeżdża :placz: Quote
KaRa_ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Dbsst no wiec kiedy Ciebie widze w Poznaniu?juz polowa stycznia jest:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):wyszła smutna Szpilkowa że mamcia znów wyjeżdża :placz: Debe nie opuszczaj dzidziusia :-( :-( a Szpilunia na kazdym zdjęciu wychodzi cudownie :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):wyszła smutna Szpilkowa że mamcia znów wyjeżdża :placz: Niewdzięczna Debe :angryy: ... Córcia się smuci, a Ty co? Gdzie się wybierasz? :angryy: W domu siedzieć :diabloti: ... Quote
teqquila Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 nie ladnie tak zostawiac malenstwo :P oj nie ladnie :P popatzr jakie smutne oczka ma :) Quote
Pysia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szpila :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Mnie też....:iloveyou::loveu: Ale cudo :loveu: Morduchna kochana :loveu: Daj więcej takich foteczek.Plissssssssssss Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst'];) a to miala wyjsc taka romantic sielanka ale nie wyszlo tak jak kcialam Rozplynac sie mozna, ogladajac taki slodki pychol!! I jak tu nie kochac takiego malenstwa:loveu: Ciekawe co teraz sobie mysli o swojej panci:diabloti: Quote
Alka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='dbsst'];) a to miala wyjsc taka romantic sielanka ale nie wyszlo tak jak kcialam według mnie wyszło cudnie ! :loveu: Urocza Szpilunia ! :iloveyou: Quote
dbsst Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 dzieki dziekie dziekie Pysiu ja nie mam juz takich fot :( z ozorkiem a dopiero teraz wrocilam do domu co sie rowna ze nie pstrykalam fot dis i pstrykac nie bede :( Quote
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Alka napisał(a):według mnie wyszło cudnie ! :loveu: Urocza Szpilunia ! :iloveyou: Powtorze za Ala :-) Wyszlo cudnie, klimatycznie i rozczulajaco :-) Pieknie :-) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 dbsst napisał(a): a dopiero teraz wrocilam do domu co sie rowna ze nie pstrykalam fot dis i pstrykac nie bede :( Nie no tak sie bawic nie bedziemy:mad: Ja chce Szpilke!! Quote
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 PIKA napisał(a):Boziu, jaka ona smutna :placz: Eee tam smutna :cool3: Sen jej przerwali, wiec bidulka lekko nieprzytomnie spoglada :loveu: Quote
Agga Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 WOW moja lalunia szpilunia:loveu: Mogę się tak na nią gapić godiznami...:loveu: ;) Quote
Recommended Posts