sayma Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A kiedy dziewczyny zawitacie do Poznania???? :P do Poznania już gdzies we połowie stycznia tylko zmienili nam miejsce pobytu. teraz będziemy w jakim dziwnym hotelu a nie w tym naszym cuuuudoffnym dworku :roll: :( Innym czyli w jakim no i gdzie? Ja mam nadzieje,że wpadniecie do mnie :D hotel "Przylesie" w Sierosławiu bardzo sie postaramy wpaść (mam nadzieję, że tym razem nie skrecę sobie kostki :roll: :oops: ). Narazie nawet ne wiemy gdzie ten Sierosław jest :roll: :lol: podobno niedaleko od Lusówka, mam nadzieję, że bedzie bliżej do Ciebie :D :D Jak sie jedzie do tego waszego dworku byla ta miejscowosc po drodze :wink: hihihihi jakos nie zauważyłam :oops: :roll: :D Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='dbsst']cholercia ona lubi o sciane czasem robie jaj poduchy daje swoja a ona sciane woli :roll: tak ma od malego teraz tez sie o sciae opiera :roll: a moze ktorys z tych preparatow znacie http://www.serenus.istore.pl/sklep,707,17377089,70535890090196,01,,pl-pln,10108,0.htmldebeściaczku , Ozzy dostawał Gammolen ale jakoś nie widziałam efektów , najlepiej przyswaja Efa Oile , ale podobno dobre efekty daje Laweta i dermatex , poza tym Efa Olie na 100% nie uczula bo dostawał go tez Harley i efekt był pozytywny :wink: Quote
mrowka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='dbsst']mam pytanie czy ktos wie cos o tych tableteczkach na sersc jakie sa czy nie uczulaja itd O WŁASNIE TE TU A na co Ci te tabletki? Cos z sierscia Szpilci?? :roll: O niektorych preparatach byla mowa chyba w dziale pielegnacja siersci albo Zywienie :D GDZIE FOTY????!!!!!!!! Quote
agabass Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='dbsst']moja coora wlasnie teraz tak spi :D moja Milosc :D ale bezwstydna cycolina :lol: Quote
Agga Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No szpilka widze, że ci całkiem wygodnie na tej scianie. MOja tez tak spi :lol: Quote
dbsst Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 a to jak moje dziecie spalo dzis :D znowu przykryta :D to przed pora obiadowa ;) Quote
dbsst Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 dzis tez goscilam szympaska slodki :D Quote
Patka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 super fotki dziewczynki Dbsst będę sama szyła :D Quote
dbsst Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Patka napisał(a):super fotki dziewczynki Dbsst będę sama szyła :D cholercia ja uszylam i TZ nie chce wychodzic ze Szpila ubrana :( Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 dbsst napisał(a):Patka napisał(a):super fotki dziewczynki Dbsst będę sama szyła :D cholercia ja uszylam i TZ nie chce wychodzic ze Szpila ubrana :( :lol: :lol: a my z TZ tem przy szyciu się pokłóciliśmy :oops: :lol: , bo ja chciałam inaczej a TZ inaczej i poszłam a on spieprzył kubraczek i jest śmieszne i jeszcze sie obraził jak go skrytykowałam / a ubranko było z mojego polarowego pulowerka wiec chyba miałam prawo go skrytykować :-? :wink: / Quote
Moniś Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A to ode mnie... :wink: Pozdrowionka :buzi: Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='agabass'][quote name='dbsst']moja coora wlasnie teraz tak spi :D moja Milosc :D ale bezwstydna cycolina :lol: Debe Nas demoralizuje :evilbat: :lol: ... Chcemy tak więcej :lol: ... Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='Moniś']A to ode mnie... :wink: Pozdrowionka :buzi: Moniś Dziekuje sliczna foota :d :buzi: Piotrek a Ty nie patrz na biust mojej coorki :evilbat: Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a): Piotrek a Ty nie patrz na biust mojej coorki :evilbat: Jak bym śmiał :lol: :evilbat: ... To Loco ciągle chce popatrzeć :lol: ... Quote
Moniś Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Nie ma za co :lol: Cała przyjemność po mojej stronie :D :) :lol: Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='PiotrekJ'][quote name='dbsst'] Piotrek a Ty nie patrz na biust mojej coorki :evilbat: Jak bym śmiał :lol: :evilbat: ... To Loco ciągle chce popatrzeć:lol: ... no woesz przeciez to jeszcze dziecko :evilbat: :evilbat: jak mozesz go takich rzeczy uczyc ;) Quote
Cimi Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A gdzie zdjęcia Szpilki jak prezentuje się w nowym ubranku :roll: ;)? Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Moniś napisał(a):Nie ma za co :lol: Cała przyjemność po mojej stronie :D :) :lol: :buzi: i po mojej ;) ale wielka radosc ;) :D Cimi nie mam odwagi cywilnej wstawic ja w jej nowym ciuchu :evilbat: Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='PiotrekJ'][quote name='dbsst'] Piotrek a Ty nie patrz na biust mojej coorki :evilbat: Jak bym śmiał :lol: :evilbat: ... To Loco ciągle chce popatrzeć:lol: ... no woesz przeciez to jeszcze dziecko :evilbat: :evilbat: jak mozesz go takich rzeczy uczyc ;) Wie chłopak co dobre, więc sam się uczy :lol: ... Quote
Cimi Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a):Cimi nie mam odwagi cywilnej wstawic ja w jej nowym ciuchu :evilbat: A pfyy :evil: . Wstawiaj nie masz wyjścia :lol: :P Quote
Alka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 dbsst, nie daj sie prosić , zapodaj Szpilunię w kubraczku... Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 qrde ale nie sciemniajcie ze jst "ładny" plizzzzzzzzzz Quote
Teklunia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 dbsst napisał(a):qrde ale nie sciemniajcie ze jst "ładny" plizzzzzzzzzz ok, nie jest ladny... ;) a teraz pokaz go wreszcie!!! Quote
Recommended Posts