dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):kurcze to kiepsko , a ja myślałam ,że zamówię 8-) a ja myslalam ze Szpili zaloze bo za "cieplo" jest na te moje wycinanki a za zimno na golasa :( i lata w tym czyms co kiedys bylo moim polarem ;) Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Eeeeee twój polarek nie taki zły , nasza wycinanka do niczego :vamp: Kurcze nawet jakbym dziś wysłała to do świat nie dojdzie. Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 oni wyslali paczke 3 dni po zamowieniu ale teraz jest okres swiateczny i wszystko wolniej idzie bo ludzie sla i sla jakby mnie mieli lepszych rzeczy do roboty ;) tak juz powinna dojsc w warunkach "normalnych" Quote
Patka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Oby szłybklo doszedł fatałaszek żeby moja lalunia ulubiona nie marzła Lilith do -5 radzi sobie na razie nieźle zobaczymy jak będzie ... Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 do - 5 luz ale bez wiatru a ostatnio zawiewa i juz mamy tego efekty a zreszta pada tez snieg z deszczem :( bo jak jest zwyly mrozek to staram sie jej nie ubierac Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='dbsst']a oto moja rozdziabiona mordeczka :D kochana powiedz mi co ta szalona bestia z tym jęzorem wyprawia?? i co jej się na tym ostatnim zdjęciu od podniebienia odkleiło :question: :flasings: :flasings: fotkii superowe :-D Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 to byla gimnastyka buzi i jezyka ;) a do podniebienia uszko swinskie sie przylepilo ;) Quote
mrowka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 super, podoba mi sie ta fotka:bigok: A Szpiluchna gdzie?!:puppydog: Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):to byla gimnastyka buzi i jezyka ;) a do podniebienia uszko swinskie sie przylepilo ;) nieżle wywija tym jęzorkiem hahaah własnie przed chwila wycałowałam się z małolatem sasiadów Gandim :-D przesłodki maluch chciał pożreć mi kapciory moje sliczne które juz dostałam na gwiazdkę ;-) :haha: :-D Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 sayma napisał(a):nieżle wywija tym jęzorkiem hahaah własnie przed chwila wycałowałam się z małolatem sasiadów Gandim :-D przesłodki maluch chciał pożreć mi kapciory moje sliczne które juz dostałam na gwiazdkę ;-) :haha: :-Do to u Ciebie też już Gwiazdka była ;-) / a Gandi to co za stworek ;-) / Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Szpiluchna rewelacyjna - Ty to masz dobrze - Szpiluś grzecznie daje się focić a ten mój łobuziak non stop sie wierci i zawsze choć troszkę włosów ma rozmytych :???: Podoba mi się ta fota Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 debest :klacz: ekstra ta fota z Emilem :multi: a Szpila - co tu dużo mówić jak juzwszystko zostało powiedziane :bigok: Quote
Weron_ciau Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Szpilunia dziwnie ciemna jest?! :roll: Quote
agabass Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='PiotrekJ'] Cuuudo :-D :flasings: ... fotecka wow ou debesciarska Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Weron_ciau napisał(a):Szpilunia dziwnie ciemna jest?! :roll: nie ona teraz taka jest bardziej zlota niz zolta to chyba na swieta image zmienila ;) cieszkam sie ze Emil sie podoba ;) :D Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o to u Ciebie też już Gwiazdka była ;-) / a Gandi to co za stworek ;-) / no taka cześciowa gwiazdka dostałam tylko kapciory bo mi było wiecznie w stopy zimmmno a teraz mam ciepłe, niebieściutkie owieczki ;-) a reszta bedzie pod choineczką A gandi to 3 miesięczny boksio :-D :-D przeslodziasty maluch Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Agga napisał(a):dbsst sarcia na ciebie czeka:-D malymi kroczkami sie wlasnie do Waszej galerii zblizam :D sayma wstaw zdjecie owieczek :d plizzzzzzzzzzzzzzz Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):malymi kroczkami sie wlasnie do Waszej galerii zblizam :D sayma wstaw zdjecie owieczek :d plizzzzzzzzzzzzzzz jutro bo sie akumulatorki ładują ale sa ślicznie niebieściutkie, wywalone brzuszkiem do góry ciapuleczki moje cieplusie :-D :-D Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 juuuuuutro :( ale ja juz ciekawa jestem :D Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):juuuuuutro :( ale ja juz ciekawa jestem :Dja też scem zobaczyć i Gandiego też poproszę ;-) Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Gandiego nie mam na fotkach niestety jeszzce bo jak ich spotykam to nigdy nie mam aparatu 8-) 8-) ale może kiedys mi się uda. A dzisiaj był u mnie w domku przez chwile to nie mogłam zrobic fotki bo musiałam kapciochy ratować :-D :-D :haha: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 jak to sie dzieje ze ja pisze a to sie tu nie zapisuje wrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):jak to sie dzieje ze ja pisze a to sie tu nie zapisuje wrrrrrrrrrrrrrrrr hahaha czary mary miałam tak wczoraj ;-) ;-) Quote
Recommended Posts