Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='dbsst']slowo daje ze fot nie mam bo nie ma pogody a w domu juz tyle fot porobilam a oto Diabelska Szpila ;) wow ale diabliczka :wink: Quote
Justa Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='dbsst']a dajcie mi wszyscy swiety spokoj 8) :lol: dzis w akcie desperacji kupilam Szpili ubranko ;) prawdziwe szyte ladnie ;) zdecydowalam sie na to z www.psiraj.pl ;) Yyy debeściaczku... czyli to ? http://psiraj.pl/sklep/product_info.php?cPath=10_186&products_id=2026 Quote
dbsst Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 tak to a czemu pytasz czyzbys miala jakies zle doswiadczenia z tym ubrankiem :roll: Quote
Justa Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 dbsst napisał(a):tak to a czemu pytasz czyzbys miala jakies zle doswiadczenia z tym ubrankiem :roll: Pytam z ciekawości 8) Bardzo ładne :D My tam mamy ubranko z parasolki i ze sklepowymi doświadczenia nie miałyśmy ;) Quote
dbsst Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 [quote name='Justa'][quote name='dbsst']tak to a czemu pytasz czyzbys miala jakies zle doswiadczenia z tym ubrankiem :roll: Pytam z ciekawości 8) Bardzo ładne :D My tam mamy ubranko z parasolki i ze sklepowymi doświadczenia nie miałyśmy ;) ufffffffff ulzylo mi ;) a to ostatnia dzis moja zabawa obiecuje ;) Quote
Teklunia Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='dbsst'] Szpilunia buja w obłokach :D Quote
olekg89 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 chce foty nowego ubranka szpilosteraa Quote
sayma Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: a ja się chciałam baaardzo pochwalic że dostałam od mojej kofffanej Debe niesamowite arcydzieła i bardzo bym ją prosiła zeby je tu dobrowolnie wstawiła :D :D :D a jak nie to..................... ja je wstawię :D nie mam pytań.... :roll: :D :D Quote
dbsst Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 o nie ja ich nie wstawie sa Twoje i Ty robisz z nimi co tylko kcesz Quote
PIKA Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Debesciara ale się rozszalalaś :o :lol: Sliczne :D Quote
anetta Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 O matko, jakie obrazy sie tu tworzy niesamowite!!! :D :D Przepiekne :laola: W czym to robicie kolezanki? :angel: Prawdziwa Szpiloslawa http://images3.fotosik.pl/6/s5d9rzyszn3e4w5d.jpg :klacz: Quote
sayma Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 niooo to jak moge to wrzucam te cuudenka które dostałam i się tak bardzo cieszkam :buzi: a to jest dla mnie numer jeden zgadnijcie czemu :wink: :D :D Quote
Agga Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 dbsst ale rewelka. W jakim to programie robisz? Quote
Camara Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Inteligentnie zareaguję : :o :o :o Haniu ja ci pomogę :o :o :o Quote
Hanna R. Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Camara'][quote name='HankaRupczewska']Inteligentnie zareaguję : :o :o :o Haniu ja ci pomogę :o :o :o WIEDZIAŁAM, ŻE MOGĘ NA CIEBIE MAŁGOSIU LICZYĆ ! :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Agga'] dbsst ale rewelka. W jakim to programie robisz? świetne ! Quote
Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='sayma']niooo to jak moge to wrzucam te cuudenka które dostałam i się tak bardzo cieszkam :buzi: a to jest dla mnie numer jeden zgadnijcie czemu :wink: :D :D woda , stateczek 8) Quote
Siostra Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='dbsst']nie wiem czy nie przesadzilam ;) ani trochę, kofana :D :wink: Quote
sayma Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']niooo to jak moge to wrzucam te cuudenka które dostałam i się tak bardzo cieszkam :buzi: a to jest dla mnie numer jeden zgadnijcie czemu :wink: :D :D woda , stateczek 8) niooo tak 8) dwie moje najwieksze miłosci mam przed sobą :angel: :D Alu a Ty się chyba tez masz czym pochwalic :evilbat: :wink: :D Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 8) Ja też dostałam od Naszej Koffanej Dominiczki ....PREZENCIK. :angel: i można go zobaczyć w galerii Ozzulca :wink: Debeściaczku Quote
sayma Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']8) Ja też dostałam od Naszej Koffanej Dominiczki ....PREZENCIK. :angel: i można go zobaczyć w galerii Ozzulca :wink: Debeściaczku widizałam widziałam śliczne :angel: :angel: Debesciaczku a może tak zmiana zawodu?? Quote
Recommended Posts