sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='Patka']Sayma do dzieła modele czekają :D szkoda naturalnego pięknatych modeli żebym ja wzięła te cuddo fotki i zdołała zepsuc :roll: :wink: Debe słońce co Ty wygadujesz :o :D na odwrót to sie zgodzę :fadein: hihihihihihi upssssssssss a ja komus popsulam naturalne piekno :roll: :-? sayma jestes slodka lepiej sie pochwal tym co zrobilas :D haha no pewnie że nie ja bym popsuła Ty nadrabiasz :wink: :D ja nic nie zrobiłam koffana :wink: :D :oops: Quote
Agga Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Szpilunia co oni ci załozyli kochana ty moja... :calus: Dbsst jakbyś robiła mojej Sarze zdjęcie z perspektywy cycuchów mało byłoby widać. Tylko cycuchy :lol: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='Agga'] Szpilunia co oni ci załozyli kochana ty moja... :calus: Dbsst jakbyś robiła mojej Sarze zdjęcie z perspektywy cycuchów mało byłoby widać. Tylko cycuchy :lol: hahahahahahah dobre :D sayma no wlep plizzzzzzzzz :D Ala dlatego ja dzis powiedzialam konec posmiewiska z psa ;) Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 no dobra zaraz wstawie ale sie nie smiejcie ze mnie :oops: :oops: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 sayma napisał(a):no dobra zaraz wstawie ale sie nie smiejcie ze mnie :oops: :oops: jasne smiac sie tylko szkoda ze nie bedzie z czego :( ;) Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 z tych moich partaninek :oops: :-? :lol: no to teraz sie wstydam na całego :oops: :oops: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Śliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dbsst napisał(a):Śliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: kofffana jestes że mnie na duchu podnosisz :buzi: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Śliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: kofffana jestes że mnie na duchu podnosisz :buzi: z ato zdrowo walnieta w czereb jestes :evilbat: Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Śliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: kofffana jestes że mnie na duchu podnosisz :buzi: z ato zdrowo walnieta w czereb jestes :evilbat: :cunao: :cunao: nie rozsmieszaj mnie bo nie moge szpiluni wyciąć ładnie :wink: :D Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst']Śliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: kofffana jestes że mnie na duchu podnosisz :buzi: z ato zdrowo walnieta w czereb jestes :evilbat: :cunao: :cunao: nie rozsmieszaj mnie bo nie moge szpiluni wyciąć ładnie :wink: :D baba Jaga i tyle jestes ;) ale i tak Cie misiuje caluskami serduszkami ;) Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst']Śliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: kofffana jestes że mnie na duchu podnosisz :buzi: z ato zdrowo walnieta w czereb jestes :evilbat: :cunao: :cunao: nie rozsmieszaj mnie bo nie moge szpiluni wyciąć ładnie :wink: :D baba Jaga i tyle jestes ;) ale i tak Cie misiuje caluskami serduszkami ;) ale słodziusie serduszkowe całusie :angel: :angel: :buzi: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 zrobilam cos takiego ale reka mi zadrzala i sie zaciemnilo :( Quote
agabass Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 ale kolo- rowe psychodeliczne foty super jak wy to robicie pucowac sie ale juz Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 agabass napisał(a):ale kolo- rowe psychodeliczne foty super jak wy to robicie pucowac sie ale juz hehehehehhehehehehehe jak bedziesz grzeczna to Ci systko powiem ;) Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :o :o :o :o no jak Ty to zrobiłas :roll: też kcemmm takie :angel: fajnie że ciemne bo bardziej tajemnicze Quote
Alicja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Rany , ale sie rozhulały 8) , ale cudeńka :wink: A ja to jesce nic nie umiem i niekumata jezdem i umrem w nieświadomości :-? ament :wink: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Rany , ale sie rozhulały 8) , ale cudeńka :wink: A ja to jesce nic nie umiem i niekumata jezdem i umrem w nieświadomości :-? ament :wink: ja tez mam photo od miesiaca i co i dzis mnie jakby oswiecilo troszku a tak gapilam sie w ten program jak sroka w gnat :( DZIEKUJE bardzo :D Quote
agabass Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):ale kolo- rowe psychodeliczne foty super jak wy to robicie pucowac sie ale juz hehehehehhehehehehehe jak bedziesz grzeczna to Ci systko powiem ;) no to sobie poczekam bo do najgrzeczniejszych nie naleze Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):ale kolo- rowe psychodeliczne foty super jak wy to robicie pucowac sie ale juz hehehehehhehehehehehe jak bedziesz grzeczna to Ci systko powiem ;) no to sobie poczekam bo do najgrzeczniejszych nie naleze hehehehhe dobrze dobrze moze zaraz zmienisz zdanie ;) Quote
dbsst Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 nie wiem czy nie przesadzilam ;) Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Widzę, że kobietki sobie nowe interesujące zajęcie znalazły :wink: :lol: ... Ale chciałbym przeszkodzić i chociaż jedno nowe zdjątko Szpileczki pooglądać :wink: ... Quote
dbsst Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 slowo daje ze fot nie mam bo nie ma pogody a w domu juz tyle fot porobilam a oto Diabelska Szpila ;) Quote
Cimi Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Widzę, że szalajesz ze zdjęciami Szpili :lol:. Ostatnio też próbowałam, ale wyszło mi wielkie nic ;). Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='dbsst']slowo daje ze fot nie mam bo nie ma pogody a w domu juz tyle fot porobilam a oto Diabelska Szpila ;) :modla: :modla: :modla: ... Lepsze takie niż żadne :lol: ... Quote
Recommended Posts