malawaszka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 cudnie cudnie :multi: ja siem cieszem jak dziecko z tego ślicznego obrazka :angel: Quote
Alka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 zaczyna mi modeli brakować do przerabiania a Tuffi by się nadał na modela ? :oops: :D Quote
Siostra Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 tajdzi napisał(a):cieszę się, że sie podoba :) wpadłam w szał zrobiłam mój zwierzyniec zwierzyniec Poświaty, Agnes, Malawaszki, eurydyki, na miau dziewczynom... i nie mogę przestać :o zaczyna mi modeli brakować do przerabiania ;) :wink: Żaden problem! Służę moją trzódką ( z największą przyjemnością). Daj tylko znać, jeśli jesteś zainteresowana :D Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 :) tymczasem kolejne moje dzieła :drinking: :drinking: Niech mnie ktoś puknie bo mi chyba odbiło :drinking: :drinking: Quote
Patka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Tajdzi podoba mi sie taki szął idelana fotka Szpili - zdolna bestia z Ciebie :D Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 i kolejne ;) i już spadam dosyć na dziś reszta potem :haha: luuub i avatar Szalona tajdzi :evilbat: :drinking: Quote
Siostra Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jesssu, jakie ładne - Nanda z Benią wyglądają jak renifery z zaprzęgu św. Mikołaja :D Dziękujemy tajdzi, kofana. Quote
Daga_i_Oskar Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 tajdzi, rewelacyjnie wychodza Ci te pieskowe Mikołajki :) Każdy w czapeczce wygląda słodziutko :angel: Szpilunia pasuje do Oskarka - 2 mikołajki :angel: :angel: :angel: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi']:) tymczasem kolejne moje dzieła :drinking: :drinking: Niech mnie ktoś puknie bo mi chyba odbiło :drinking: :drinking: o nie nie nie ja Cie nie zamierzam pukac gdyz to co zrobilas jest CUDOWNE Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 :o :o :o Tajdzi jakie cuda robisz :o :o Pięknie te "mikołajki" wszystkie wyglądają :D Tajdzi moze i dla nas zrobisz takie cudo w :oops: ?? Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Majka_Gizmo napisał(a)::o :o :o Tajdzi jakie cuda robisz :o :o Pięknie te "mikołajki" wszystkie wyglądają :D Tajdzi moze i dla nas zrobisz takie cudo w :oops: ?? no i prosze tajdzi masz juz material do pracy :D :angel: :angel: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Majka_Gizmo napisał(a)::o :o :o Tajdzi jakie cuda robisz :o :o Pięknie te "mikołajki" wszystkie wyglądają :D Tajdzi moze i dla nas zrobisz takie cudo w :oops: ??to może i Ozzulek się załapie :oops: :oops: 8) Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Majka_Gizmo napisał(a)::o :o :o Tajdzi jakie cuda robisz :o :o Pięknie te "mikołajki" wszystkie wyglądają :D Tajdzi moze i dla nas zrobisz takie cudo w :oops: ??to może i Ozzulek się załapie :oops: :oops: 8) hahaha i tak ineres sie kreci ;) Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 :lol: :lol: :lol: Ja już na PW do Tajdzi wysłałam "materiał" :D :D Jestem pod wielkim wrazeniem dzieł Tajdzi. Szpilka wygląda ślicznie :D :D :D Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Majka_Gizmo napisał(a)::lol: :lol: :lol: Ja już na PW do Tajdzi wysłałam "materiał" :D :D Jestem pod wielkim wrazeniem dzieł Tajdzi. Szpilka wygląda ślicznie :D :D :D hahahhahah i mnie sie podoba ta moja swiateczna Szpidoopeczka :D Quote
Alka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 mam nadzieję ,że i moje dotarły do tajdzi... :wink: :D tylko ja Tuffiego wysłałam , a o Mini zapomniałam... :cry: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alka napisał(a):mam nadzieję ,że i moje dotarły do tajdzi... :wink: :D tylko ja Tuffiego wysłałam , a o Mini zapomniałam... :cry: no wiesz co o Minieczce jak moglas zapomniec nio nio nio Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='tajdzi']Dzieńdobry :) Wpadłam w świąteczny szał :) O BOŻE czy moge sobie zrobic taki swiateczny piekny avi TAJDZI DZIEKUJE BARDZO BARDZIASTO No nie mogę :lol: ... Szpileczko jaka ty śliczniasta jesteś :lol: ... Debe, prosze zafundować swojej dziewczynce drapanko od Nas :wink: ... Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 sie robi :D a odsiebie dorzuce buzi w obwislego fafla ;) Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):sie robi :D a odsiebie dorzuce buzi w obwislego fafla ;) niee niee niee to od nas prosze!!!!! W fafeleczki moje kochane... Szpilciaa i reszta bandy wyglada suuper w czapeczce :angel: hmmmm a moze byc tak Mulkowi taa czapke kupic? :hmmmm: bo napewno biedak jest zazdrosny i smutno mu jest :evilbat: Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alka']zaczyna mi modeli brakować do przerabiania a Tuffi by się nadał na modela ? :oops: :D Śliczna Tuffi :) Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Tajdzii czy ja tez mogem prosic o takei cudo? :oops: :angel: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='Alka']zaczyna mi modeli brakować do przerabiania a Tuffi by się nadał na modela ? :oops: :D Śliczna Tuffi :) ja nie moge jak ulal :D super mikolajek :D Quote
Recommended Posts