Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Bo ja od soboty jestem w nastroju marudnym... :evilbat:

Wiem, wiem, sama już mam siebie dość :oops:

ale MY CIE DOSC NIE MAMY !!!!!!!!!!! zapamietaj to sobie Boorkowa MAMO :puppydog:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

asher napisał(a):
Nie dośc, ze mi powiadomienie za powiadomieniem przysyła, to jeszcze na takie pokusy naraża :roll: :sabber: Ech, ide pożreć słone paluszki...
A jadłaś słone paluszki z Nutellą ??? PYCHOTKA :sabber:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A jadłaś słone paluszki z Nutellą ??? PYCHOTKA :sabber:
No ba! I ze snickersem i z czekoladą... Wczoraj jadłam z Twixem :oops:

Posted

A ja słodyczy Wedla nie lubię :shake: Ostatnio kupiłam sobie ptasie mleczko waniliowe i myślałam, że do rygi pojadę, to już te podróbki ptasiego mleczka sprzedawane na bazarach są smaczniejsze. Błeeeeeee :-?
Za to ostatnio odkryłam Kinder Pingui Cocco. Mniam :sabber: I jeszcze Alpejskie mleczko Milki :sabber: :sabber: :sabber:

Posted

dbsst napisał(a):
nie spie w pracy bylal ale juz wrocilam a teraz ogrganizuje sobie dzien w domu czytaj zabieram sie dzis do robienia ciasteczek ;)
prawda że zartowałas :sg168:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
prawda że zartowałas :sg168:

nie ten dzien pracy domowej organizuje sobie przed komputerkiem ;) i mowilam bardzo serio dzis bede prawdziwa PANIA DOMU

ale schowalam Szpili pilke od 15 minut znalezc nie moze hahahaha ale mam spokoj tylko wachanie i krecenie slysze

musze tylko co pewien czas zapytac gdzie ma pilke coby sie nie poddawala hahahaha

Posted

dbsst napisał(a):
nie ten dzien pracy domowej organizuje sobie przed komputerkiem ;) i mowilam bardzo serio dzis bede prawdziwa PANIA DOMU

ale schowalam Szpili pilke od 15 minut znalezc nie moze hahahaha ale mam spokoj tylko wachanie i krecenie slysze

musze tylko co pewien czas zapytac gdzie ma pilke coby sie nie poddawala hahahaha

Sadystka z tą piłka!:vamp:

Posted

dbsst , jesteś bez serca !:vamp: biedna Szpileczka...i co, wkońcu znalazła ?:lookarou:

gratuluje tak wspaniałego wypieku :klacz: , ciacha smakowicie wyglądają