dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 qrde ja tem mam nadzieje wiecie co juz wole ja chorowac i sie zle czuc :bigcry: chyba dzis sobie daruje zagladanie na ten topik :( jest taki beznadziejny jak Szpilatron choruje :( Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Biedna Szpileczka :-( ... Debe, co do tego wirusa to w tym roku chyba prawda. Zaczęlo się gdzieś na południu Polski. Byl o tym zakladany temat na "Wszystko o psach" :-( ... Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='agabass']Debe no co to za nieobecność nie mów, że pracę piszesz No wlasnie nie mówi :roll: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 nie mowie bo nic nie pisze czy jest jakis chetny donapisania pracy za mnie albo chociaz do przeprwadzenia badan plizzzzzzzzzzz mierzylam goraczke - goraczki brak uffffff Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):nie mowie bo nic nie pisze czy jest jakis chetny donapisania pracy za mnie albo chociaz do przeprwadzenia badan plizzzzzzzzzzz A jaki temat pracy? Bo ja chyba niezorientowany jestem :roll: ... Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):A jaki temat pracy? Bo ja chyba niezorientowany jestem :roll: ... a taki tam o stawie biodrowym i udarach i takich tam szczegolach nic trudnego ale mnie sie nie kce pisac :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):a taki tam o stawie biodrowym i udarach i takich tam szczegolach nic trudnego ale mnie sie nie kce pisac :placz: :crazyeye: ... To nie dla mnie :shake: ... Ja po piwku zawsze mam ochotę na pisanie :beerchug: :lol: ... Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a)::crazyeye: ... To nie dla mnie :shake: ... Ja po piwku zawsze mam ochotę na pisanie :beerchug: :lol: ... to ja ci cysterne piffka zaproponuje i materialy przyniose a za badania druga cysterne dam :d idziesz na to :D Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):to ja ci cysterne piffka zaproponuje i materialy przyniose a za badania druga cysterne dam :d idziesz na to :D Tia, jasne :grins: ... Quote
Justa Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Szpileczka sobie poradzi. Na pewno. Karmę jej zmieniałaś? Nas doświadczenie nauczyło, że teraz nic nie zmieniamy bez zezwolenia weta... Po ostatnich sensacjach alergicznych Galci mamy dość, ale Szpilatronik wyjdzie z tego obronną łapą ! Cóż psy już takie są, że a to rozwolnionko, a to rzyganie na prawo i lewo... Przejdzie jej :calus: Choć rozumiem, że się smutkowujesz i martwisz. W pełni zrozumiałe. Szczególnie, że twoj pies jakiś taki sie wydaje nie swój :( 3mamy kciuki żeby cobrze było jak najszybciej ! Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 thx ulga ze nie ma goraczki musiala chyba cos na dworze chwycic bo ja jej nic nie zmienialam :( Justa kiedy Ty bedziesz WETEM !!!!!!!!!!!! Piotrek no to deal Ty piszesz a ja funduje duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo piffa Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):Piotrek no to deal Ty piszesz a ja funduje duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo piffa Podstawiaj już tą cysternę :p ... Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Podstawiaj już tą cysternę :p ... a przy jakim Ci sie najlepiej pisze czytaj jakie na 5 ;) Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):a przy jakim Ci sie najlepiej pisze czytaj jakie na 5 ;) Każde powyżej 2,5 złociszy dobre jest :lol: ... Justro będziemy u weta na Bemowie to ta cystrena tam może ewentualnie stać :cool3: ... Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Każde powyżej 2,5 złociszy dobre jest :lol: ... Justro będziemy u weta na Bemowie to ta cystrena tam może ewentualnie stać :cool3: ... dobLa dobrze ze wybredny nie jestes :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):dobLa dobrze ze wybredny nie jestes :evil_lol: Czasami tak miła jesteś że nie wypada mi Cię na droższe naciągać :evil_lol: ... Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 O rany jak jak się CIESZĘ, że już nie muszę żadnych prac pisać! :multi: To była moja wieczna zmora, a mgr śniła mi się po nocach jako koszmar senny :shake: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czasami tak miła jesteś że nie wypada mi Cię na droższe naciągać :evil_lol: ... hahaha to bylo PERFIDNE Maga Ty masz wprawe napiszesz plizzzzzzzzz :wink: zobacz jak slodko patrze :D Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):hahaha to bylo PERFIDNE Ani troszeczkę :evil_lol: ... dbsst napisał(a): Maga Ty masz wprawe napiszesz plizzzzzzzzz :wink: zobacz jak slodko patrze :D To ja już pifffka nie dostanę? :-( Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ani troszeczkę :evil_lol: ... To ja już pifffka nie dostanę? :-( musze sie zabezpieczac ;) Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Nei bylo mnei, a tu takei wiesci... :shake: :-( Szpilciu nasza kochana wracaj do zdrowia :calus: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 2 opieprze za psa bez smyczy w ciagu 15 min :shake: jeden typu eeeee panna a drugi od kobiety ktorej pies chodzu BEZ smyczy i sie rzuca na inne psy :angryy: (i dzis nie zmienil zachowania dodam :angryy: ) Quote
lothia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Domi bo nie do tego parku chodziesz, przejdź sie wreszcie na górkę :lol: a tej pani to :mad: :mad: :mad: jak się bedzie Szpili czepiała Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):2 opieprze za psa bez smyczy w ciagu 15 min :shake: jeden typu eeeee panna a drugi od kobiety ktorej pies chodzu BEZ smyczy i sie rzuca na inne psy :angryy: (i dzis nie zmienil zachowania dodam :angryy: )no weź zesz te babulony :mad: :mad: :mad: :mad: potraktuj jak trzeba Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Szpilka juz dzis lepiej przywitala mnie radosnie a teraz rzebra o zarelko :D MOJE sniedanko kce zjesc i juz sie kreci pod nogami :evil_lol: lubie jam nie tak wnerwia :d tego mi wczoraj POTWORNIE brakowalo:shake: Quote
Recommended Posts