Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):teraz jak tak sobie podnioslam poprzeczke to musze wstawiac tylko te najlepsze dla NAJLEPSZYCH wiec fotek bedzie mniej ale za to ladnejsze ;)wstawiał syskie a te mniej udane to napisz ze ja robiłam :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):a czym Ty taki zmeczony :evil_lol: co dzis robiles :cool3: Wstałem o 3 w nocy :roll: bo na szkolenie do Poznania kazali mi jechać z pracy ... Jakby nie mógł kto inny :roll: ... Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):wstawiał syskie a te mniej udane to napisz ze ja robiłam :evil_lol: hahahhahaha oki dobLa i Szpile pokoloruje na kremowo ze to niby Ozzy Mozzy :D Piotrek szkoda ze dzis na to szkolenie do Poznania bo jakbys jehal za tydzien to mialbyc towarzystwo Super Trupy czyli Super Chruper Trojka tak wiem szyfrem ale co tam ;) Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):Piotrek szkoda ze dzis na to szkolenie do Poznania bo jakbys jehal za tydzien to mialbyc towarzystwo Super Trupy czyli Super Chruper Trojka :shake: I dopiero teraz mi to mówisz? :roll: :-( Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahaha oki dobLa i Szpile pokoloruje na kremowo ze to niby Ozzy Mozzy :D Piotrek szkoda ze dzis na to szkolenie do Poznania bo jakbys jehal za tydzien to mialbyc towarzystwo Super Trupy czyli Super Chruper Trojka tak wiem szyfrem ale co tam ;):p no to umowa stoi ;) ocho już ja widze te anonse w FAKCIE , że pociąg do Poznania opanowała 3 nawiedzonych Dogomaniaków :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p no to umowa stoi ;) ocho już ja widze te anonse w FAKCIE , że pociąg do Poznania opanowała 3 nawiedzonych Dogomaniaków :evil_lol: trojka nawiedzonych Dogomaniakow i jeden co to psow sie boi hahahahahaha czyli 4 pod wezwaniem absurdu ;) Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):trojka nawiedzonych Dogomaniakow i jeden co to psow sie boi hahahahahaha czyli 4 pod wezwaniem absurdu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli 4 pancernych bez psa ;) Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli 4 pancernych bez psa ;) buuuuuuhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Debe, a gdzie dokładnie do tego Poznania jedziecie i po co? Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Debe, a gdzie dokładnie do tego Poznania jedziecie i po co? jezdzimy sie "uczyc" ;) do tej pory to do Jankowic pod Poznaniem a tera zto nie wiem gdzie wiem ze jade wszytko wie sayma moj mozg ;) Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']jezdzimy sie "uczyc" ;) Najwyższa pora :eviltong: :diabloti: ;) ... [quote name='dbsst']do tej pory to do Jankowic pod Poznaniem a tera zto nie wiem gdzie wiem ze jade wszytko wie sayma moj mozg ;) Eee tam, myślałem że w samym Poznaniu ... Za tydzień też tam będę, tylko dnia jeszcze dokładnego nie znam :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szpila :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 O nie Debe tak nie można szczuć zdjęciami :mad: :mad: ŚPIĄCA ŚLICZNA KRÓLEWNA Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 :lol: Sylwia , czuję że wszystkie będziemy mieć za chwilkę pieskowe metryczki ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 A co ja tam ciocia dobra to robie :) Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 syyyyyyyyylwia dziekuje a jak mam sobie teraz wstawic ta metryczke Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Debe przez gg wysyłam ci formułki wklej to w edycji podpisu :) Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Debe przez gg wysyłam ci formułki wklej to w edycji podpisu :) juz mam a gg nie dostalam ;( Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 juz mam wszystko mam mam kozacki banerek :D Sylwia :buzi: DZIEKUJE Quote
sayma Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 :loveu: a ja tez dostaąłam od Debe kofffanej suwaczek tylko teraz musze go wklieić :multi: :multi: :multi: Debe :loveu: :buzi: :buzi: Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Debe proszę [SIZE=2] :loveu: :loveu: :loveu: zapomnialam napisac z tej podniety ;) sayma ;) nie za ma co :D Quote
agabass Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Szpilkowa jak zawsze cudniasta mortadelka kofana:loveu: Quote
Recommended Posts