Agga Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia.:x-mas: Quote
mrowka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :x-mas: WESOŁYCH ŚWIĄT DEBEŚCIAKU!! :x-mas: Quote
dbsst Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Dziekujemy jeszcze raz za Życzonka i za PRZEPIEKNE POCZTOWE KARTY PROSTO OD SERCA :D :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
sota36 Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 :x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: WESOLUTKICH SWIATEK I MNOSTWO PREZENCIKOW OD NAS!!!!!!!!!!! No i zeby bylo tak po prostu - fajnie!!!!!! Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
dbsst Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 :saint1: i bardzo sie cieszymy ze takie cudowne życzenia u nas goscimy :D :saint1: Quote
bellatriks Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 ohoho! Jaki piękny Mikołaj przyszedł nam podziękować! Ciekawe czt hojny...?:drinking: :B-fly: Quote
dbsst Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 bellatriks napisał(a):ohoho! Jaki piękny Mikołaj przyszedł nam podziękować! Ciekawe czt hojny...?:drinking: :B-fly: wyglada ze hojniejszy niz inne ;) przynajmniej taka mam nadzieje i tego Wam zycze :D Quote
bellatriks Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 :buzi: My Tobie również szczerze życzymy jak najbogatszego Mikołaja:ekmm: :grins: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 No nie Szpileczko , gdzie Cię Debesciaczek ukrył :-? .Ciekawe czy będą świąteczne fotki. Quote
Patka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ja takze liczę na jakieś mikołajowe fotki ;) albo chociaz reniferowe ...:roflt: Quote
bellatriks Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Patka napisał(a):Ja takze liczę na jakieś mikołajowe fotki ;) albo chociaz reniferowe ...:roflt: a tam tylko! Ja liczę na 1 i na 2!! Szpilsko zostanie Rudolfem, a Debe Mikołajek:multi: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 agabass napisał(a):a gdzie Szpilkowa?pewnie a proszonych świątecznych obżarstwach:ylsuper: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']pewnie a proszonych świątecznych obżarstwach:ylsuper: E tam, pewnie leży gdzieś pod stołem :lol: Quote
agabass Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 ale zabawowa ta Szpilkowa super fotoski i jak tam święta syte? Quote
Recommended Posts