Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

nie nie pisze ale mam teraz wiecej innej pracy ;)

A od wczraj mam chora Szpilke :( i jakos nie mam nastroju do siedzenia na dgm :(

Rozwolnienie straszne :(

Posted

dbsst napisał(a):
nie nie pisze ale mam teraz wiecej innej pracy ;)

A od wczraj mam chora Szpilke :( i jakos nie mam nastroju do siedzenia na dgm :(

Rozwolnienie straszne :(
Szpilatronik , proszę nie chorować :shake:

Posted

moja dupelenka chora ojojojo :shake: co tu robić co
wiem zapraszamy do nas chłopcy Szilkowej masażyk zrobią i wycałują z każdej strony
to jakiś wirus, a może coś zjadła na dworzu, bo moje chłopaki jak chorowały to do tej pory nie wiem co to było mogę się tylko domyślac

Posted

Biedna Szpilencja :-( Podejrzewasz co to może być?

Moja Sabina tez niedomaga, przedwczoraj strasznie wymiotowała, dzis ma rozwolnienie :shake: Mam nadzieję, że u nas to tylko zmiana karmy... Ale jak jej nie przejdzie, to kierunek - weterynarz :-(

Posted

asher napisał(a):
Biedna Szpilencja :-( Podejrzewasz co to może być?

Moja Sabina tez niedomaga, przedwczoraj strasznie wymiotowała, dzis ma rozwolnienie :shake: Mam nadzieję, że u nas to tylko zmiana karmy... Ale jak jej nie przejdzie, to kierunek - weterynarz :-(
ktoś pisał , chyba Sawa na żywieniu , że w Warszawie jakiś wirus się rozpanoszył :angryy:

Posted

Szpilka przestala pierdziec i narazie nie robila nic ale spi caly czas i taka jest nie Szpilkowa :(

Dziekuje Wszystkim za mile slowa naprawde daja otuchy jestescie Kochani :buzi: we wszystkie nosy :D

a co do wirusa co rok o nim slysze (moze teraz jest prawdziwy ale do tej pory jak Szpila miala rozwolnienie to weci zwalali na wirusa i tu przemilcze jakby to "leczenie" sie dla niej skonczylo i przemilcze tego slawetnego "wirusa" ) Bylysmy dzis u weta kolonas nawet nie dotknelaby Szpili jakbym jej nie gadala. ehhhhhhhh

nie wiem czy i my jutro kursu nasza Pani Doktor nie zaliczymy :(

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Mój Szpilatronik koffany :loveu: , nie wolno chorować :shake:

nie znosze jak ona jest taka :(

jakos dzis mam dola :(

nawet Alternatywy nie pomogly :(

Posted

[quote name='dbsst']Szpilka przestala pierdziec i narazie nie robila nic ale spi caly czas i taka jest nie Szpilkowa :(

Dziekuje Wszystkim za mile slowa naprawde daja otuchy jestescie Kochani :buzi: we wszystkie nosy :D

a co do wirusa co rok o nim slysze (moze teraz jest prawdziwy ale do tej pory jak Szpila miala rozwolnienie to weci zwalali na wirusa i tu przemilcze jakby to "leczenie" sie dla niej skonczylo i przemilcze tego slawetnego "wirusa" ) Bylysmy dzis u weta kolonas nawet nie dotknelaby Szpili jakbym jej nie gadala. ehhhhhhhh

nie wiem czy i my jutro kursu nasza Pani Doktor nie zaliczymy :(

Debe, teraz przeczytałam:roll: Bajan też chorował właśnie więc wiem jaki masz nastrój. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ze Szpileczką i skończy się na chwilowej niedyspozycji:calus: