dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::angel: mam mojego Mikołajka :lol: cudniasty masz avantarek :D Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga']dbsst co ona w tej butelce ma? kilka kulek smakolykow coby je wyciagnela ;) a teraz cos dla MROWKI MROWA jak masz ochote to bierz te falafele i calusiaj :D Debest normalnie Cie kocham!! :angel: Juz cały monitor mam poobijany próbowałam złapać, ale się nie dało :oops: Przecież one same się proszą żeby je wyściskać i wycałować a przez te mokre fafeleczki to ja juz odlatujee.. ahhhh SZPILCIAAA!! Dzieeeee kuuuuu jeee!! A dalsza czesc kreciglowy super! mycie zabkow zaprzestalismy jakis czas temu bo pies straszna traume przezywal teraz duzo marchewki sycha buleczke od czasu do czasu i koziolek drewniany regularnie (tak wie pies nie powinnien jesc koziolka tylko go aportowac ) i czasem smateczka z soda rozpuszczona na dziaselka :d yyyy to ja chyba podziekuje! hahaha Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 hahaha cieszkam sie ze sie podobala moja niespodziewana niespodziewanka ;) a co do zabkow no wiesz jedne chodza na wosk drugie koziolki drewniane gryza ;) Quote
Teklunia Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi'] Śliczna Tuffi :) no prosze - Tuffi nie dosc, ze z psa zmienil sie w Mikolaja, to jeszcze z chlopca w dziewczynke 8) :lol: Quote
daga10011 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Szpila jaka skupiona na obgryzaniu :lol: .Dawno mnie tu nie bylo :oops: :buzi: to dla Szpiluchny :angel: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):hahaha cieszkam sie ze sie podobala moja niespodziewana niespodziewanka ;) a co do zabkow no wiesz jedne chodza na wosk drugie koziolki drewniane gryza ;) I to jaak! Debestt :iloveyou: :hmmmm: a wiesz, ze sie zaczynam zatsanawiac nad tymi koziolkami drewnianymi tylko ciekawa jestem co na to moj dentysta hahahaha :lol: Bo Szpilcia ma usmiech jak aktora! :angel: Quote
KaRa_ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Szpila ale ma swietna zabawke :lol: Ja nie wiem co te psy widza w butelkach moje je tez obgryzają :lol: Quote
Alka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='tajdzi'][quote name='Alka']zaczyna mi modeli brakować do przerabiania a Tuffi by się nadał na modela ? :oops: :D Śliczna Tuffi :) ja nie moge jak ulal :D super mikolajek :D super! dzięki! teraz słysze od rodzinki jak mogłam o Mini zapomnieć :oops: muszę się jeszcze uśmiechnąć do tajdzi :D Teklunia, ja często słyszę , że Tuffi to dziewczynka...bo ma kitkę... :wink: :D Quote
Hanna R. Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Majka_Gizmo'] Tajdzi jakbyś nie looknęła na naszą galerię to raz jeszcze tu wielkie dzięki za ślicznego avatarka Mam nadzieję,że debest nie pogniewa się,że piszę w jej topiku. Ehhh i dla naszej tofanej debest No nie wiem, nie wiem :roll: :roll: :roll: Debeściaczku, obraź się, obraź ! Dlaczego Majka Cię dyskryminuje ??? Popatrz na PIERWSZ bukiet :roll: - i na DRUGI ! :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No nie wiem, nie wiem :roll: :roll: :roll: Debeściaczku, obraź się, obraź ! Dlaczego Majka Cię dyskryminuje ??? Popatrz na PIERWSZ bukiet :roll: - i na DRUGI ! :evilbat: :lol: :lol: :lol: Debest wybaczysz? Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Majka_Gizmo'][quote name='HankaRupczewska']No nie wiem, nie wiem :roll: :roll: :roll: Debeściaczku, obraź się, obraź ! Dlaczego Majka Cię dyskryminuje ??? Popatrz na PIERWSZ bukiet :roll: - i na DRUGI ! :evilbat: :lol: :lol: :lol: Debest wybaczysz? no nie upadlam jakie cudne łocy :D ;) Quote
sayma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 łooo matko jaki sliczny podobnego mam na wyswietlaczu tylko mruga oczkami i ogonkiem merda :wink: :D Quote
KaRa_ Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 A kiedy dziewczyny zawitacie do Poznania???? :P Quote
mrowka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 KaRa_TC napisał(a):A kiedy dziewczyny zawitacie do Poznania???? :Pee tam do Poznania lepiej do Tych 8) :lol: Quote
sayma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 KaRa_TC napisał(a):A kiedy dziewczyny zawitacie do Poznania???? :P do Poznania już gdzies we połowie stycznia tylko zmienili nam miejsce pobytu. teraz będziemy w jakim dziwnym hotelu a nie w tym naszym cuuuudoffnym dworku :roll: :( Quote
dbsst Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 moja coora wlasnie teraz tak spi :D moja Milosc :D Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='dbsst']moja coora wlasnie teraz tak spi :D moja Milosc :Dobudziłaś Śpioszka 8) Quote
mrowka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='dbsst']moja coora wlasnie teraz tak spi :D moja Milosc :D Moja Szpilciaaa ahhh :iloveyou: hahaha jak ona spii..a ta podusie-sciane to musi miec miekka Quote
KaRa_ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A kiedy dziewczyny zawitacie do Poznania???? :P do Poznania już gdzies we połowie stycznia tylko zmienili nam miejsce pobytu. teraz będziemy w jakim dziwnym hotelu a nie w tym naszym cuuuudoffnym dworku :roll: :( Innym czyli w jakim no i gdzie? Ja mam nadzieje,że wpadniecie do mnie :D Quote
sayma Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A kiedy dziewczyny zawitacie do Poznania???? :P do Poznania już gdzies we połowie stycznia tylko zmienili nam miejsce pobytu. teraz będziemy w jakim dziwnym hotelu a nie w tym naszym cuuuudoffnym dworku :roll: :( Innym czyli w jakim no i gdzie? Ja mam nadzieje,że wpadniecie do mnie :D hotel "Przylesie" w Sierosławiu bardzo sie postaramy wpaść (mam nadzieję, że tym razem nie skrecę sobie kostki :roll: :oops: ). Narazie nawet ne wiemy gdzie ten Sierosław jest :roll: :lol: podobno niedaleko od Lusówka, mam nadzieję, że bedzie bliżej do Ciebie :D :D Quote
dbsst Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 mam pytanie czy ktos wie cos o tych tableteczkach na sersc jakie sa czy nie uczulaja itd O WŁASNIE TE TU Quote
PIKA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='dbsst']moja coora wlasnie teraz tak spi :D moja Milosc :D A gdzie ma poduszkę? :evil: O sciane sie biedactwo musi opierac :cry: Quote
dbsst Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 cholercia ona lubi o sciane czasem robie jaj poduchy daje swoja a ona sciane woli :roll: tak ma od malego teraz tez sie o sciae opiera :roll: a moze ktorys z tych preparatow znacie http://www.serenus.istore.pl/sklep,707,17377089,70535890090196,01,,pl-pln,10108,0.html Quote
KaRa_ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):sayma napisał(a):KaRa_TC napisał(a):A kiedy dziewczyny zawitacie do Poznania???? :P do Poznania już gdzies we połowie stycznia tylko zmienili nam miejsce pobytu. teraz będziemy w jakim dziwnym hotelu a nie w tym naszym cuuuudoffnym dworku :roll: :( Innym czyli w jakim no i gdzie? Ja mam nadzieje,że wpadniecie do mnie :D hotel "Przylesie" w Sierosławiu bardzo sie postaramy wpaść (mam nadzieję, że tym razem nie skrecę sobie kostki :roll: :oops: ). Narazie nawet ne wiemy gdzie ten Sierosław jest :roll: :lol: podobno niedaleko od Lusówka, mam nadzieję, że bedzie bliżej do Ciebie :D :D Jak sie jedzie do tego waszego dworku byla ta miejscowosc po drodze :wink: Quote
Recommended Posts