Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']

:eek2: ale wypasne foty!!!! :klacz: BRAWO DEBESCIAKU!! :klacz: suuper!!!
Szpiluniu kochanaa :iloveyou: jaka ona ma figure :shock: jestem pod wrazeniem i fot i Szpilci :loveu: :laola:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
mrowa jestes tak toffana ze ja nie wiem :buzi:

cos kiepsko mi wychodzi ten portret rodzinny :(

e tam :lol:
:calus: Debesciaku

buuuuu jak to kiepsko?? Pewno nas tu klamusiasz :nono: i portrecik jest super jak zwykle :multi:

Posted

Debe foty rewelacyjne :klacz: Naprawdę, miło popatrzeć :klacz:

Zdradź mi tajemnicę, czy ta zabawka, za którą Szpila lata jak w amoku to się odbija od ziemi jak piłka? Tyle, że w różnych kierunkach? Bo chciałabym boorkom sprawić jakąś bardziej od piłki interesująca zabaweczkę ;)

Posted

Wow szpila ty normalnie jak mszyna :-o

hahah a ja mam to wspolne bokserkowe zdjęcie na tapecie. MOja mama bez okularków to tak byle jak widze. I mowie jej widzisz Sarcie jaka łądna. A ona pokazuje mi na Szpile o Sarunia jaka kochana:HUT012: :great: :mdrmed:

Posted

[quote name='asher']Debe foty rewelacyjne :klacz: Naprawdę, miło popatrzeć :klacz:

Zdradź mi tajemnicę, czy ta zabawka, za którą Szpila lata jak w amoku to się odbija od ziemi jak piłka? Tyle, że w różnych kierunkach? Bo chciałabym boorkom sprawić jakąś bardziej od piłki interesująca zabaweczkę ;)

to latajace cos odbija sie calkiem ale nie az tak wyglada podobnie do tego co w linku ale jest mniejsze i tansze za 11 zl na pl wilsona ;)

http://www.psiraj.pl/sklep/product_info.php?cPath=10_130&products_id=515

pilka ktora ZARABISCIE sie odbija i nie jest za twarda to ta POLECAM, myu swoja zgubilismy i teraz mam problem bo w sklepie tym moim jej juz nie ma a jednej pilki z Krakowa zamawiac nie bede ;)

http://www.psiraj.pl/sklep/product_info.php?cPath=10_130&products_id=644

teraz mamy tez taka jest fajna twarda ale kauczukowa i niezle czasem zmienia kierunek daleko lata ;)

http://www.psiraj.pl/sklep/product_info.php?cPath=10_130&products_id=1775

z tej serii jest jeszcze taka tez ja rozwazam :D

http://www.psiraj.pl/sklep/product_info.php?cPath=10_130&products_id=1776

ASHER strasznie mi milo ze foty sie podobaja :D

Posted

Agga napisał(a):
Wow szpila ty normalnie jak mszyna :-o

hahah a ja mam to wspolne bokserkowe zdjęcie na tapecie. MOja mama bez okularków to tak byle jak widze. I mowie jej widzisz Sarcie jaka łądna. A ona pokazuje mi na Szpile o Sarunia jaka kochana:HUT012: :great: :mdrmed:

hahahahahhahaa EXTRA :buzi: dla MAMY :D

Posted

Debe, dzięki za zabawki ;) Ta piłka z wypustkami wydaje się super! A w normalnych sklepach tego nie ma?
Tak sobie myślę żebyś dała znac jak będziesz zamawiać, to ja wezmę tę piłkę i się koszty przesyłki na dwa rozłożą. Co ty na to? :D

Posted

asher napisał(a):
Debe, dzięki za zabawki ;) Ta piłka z wypustkami wydaje się super! A w normalnych sklepach tego nie ma?
Tak sobie myślę żebyś dała znac jak będziesz zamawiać, to ja wezmę tę piłkę i się koszty przesyłki na dwa rozłożą. Co ty na to? :D

jestem za moze ktos jeszcze sie pisze :D mozemy zrobic wspolny zamow :D

Posted

Nooooooooooooo!!!! super super super foty!:thumbs: Oglądałam z prawdziwą przyjemnością! a Szpila jest tak niemożliwie zgrabna, że wszystkie fitneski niech idą do domu przy niej :grins: Debe, robisz cudo fotki! Jesteś zdolna bestia:mdrmed:

Posted

[quote name='mmbbaj']Nooooooooooooo!!!! super super super foty!:thumbs: Oglądałam z prawdziwą przyjemnością! a Szpila jest tak niemożliwie zgrabna, że wszystkie fitneski niech idą do domu przy niej :grins: Debe, robisz cudo fotki! Jesteś zdolna bestia:mdrmed:

normalnie Cie toffam :D chyba Cie usciskam :buzi:

Ala a no ma moj TZ krzepe i Szpile w kosmos wywali i mnie ;)

Posted

dbsst napisał(a):
normalnie Cie toffam :D chyba Cie usciskam :buzi:

Ala a no ma moj TZ krzepe i Szpile w kosmos wywali i mnie ;)
to jak będzie rzucał to niech kieruje na południe , ja was przechwycę :multi:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Dbsst w mojej galerii umieściłam opisy ras Dog oraz Bokser z Encyklopiedii Miłej lektury :) Zbieram też zamówienia na inne rasy na razie mam TOM I. Dzisiaj akurat skanuje więc mówicie co chcecie :)
no a Debe jedzie ze mną oglądać sceniacki jutro i na żywo oglądnie encylkopedie ciężką jak głaz hahaha będzie ją dzwigać dziewuszyna
sylwia widzę, że i u ciebie Mikołaj pzostawił tylko jeden tom - cholera kto dostał drugi, bo to chyba jakieś nieporozumienie - no ale w pierwwszym to co na pierwszym miejscu wiedzy i fascynacji dla ciebie boksery, dla mnie basenji

Posted

Ja tez mam tylko I tom! Tez dostałam od Mikołaja...hihihih...chyba sie rozpedził i hurtem dawał I tom, a teraz będzie czekał na okazje, zeby drugi podrzucic.

Posted

LAZY napisał(a):
Ja tez mam tylko I tom! Tez dostałam od Mikołaja...hihihih...chyba sie rozpedził i hurtem dawał I tom, a teraz będzie czekał na okazje, zeby drugi podrzucic.

chyba w przyszłym roku Mikołaj hurtownik rozsypie po II tomie:baddevil: