tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 i chłopaki i na dziś koniec padam proszę słać zamówienia na tajdzi@tlen.pl ze zdjęciem :) Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi']i chłopaki i na dziś koniec padam proszę słać zamówienia na tajdzi@tlen.pl ze zdjęciem :) :( a ja wysłałam na priva :-? Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 ehhh jest 18:20 a ja siedzę w pracy w piatek :evilbat: Quote
Agga Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 tajdzi świetne foteczki. Ja też Ci wysłałam swoje. Z góry dziękuje :lol: Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 no to jeszcze Ozzy a teraz poproszę o umożliwienie mi pójścia do domku :evilbat: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 dzis porobilam kilka zdjec portretow jak zwykle nudnych jak zwykle i w ogole ................. male gryzionko :D i na jamniora :D Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi']no to jeszcze Ozzy a teraz poproszę o umożliwienie mi pójścia do domku :evilbat: o boshe jakie cuuuuuuuuuuuuuuuudo Quote
Agga Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 tajdzi piękne. MOżesz iść do domu. Ale po wekendzie czekają cię nowe foteczki Moja mała niunia szpileczka... :angel: Szpilka a ty nie masz innych zabawek tylko tym plastikiem się bawisz... :roll: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 a tak lapy wspolpracuja z ozorem i faflami ;) i dalej czyli jak urecic sobie lep woli plastik od zabawek :evilbat: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 aaaaaaaaa zaraz zwariujee.. :oops: fefelusie, fafeleczki najdrozszee :oops: :lol: a bym je wysciskalaa ahhh A co Szpilunia je? :hmmmm: ślicznaaa Szpilaa :) buziaaki w pycholek kochany :calus: Debest wiecej!!! Szpilka a ty nie masz innych zabawek tylko tym plastikiem się bawisz... Plastik najlepszy! :lol: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Łapusie, a czy te łapusie też tak ślicznie pachną?! Bo ja lubie zapach łapeczek.. :oops: :lol: i dalej czyli jak urecic sobie lepahhaha ale się uśmiałam :lol: :lol: Szpila debest!! I mam małe pytanko jakiej pasty do zębów używacie?! Bo ja też chce mieć takie białe ząbki :oops: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 hahahaa a oczka już całe czerwone, ale dalej gryziemy hahaha :lol: skąd ja to znam! Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Agga']dbsst co ona w tej butelce ma? kilka kulek smakolykow coby je wyciagnela ;) a teraz cos dla MROWKI MROWA jak masz ochote to bierz te falafele i calusiaj :D Quote
Agga Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 O bosze gluciołki....toz to mozna maseczkę zrobić... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 mycie zabkow zaprzestalismy jakis czas temu bo pies straszna traume przezywal teraz duzo marchewki sycha buleczke od czasu do czasu i koziolek drewniany regularnie :oops: (tak wie pies nie powinnien jesc koziolka tylko go aportowac ;) :lol: ) i czasem smateczka z soda rozpuszczona na dziaselka :d Agga ona uwielbia butle juz wole jak butle sobie memdla niz jak mialaby meble dziabac ;) AGGA for U zamyslona Szpila to nie czesty widok ;) Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 jeeeeeee jakie słodkie fafelki do cimciania :lol: Tajdzi jakbyś nie looknęła na naszą galerię to raz jeszcze tu wielkie dzięki za ślicznego avatarka Mam nadzieję,że debest nie pogniewa się,że piszę w jej topiku. Ehhh i dla naszej tofanej debest Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Mrowka taaaak lapeczki tez tak slicznie pachna :d i te podusie :D dalsza czesc kreciglowy ;) :iloveyou: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Majka_Gizmo']Mam nadzieję,że debest nie pogniewa się,że piszę w jej topiku. Ehhh i dla naszej tofanej debest no jak ja moge sie pogniewac ja jestem strasznie zadowolone ze handel avantarkami na mojej galerii odchodzi ;) takie swiateczne klimaty ;) KUJE ZA KFFIATKI :buzi: Quote
Recommended Posts