dbsst Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Drogie Panie Mili Panowie ;) Mam (watpliwy) zaszczyt zaprezetowa Szpila Style :D dziekuje za uwage jak widzicie tam odstaje tu sie juz pruje TANDETA na czterech łapach :oops: Quote
Teklunia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a): jak widzicie tam odstaje tu sie juz pruje TANDETA na czterech łapach :oops: Tak to nie mow, bo wychodzi na to, ze nazwalas Szpilke tandeta... A to niewybaczalne :evil: Poza tym Szpilci we wszystkim ladnie i ona kazde ubranko slicznie potrafi zaprezentowac :lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ehm , ehm debeściaczku czyzbyś także poswieciła własne polarowe wdzianko 8) jako i ja :oops: :lol: Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Debe, nie napiszę, ze jest to majstersztyk krawiectwa 8) :lol: :lol: , ale Szpila źle w tym nie wygląda, naprawdę :D Powiedziałabym, ze całkiem nieźle się prezentuje 8) Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 jestescie naprawde kochane :buzi: alu zgadza sie poswiecilam w imie krawiectwa swoj ciuch polarowy ;) Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Szpileczka śliczniutka jak ta lala :lol: ... Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 fiuu fiuu debesciaku nei wiedzialam ze masz zdolnosci krawieckie ;) A Szpilci bardzo ladnie w ubranku i ten kolorek!! Moja rybcia kochana :iloveyou: Quote
sayma Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 haha na tym zdjęciu wygląda naprawde całkiem nieżle :wink: :D :D Quote
agabass Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 rozumiem, ze te wdzianko to projekt Panci Debe domowa projektantaka psiowa hahaha super Quote
Camara Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='dbsst']Drogie Panie Mili Panowie ;) Mam (watpliwy) zaszczyt zaprezetowa Szpila Style :D jak widzicie tam odstaje tu sie juz pruje TANDETA na czterech łapach :oops: talenty krawieckie... pominę życzliwym milczeniem :wink: :lol: ale projektanckich nie mogę!!! przeciez Szpilci doopcia zmarznie!!! Debe - mamcia nigdy cie nie upominała, że w zimie młoda panienka powinna ciepłe majty zakładać??? no to jak ty o Szpilę dbasz :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Siostra Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dbsst napisał(a):Patka napisał(a):super fotki dziewczynki Dbsst będę sama szyła :D cholercia ja uszylam i TZ nie chce wychodzic ze Szpila ubrana :( hehehe, skąd ja to znam, mój TZ też zapowiedział, że z ubranymi psami nigdy nie wyjdzie. :wink: Quote
Hanna R. Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 NO POPROSTU CÓŚ PIĘKNEGO. ! Debeściaku, Ty to taki boksiowy Arkadius jesteś :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 a dajcie mi wszyscy swiety spokoj 8) :lol: dzis w akcie desperacji kupilam Szpili ubranko ;) prawdziwe szyte ladnie ;) zdecydowalam sie na to z www.psiraj.pl ;) Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Kochani nie wie czy wytrzymacie to ale co tam ;) jak wiecie bawie sie photoshopem od kilku dni i nic mi nie wychodzi ale z tego nic wyszlo takie prrrrawie co ;) przed w trakcie po mozecie sie smiac :D Quote
Patka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Dbst jesteś za surowa dla siebie - fajny efekt :) szpila skojarzyła mi sie z niemowlakiem w czapeczce z falbanką - a tak na serio mnie sie podoba tylko za dużo jednolitej przestrzeni z boków :wink: za ładna masz modelkę na to ;) Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :klacz: :klacz: suuper a mówiłas ze Ci nie wychodzi :-? :D :D teraz to mam kompleksy siadam i sie uczę adobka :roll: :D Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Patko dziekuje :D ale wolebyc surowa i dazyc do niedoscignietej doskonalosci niz spoczac na laurach z uczuciem ze umiem juz wszystko ;) no wlasnie chcialam wprowadzic jakis cos ale kazde cos jakos mi sie nie podobalo ;) a teraz z perspektywy cycochow :D i łokiec ;) i znowu nie wiem co chcialam zrobic ale powoli jakis pomysl mi sie w glowie udaje na "udoskonalenie " tej perspektywy ;) Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 sayma jestes SŁODKA Ty i Twoje dziela to miliony swietlne przed moja skromna osoba i moimi wypocinami Quote
Alicja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Z perspektywy cycochów wszystko wygląda inaczej :wink: :lol: Quote
sayma Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Patka napisał(a):Sayma do dzieła modele czekają :D szkoda naturalnego piękna tych modeli żebym ja wzięła te cuddo fotki i zdołała zepsuc :roll: :wink: Debe słońce co Ty wygadujesz :o :D na odwrót to sie zgodzę :fadein: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Patka']Sayma do dzieła modele czekają :D szkoda naturalnego pięknatych modeli żebym ja wzięła te cuddo fotki i zdołała zepsuc :roll: :wink: Debe słońce co Ty wygadujesz :o :D na odwrót to sie zgodzę :fadein: hihihihihihi upssssssssss a ja komus popsulam naturalne piekno :roll: :-? sayma jestes slodka lepiej sie pochwal tym co zrobilas :D Quote
Alicja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Fajniste te ubranko :wink: , nie to co moje i TZta wypociny :wink: :lol: Quote
Recommended Posts