dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) nie płakaj , namiot na Fortach sobie rozstawię ;) hahaha chyba ze tak :D :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):hahaha chyba ze tak :D :multi: :multi: :multi:ale pozyczysz Szpilką do ochrony :razz: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ale pozyczysz Szpilką do ochrony :razz: no ba i sama sie wmelduje do Twojego namiotu :D :kiss_2: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):no ba i sama sie wmelduje do Twojego namiotu :D :kiss_2::multi: :multi: to razem będziemy namiotu pilnować :multi: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi: :multi: to razem będziemy namiotu pilnować :multi: i siebie nawzajem :multi: :multi: i psow :multi: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):i siebie nawzajem :multi: :multi: i psow :multi:;) i piffka Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) i piffka i rodzenstwa aparatowego :D ;) Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):i rodzenstwa aparatowego :D ;):lol: miałam to teraz napisać :multi: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: miałam to teraz napisać :multi: :thumbs: :sweetCyb: blizniaczki goora :laola: :drink1: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a)::thumbs: :sweetCyb: blizniaczki goora :laola: :drink1:za 2 bliźniacze rodzeństwa / Debecik to taki troche nie teges:oops: bliźniak Emila ;) /:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :drink1: :drinking: :drink1: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):za 2 bliźniacze rodzeństwa / Debecik to taki troche nie teges:oops: bliźniak Emila ;) /:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :drink1: :drinking: :drink1: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ale brat to sie liczy :multi: :multi: :sweetCyb: :drink1: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):ale brat to sie liczy :multi: :multi: :sweetCyb: :drink1:no ;) sztuka się liczy :drink1: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no ;) sztuka się liczy :drink1: hihihihi :multi: Quote
Wind Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 debesciaku, Bardzo jestem z Ciebie dumna :loveu: Sliczne robisz foteczki i bardzo trafione portreciki Igielki :-) Doprawdy cud, miod i orzeszki :-) Nie musze pisac, ze wraz z Markiem jestesmy milosnikami Twoich zdjec :-) Tak trzymac zdolna Istoto :-) Ja tez dzisiaj portretowalam pewnego psa ... a wlasciwie to jeszcze psie dziecie ;) Poki co wkleilam jedno zdjecie, reszta czeka na lepsze czasy czyli mniej absorbujacych zajec ;) Oto Jet borderkowe szczenie. No i jeszcze jedno ... dostalam od Marka nowy aparat :loveu: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Taaa Ala ze Szpila w namiocie na fortach :turn-l: :turn-l: Może Wam Sabe pozycze, coby Was ogrzała :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Wind'] Oto Jet borderkowe szczenie. Jaki slodziachny :loveu: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Wind']debesciaku, Bardzo jestem z Ciebie dumna :loveu: Sliczne robisz foteczki i bardzo trafione portreciki Igielki :-) Doprawdy cud, miod i orzeszki :-) Nie musze pisac, ze wraz z Markiem jestesmy milosnikami Twoich zdjec :-) Tak trzymac zdolna Istoto :-) Ja tez dzisiaj portretowalam pewnego psa ... a wlasciwie to jeszcze psie dziecie ;) Poki co wkleilam jedno zdjecie, reszta czeka na lepsze czasy czyli mniej absorbujacych zajec ;) Oto Jet borderkowe szczenie. No i jeszcze jedno ... dostalam od Marka nowy aparat :loveu: padlam przed chwola skonczylam ogladac foty z Sylwestrowych zawodow i tez padlam jaki aparacik chwal sie SZYBCIOREM :multi: Quote
Wind Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst, Pozostalismy w rodzinie Canonow. Przesiadlam sie na pelna klatke czyli na 5D :-) Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Wind napisał(a):dbsst, Pozostalismy w rodzinie Canonow. Przesiadlam sie na pelna klatke czyli na 5D :-) :crazyeye: GRATULUJE :laola: :knajpa: rozumiez ze ta fota z nowego dzieciatka :d ;) czy Marek jeszcze rozdaje takie fajne prezenty :cool1: :wink: Quote
Wind Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Rzeczywiscie zdjecie zrobione jest juz nowym aparatem :-) Sylwestra ostatni raz fotografowalam 20D, chociaz jeszcze o tym nie wiedzialam ... Po przyjedzie czekal juz na mnie pachnacy fabryka 5D ;) A co do prezentow, to mam nadzieje, ze jeszcze rozdaje ... czekam w koncu na obiektyw 200 mm f/1.8 :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Wind napisał(a):Rzeczywiscie zdjecie zrobione jest juz nowym aparatem :-) Sylwestra ostatni raz fotografowalam 20D, chociaz jeszcze o tym nie wiedzialam ... Po przyjedzie czekal juz na mnie pachnacy fabryka 5D ;) A co do prezentow, to mam nadzieje, ze jeszcze rozdaje ... czekam w koncu na obiektyw 200 mm f/1.8 :evil_lol: i pozegnalas sie z 20D czy odstapilas Markowi :D a co do prezentow jak ten wspanialy Mikolaj bedzie przechodzic kolomnie to niech moze wstapi z jakims drobiazgiem :wink: hihihi STRASZNIE sie ciesze i czekan na FOTY wlasnie sobie poczytalam o tym cudenku to nie aparat to TORPEDA doskonala :bigcool: Quote
mrowka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='malawaszka']debest super :klacz: rewelacyjne!!!! ahhhhh ja kcem takiego emila i Wind i TZ Wind do pomocy :placz: :lol: ja tez kceeem tak!! :placz: moge Wam za to oddac moj zepsuty aparacik :evil_lol: :lol: Debesciaku osttanie fotki suuuuuperasnee :klacz: :multi: Wind, a moze Twoj Marek bedzie przejezdzal obok mnie? Pamietajcie dla Was moje drzwi zawsze sa otwarte :lol: wlasnie sobie poczytalam o tym cudenku to nie aparat to TORPEDA doskonala :bigcool: nic dodac nic ujac! Wind ale masz cackoo... :multi: Quote
mrowka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 A jeszcze na momencik Debest, Wind Poleccie mi prosze jakas ksiazki o fotografowaniu i o obrobce (PS), ploseeem :cool3: Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 mam nadzieje ze Wind nam zaprezentuje mozliwosci nowego dzieciatka :D a a ja narazie zastanawiam sie Beatko nad obiektywem wiesz apetyt rosnie w miare jedzenia ;) i marzy mi sie jednak jasniejszy :shake: jestem powalona. trzebabylo nie odbierac mojego tel hahahhahahahaha ;) narazie chce wydoic z tego co fabryka dala i jak zobacze ze robie przyzwoite foty to zaczne myslec nad jakims twoarzystwem dla emilka ;) do wakacji jeszcze tyle czasu :lol: Ostatnio znowu we snie foty robilam :roll: Quote
Wind Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 mrowka napisał(a):A jeszcze na momencik Debest, Wind Poleccie mi prosze jakas ksiazki o fotografowaniu i o obrobce (PS), ploseeem :cool3: Cos pewnie polecimy, ale skrobnij jak bardzo jestes zaawansowana w robieniu zdjec i obrobce w PS? Bedzie nam latwiej dopasowac odpowiednia pozycje :-) Quote
Wind Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 dbsst napisał(a): a a ja narazie zastanawiam sie Beatko nad obiektywem wiesz apetyt rosnie w miare jedzenia ;) i marzy mi sie jednak jasniejszy :shake: jestem powalona. trzebabylo nie odbierac mojego tel hahahhahahahaha ;) narazie chce wydoic z tego co fabryka dala i jak zobacze ze robie przyzwoite foty to zaczne myslec nad jakims twoarzystwem dla emilka ;) do wakacji jeszcze tyle czasu :lol: Ostatnio znowu we snie foty robilam :roll: Jak ja lubie jak tak piszesz :loveu: SUPER! Poki co rzeczywiscie, bardzo fajnie odkrywasz mozliwosci obecnego sprzetu :-) Wszystko wiec przed Toba ... a latem, latem to juz peda prawdziwe cudenka, prawda? Jestesmy z Toba :cool1: Quote
Recommended Posts