Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi: :multi: to razem będziemy namiotu pilnować :multi:

i siebie nawzajem :multi: :multi: i psow :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
:thumbs: :sweetCyb: blizniaczki goora :laola: :drink1:
za 2 bliźniacze rodzeństwa / Debecik to taki troche nie teges:oops: bliźniak Emila ;) /:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :drink1: :drinking: :drink1: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
za 2 bliźniacze rodzeństwa / Debecik to taki troche nie teges:oops: bliźniak Emila ;) /:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :drink1: :drinking: :drink1: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

ale brat to sie liczy :multi: :multi: :sweetCyb: :drink1:

Posted

debesciaku,

Bardzo jestem z Ciebie dumna :loveu: Sliczne robisz foteczki i bardzo trafione portreciki Igielki :-) Doprawdy cud, miod i orzeszki :-) Nie musze pisac, ze wraz z Markiem jestesmy milosnikami Twoich zdjec :-)
Tak trzymac zdolna Istoto :-)

Ja tez dzisiaj portretowalam pewnego psa ... a wlasciwie to jeszcze psie dziecie ;) Poki co wkleilam jedno zdjecie, reszta czeka na lepsze czasy czyli mniej absorbujacych zajec ;)

Oto Jet borderkowe szczenie.

No i jeszcze jedno ... dostalam od Marka nowy aparat :loveu:

Posted

[quote name='Wind']debesciaku,

Bardzo jestem z Ciebie dumna :loveu: Sliczne robisz foteczki i bardzo trafione portreciki Igielki :-) Doprawdy cud, miod i orzeszki :-) Nie musze pisac, ze wraz z Markiem jestesmy milosnikami Twoich zdjec :-)
Tak trzymac zdolna Istoto :-)

Ja tez dzisiaj portretowalam pewnego psa ... a wlasciwie to jeszcze psie dziecie ;) Poki co wkleilam jedno zdjecie, reszta czeka na lepsze czasy czyli mniej absorbujacych zajec ;)

Oto Jet borderkowe szczenie.

No i jeszcze jedno ... dostalam od Marka nowy aparat :loveu:

padlam przed chwola skonczylam ogladac foty z Sylwestrowych zawodow i tez padlam
jaki aparacik chwal sie SZYBCIOREM :multi:

Posted

Wind napisał(a):
dbsst,

Pozostalismy w rodzinie Canonow. Przesiadlam sie na pelna klatke czyli na 5D :-)

:crazyeye: GRATULUJE :laola: :knajpa:

rozumiez ze ta fota z nowego dzieciatka :d ;)

czy Marek jeszcze rozdaje takie fajne prezenty :cool1: :wink:

Posted

Rzeczywiscie zdjecie zrobione jest juz nowym aparatem :-) Sylwestra ostatni raz fotografowalam 20D, chociaz jeszcze o tym nie wiedzialam ... Po przyjedzie czekal juz na mnie pachnacy fabryka 5D ;)

A co do prezentow, to mam nadzieje, ze jeszcze rozdaje ... czekam w koncu na obiektyw 200 mm f/1.8 :evil_lol:

Posted

Wind napisał(a):
Rzeczywiscie zdjecie zrobione jest juz nowym aparatem :-) Sylwestra ostatni raz fotografowalam 20D, chociaz jeszcze o tym nie wiedzialam ... Po przyjedzie czekal juz na mnie pachnacy fabryka 5D ;)

A co do prezentow, to mam nadzieje, ze jeszcze rozdaje ... czekam w koncu na obiektyw 200 mm f/1.8 :evil_lol:

i pozegnalas sie z 20D czy odstapilas Markowi :D

a co do prezentow jak ten wspanialy Mikolaj bedzie przechodzic kolomnie to niech moze wstapi z jakims drobiazgiem :wink:

hihihi STRASZNIE sie ciesze i czekan na FOTY

wlasnie sobie poczytalam o tym cudenku to nie aparat to TORPEDA doskonala :bigcool:

Posted

[quote name='malawaszka']debest super :klacz: rewelacyjne!!!! ahhhhh ja kcem takiego emila i Wind i TZ Wind do pomocy :placz: :lol:
ja tez kceeem tak!! :placz: moge Wam za to oddac moj zepsuty aparacik :evil_lol: :lol:

Debesciaku osttanie fotki suuuuuperasnee :klacz: :multi:

Wind, a moze Twoj Marek bedzie przejezdzal obok mnie? Pamietajcie dla Was moje drzwi zawsze sa otwarte :lol:

wlasnie sobie poczytalam o tym cudenku to nie aparat to TORPEDA doskonala :bigcool:

nic dodac nic ujac! Wind ale masz cackoo... :multi:

Posted

mam nadzieje ze Wind nam zaprezentuje mozliwosci nowego dzieciatka :D

a a ja narazie zastanawiam sie Beatko nad obiektywem wiesz apetyt rosnie w miare jedzenia ;) i marzy mi sie jednak jasniejszy :shake: jestem powalona. trzebabylo nie odbierac mojego tel hahahhahahahaha ;) narazie chce wydoic z tego co fabryka dala i jak zobacze ze robie przyzwoite foty to zaczne myslec nad jakims twoarzystwem dla emilka ;) do wakacji jeszcze tyle czasu :lol:
Ostatnio znowu we snie foty robilam :roll:

Posted

mrowka napisał(a):
A jeszcze na momencik Debest, Wind
Poleccie mi prosze jakas ksiazki o fotografowaniu i o obrobce (PS), ploseeem :cool3:

Cos pewnie polecimy, ale skrobnij jak bardzo jestes zaawansowana w robieniu zdjec i obrobce w PS?
Bedzie nam latwiej dopasowac odpowiednia pozycje :-)

Posted

dbsst napisał(a):

a a ja narazie zastanawiam sie Beatko nad obiektywem wiesz apetyt rosnie w miare jedzenia ;) i marzy mi sie jednak jasniejszy :shake: jestem powalona. trzebabylo nie odbierac mojego tel hahahhahahahaha ;) narazie chce wydoic z tego co fabryka dala i jak zobacze ze robie przyzwoite foty to zaczne myslec nad jakims twoarzystwem dla emilka ;) do wakacji jeszcze tyle czasu :lol:
Ostatnio znowu we snie foty robilam :roll:

Jak ja lubie jak tak piszesz :loveu: SUPER! Poki co rzeczywiscie, bardzo fajnie odkrywasz mozliwosci obecnego sprzetu :-) Wszystko wiec przed Toba ... a latem, latem to juz peda prawdziwe cudenka, prawda?
Jestesmy z Toba :cool1: