dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 asher napisał(a):Bo ja od soboty jestem w nastroju marudnym... :evilbat: Wiem, wiem, sama już mam siebie dość :oops: ale MY CIE DOSC NIE MAMY !!!!!!!!!!! zapamietaj to sobie Boorkowa MAMO :puppydog: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :buzi: :buzi: Miałaś dostać jedno, ale post była za krótki :lol: ;) Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 ja nie moge jeszcze buziaki mi wydziela ale BABSZTYL Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 asher napisał(a):Nie dośc, ze mi powiadomienie za powiadomieniem przysyła, to jeszcze na takie pokusy naraża :roll: :sabber: Ech, ide pożreć słone paluszki...A jadłaś słone paluszki z Nutellą ??? PYCHOTKA :sabber: Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A jadłaś słone paluszki z Nutellą ??? PYCHOTKA :sabber: Ja jadłem, najlepsze :facelick: :roflt: ... Quote
asher Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A jadłaś słone paluszki z Nutellą ??? PYCHOTKA :sabber:No ba! I ze snickersem i z czekoladą... Wczoraj jadłam z Twixem :oops: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 asher napisał(a):No ba! I ze snickersem i z czekoladą... Wczoraj jadłam z Twixem :oops:aaaaa mam snikersa w słoiku , chyba pokuśtykam do sklepu po paluszki ;-) Quote
Maga100 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A ja mam ostanio napad na Pawełki śmietankowe 8-) Właśnie jem 8-) Quote
Hanna R. Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Grześki w polewie czekoladowej. I Fantazja biszkoptowa KONIECZNIE z polewą pomarańczową !!!!! Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Maga100']A ja mam ostanio napad na Pawełki śmietankowe 8-) Właśnie jem 8-) z Toffi też są smaczne :sabber: Quote
asher Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A ja słodyczy Wedla nie lubię :shake: Ostatnio kupiłam sobie ptasie mleczko waniliowe i myślałam, że do rygi pojadę, to już te podróbki ptasiego mleczka sprzedawane na bazarach są smaczniejsze. Błeeeeeee :-? Za to ostatnio odkryłam Kinder Pingui Cocco. Mniam :sabber: I jeszcze Alpejskie mleczko Milki :sabber: :sabber: :sabber: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 agabass napisał(a):gaduły potforne a gdzie Szpilkowata;-) chiba śpi:-D Quote
sayma Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):;-) chiba śpi:-D przedziera się przez zaspy sniezne ;-) ale ślicznie bialutkoo na dworzu Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 nie spie w pracy bylal ale juz wrocilam a teraz ogrganizuje sobie dzien w domu czytaj zabieram sie dzis do robienia ciasteczek ;) Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 dbsst napisał(a):nie spie w pracy bylal ale juz wrocilam a teraz ogrganizuje sobie dzien w domu czytaj zabieram sie dzis do robienia ciasteczek ;)prawda że zartowałas :sg168: Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):prawda że zartowałas :sg168: nie ten dzien pracy domowej organizuje sobie przed komputerkiem ;) i mowilam bardzo serio dzis bede prawdziwa PANIA DOMU ale schowalam Szpili pilke od 15 minut znalezc nie moze hahahaha ale mam spokoj tylko wachanie i krecenie slysze musze tylko co pewien czas zapytac gdzie ma pilke coby sie nie poddawala hahahaha Quote
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 :bigok: Mam zaszczyt przedstawić Boksią rodzinkę :bigok: Nie mogę powiedzieć czyjego to autorstwa, gdyż grozi to mojemu zdrowiu ;-) ... Quote
asiunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hej!! Boksiowa rodzinka boska!Moze chcecie jeszcze kuzynke Metke?;-) Quote
LAZY Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 dbsst napisał(a):nie ten dzien pracy domowej organizuje sobie przed komputerkiem ;) i mowilam bardzo serio dzis bede prawdziwa PANIA DOMU ale schowalam Szpili pilke od 15 minut znalezc nie moze hahahaha ale mam spokoj tylko wachanie i krecenie slysze musze tylko co pewien czas zapytac gdzie ma pilke coby sie nie poddawala hahahaha Sadystka z tą piłka!:vamp: Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 nie ma fot i dzis nie bedzie :( ani pol mi nie wyszlo :( Quote
agabass Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 super boksiowa rodzinka i Debe dawaj dawaj nie leń sie gdzie ta Szpilka Quote
Alka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ale schowalam Szpili pilke od 15 minut znalezc nie moze hahahaha ale mam spokoj tylko wachanie i krecenie slysze musze tylko co pewien czas zapytac gdzie ma pilke coby sie nie poddawala hahahaha dbsst , jesteś bez serca !:vamp: biedna Szpileczka...i co, wkońcu znalazła ?:lookarou: gratuluje tak wspaniałego wypieku :klacz: , ciacha smakowicie wyglądają Quote
Recommended Posts