Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']Jak ja lubie jak tak piszesz :loveu: SUPER! Poki co rzeczywiscie, bardzo fajnie odkrywasz mozliwosci obecnego sprzetu :-) Wszystko wiec przed Toba ... a latem, latem to juz peda prawdziwe cudenka, prawda?
Jestesmy z Toba :cool1:

hahahahaa dzieki

mrowa ja sama jakiejs szukam ostatnio w empiku widzialam fotografia cyfrowka czy cos ale to tylko o zdjeciach i to nie bylo to dla mnie ;) ja potrzebuje PODSTAW bo czuje sie jak analfabeta :shake:

to samo tyczy sie ps sama widzisz ze zepslulam sobie zamiast napisik zrobic hahahahaha i mam popsiute hahahahaha. potrzebuje podstaw PS

ta ksiazka jest chyba fajna ftp://ftp.helion.pl/online/ph7bib/ph7bib-10.pdf kosztuje 150 zl :angryy:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debe, bardzo ładne zdjęcia! :klacz: A widzisz tak gadałas, że na śniegu to ty nigdy i przenigdy :angryy:
Mnie jakoś ostatnio brakuje cierpliwości do zdjęć :angryy:
A co opieprzania przez innych ludzi, to mam spokój odkąd Leon biega w kagańcu po osiedlu. Owszem, kłapią nadal, ale zamykam im usta mówiąc, żeby zadzwonili po SM, a ja sobie spokojnie z moim psem w kagańcu bez smyczy poczekam..... :diabloti:

Posted

[quote name='Wind']dbsst,

Teraz to polecialas z grubej rury :evil_lol:

Polecam moze prostsze ksiazki typu "ps nie tylko dla orlow" ;) Biblie photoshop'a zostawmy dla zdolniachy dbsst :cool3:
:lol: :lol: :lol:
Jesli chodzi o PS to właśnie chciałabym podstawy, próbuje szukać czegoś na necie, ale to nie to ssamo co książka...

A jak jestem zaawansowana w robieniu zdjęć? :oops: odpowiem tak: nie jest bardzo dobrze, ale też nie jest źle (przynajmniej tak sądzę :evil_lol: ). A maja zabaweczką jest Nikon 5700 :roll: niestety teraz zepsuty :angryy:

Posted

mrowka,

Do PS mozesz sobie kupic np. "technike obrobki zdjec cyfrowych", autora sobie nie przypomne, ale to dosc latwa ksiazka do PS :)

Jesli chodzi o fotografie to temat rzeka :-) Dobra jest "fotografia cyfrowa", taka zolta w twardej okladce. Moze jakis cudow sie z niej nie dowiesz, ale znajdziesz tam pare fajnych rzeczy :-) Reszta to efekt prob i eksperymentow, frustracji i chwilowych egzaltacji ... no i wiecznych poszukiwan :-)

Posted

[quote name='Wind']dbsst,

Teraz to polecialas z grubej rury :evil_lol:

Polecam moze prostsze ksiazki typu "ps nie tylko dla orlow" ;) Biblie photoshop'a zostawmy dla zdolniachy dbsst :cool3:
HA HA HA bardzo smieszne :mad: :cool1:

tam w tej bibli jest duzo o filtrach a filtry dzialaja cuda ;)

hihihi i ja sie podlocze do porad ksoazkowych A CO HAHA :cool1:

Lazy, agabass Lothia szaraduszka Maga 100 THX U very MUCH :razz:

Ala wierz mi jestem analfabeta Wind wie najlepiej hahahahha ale o tym ciiiiiiiii ;)

a to troszku kiepsciejsze ale.............

Posted

Debe zdjęcia świetne, jak zawsze :loveu:
I czym ich więcej tym badziej ja się dołuje:oops: szczegolnie kolorami , ostrością i kontrastem :shake:

Posted

[quote name='Wind']mrowka,

Do PS mozesz sobie kupic np. "technike obrobki zdjec cyfrowych", autora sobie nie przypomne, ale to dosc latwa ksiazka do PS :)

Jesli chodzi o fotografie to temat rzeka :-) Dobra jest "fotografia cyfrowa", taka zolta w twardej okladce. Moze jakis cudow sie z niej nie dowiesz, ale znajdziesz tam pare fajnych rzeczy :-) Reszta to efekt prob i eksperymentow, frustracji i chwilowych egzaltacji ... no i wiecznych poszukiwan :-)

Wind, dziękujje bardzo!! :multi: :multi: :bigcool: :calus:

Debeściaku suuperowe fotencje :multi:
Moja Szpilciunia kochana, moja zwariowana Szpileczka :iloveyou: :loveu:

:hmmmm: Debest no wiesz co! Jak możesz Szpilcie karmić śniegiem!! :angryy: :lol:

Posted

[quote name='PIKA']I czym ich więcej tym badziej ja się dołuje:oops: szczegolnie kolorami , ostrością i kontrastem :shake:

Nie przejmuj się :cool1: Prawda jest taka, że z naszych aparatów nigdy nie będzie takich zdjęć, choćby nie wiem co :p Od sprzętu jednak też cośtam zależy, trzeba zarobić i dorobić :angryy:

Posted

mmmmmmmm ile przepięknych foteczek przegapiłam :crazyeye: Normalnie dbsst profesjonalka :razz: Czekamy na więcej foto-spacerów :multi:
i proszę ucałować pieknie Szpilunię w słodziuchny pycholek ode mnie i Fiśki :calus:

Posted

[quote name='dbsst']

Kurczę, Szpila to Dudek i Maradona w jednym ( mogłam coś pomylić, bo ja z piłki troche nie bardzo, więc wyjaśniam: chodziło mi o bramkarza i napastnika;) )
ciociu debe, zdjęcia odjazdowe, widać, że fotograf robi postępy ( i to jakie):))

Posted

No tak Szpila lata w ubranku :multi: a mój jakiś jednak nie wymiarowy :angryy: No cóż kupie mu na nast rok bo teraz już mi się nie opłaca. A zdjęcia - oczywiście będę się powtarzać - piiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkneeeeeeeeeeeee:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: