Gosiek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):Gosiek napisał(a):Hmmm Debest a gdzie ty te waniliowe gadzeciki kupujesz? Chciałam kupić mojemu psiurowi i nigdzie nie ma :( na Placu Wilsona jest taki sklepiek ale nie wiem czy sa takie dla maluszkowych piechow ;) jak bede tam to moge sparwdzic ;) i ew Ci nabyc :D buta ze skory dpstala dwa dni wczesniej :( rozpieszczone dziecko i tyle :(ha... trochę daleko mam na Pl. Wilsona ale... pognębię panią w zoologiku - już mnie zna :evilbat: wie ze zawsze coś dziwnego wymyślę i chcę :evilbat: A jak sie nie da to się ładnie do Ciebie uśmiechnę :grins: dzięki za chęci - to miłe :calus: Quote
Agga Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst fajna zabawka. Daj jej sie do niej przyzwyczaić. Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Gosiek napisał(a):dbsst napisał(a):Gosiek napisał(a):Hmmm Debest a gdzie ty te waniliowe gadzeciki kupujesz? Chciałam kupić mojemu psiurowi i nigdzie nie ma :( na Placu Wilsona jest taki sklepiek ale nie wiem czy sa takie dla maluszkowych piechow ;) jak bede tam to moge sparwdzic ;) i ew Ci nabyc :D buta ze skory dpstala dwa dni wczesniej :( rozpieszczone dziecko i tyle :(ha... trochę daleko mam na Pl. Wilsona ale... pognębię panią w zoologiku - już mnie zna :evilbat: wie ze zawsze coś dziwnego wymyślę i chcę :evilbat: A jak sie nie da to się ładnie do Ciebie uśmiechnę :grins: dzięki za chęci - to miłe :calus: spoko czego sie dla psychopatow nie robi ;) Agga u niej jest tak ze albo kocha od pierwszego spojrzenia albo w ogole sie zabawka nie bawi :( nie ma takiej co sie z nia przeprosila :( Quote
mrowka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a):mowisz :D dostala od Mikolajka prezent i sie nim nie bawi ;( :evil: Mojaa lapeczka kochana :iloveyou: ahh napewno cudownie pachnie :oops: :lol: Buziak w nochal dla Szpilencji kochanej.. Agga u niej jest tak ze albo kocha od pierwszego spojrzenia albo w ogole sie zabawka nie bawi U mnie za zabawki Mejk wszystko zrobi- nakreca sie na maxa :lol: Ostatnio kupilam mu pilke z kolcami i po 5 min juz jednego kolca nie bylo 0X :-? Debest Mułek boski!!! :lol: :lol: Jestes debest! ahhaha :lol: Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 mroooooooooooooooweczka huuuuura kpoe lat co tam u mojego kochanka :D :angel: :angel: :angel: fajnie ze mułek sie podobuje ;) a co do pilek szpila za pilke odda zycie a inne zabawki no coz :( Quote
Maga100 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Dbsst, gratulacje z okazji powiększenia zwierzyńca domowego :lol: Dobrze, że TZ nie zrewidowali, bo z tego, co wiem, chyba nie wolno takich stworzeń wywozić 8) A zabierzesz mułka na fortowy spacerek? :lol: Niech się wylata..... :lol: Quote
agabass Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 no niezly mulek super nowy czlonek r :lol: no a SZPILA jak zawsze urocza ma super zabaweczki :drinking: wasze[/list] Quote
mrowka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Maga100 napisał(a): A zabierzesz mułka na fortowy spacerek? :lol: Niech się wylata..... :lol:Tylko czy wszystkie psy mu podolajaa? Bo taki Mulek to chyba szybko i duzo biega? :hmmmm: :lol: :lol: Szpilciaaa :calus: :iloveyou: Quote
Alicja Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Maga100 napisał(a):Dbsst, gratulacje z okazji powiększenia zwierzyńca domowego :lol: Dobrze, że TZ nie zrewidowali, bo z tego, co wiem, chyba nie wolno takich stworzeń wywozić 8) A zabierzesz mułka na fortowy spacerek? :lol: Niech się wylata..... :lol:a Mułek nie musi mieć kagańca :-? Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 ale jestescie zosliwe ;) :lol: hahahahhaha Mułek w kaganciu na fortach :D a nie boisz sie Maga ze mułek zaatakuje Leonka :D Quote
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 ee tam zlosliwe odrazu :lol: Debesciaku wklejaj swoje DWA potwory, ale migiem! :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Debest świetne foty Szpilka jak zwykle piękna :D Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='Majka_Gizmo']Debest świetne foty Szpilka jak zwykle piękna :D dzieeeeeeeeeeeeeekujemy :D jak milo Cie goscic :buzi: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 mrowka napisał(a):A gdzie Szpilciunia mojaa??? :( :( Szpili o malo nie zgubilam przed chwila cala chodze. ona jest slepa i gloocha ale tak na serio Quote
Gosiek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):mrowka napisał(a):A gdzie Szpilciunia mojaa??? :( :( Szpili o malo nie zgubilam przed chwila cala chodze. ona jest slepa i gloocha ale tak na serioco sie stało? Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Gosiek napisał(a):dbsst napisał(a):mrowka napisał(a):A gdzie Szpilciunia mojaa??? :( :( Szpili o malo nie zgubilam przed chwila cala chodze. ona jest slepa i gloocha ale tak na serioco sie stało? Szpila sie zawachala i jak skonczyla to nie wiem czemu nie slyszala mojego wolania tylko dzikim pedem pobiegla w strone parku (tam czesto chodzimy) niestety jest tam mini uliczka po ktorej dzis musialy jezdzic auta jedno za drugim :evilbat: i podjelam meska decyzje ze jej wolac nie bede zeby mi nie wrocila przez ulicy jesli pobiegla (bo wtedy jeszcze nie bylam tego pewna) do parku. ja widzialam auta a reszte blok mi zalanial taka miejscowa. szyko dotarlam do ulicy przeszlam i szok PSA NIE MA wtedy to juz mialam w gaciach balam sie ze ja ukradl ktos (chociaz to bylo niemozliwe) na ulicy zwlok nie bylo ale juz mialam wracac i szukac pod blokiem kiedy zobaczylam zajaca ktory nie wiedzial w ktora strone wygladac zawolalam przyleciala i juz bylo oki ale straszne to bylo tak to jest jak sie psa przyzwyczaji do jednych drozek :( i jak jest sie NIEODPOWIEDZIALNYM WŁAŚCICIELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: Quote
Gosiek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 :o :lol: :lol: no to wyobrażam sobie jak musiałaś się bać... niedobra Szpila, tak pańcie zdenerwować z rana :roll: Obudziałaś się chociaż na 100% :wink: Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dzieńdobry :) Wpadłam w świąteczny szał :) Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi']Dzieńdobry :) Wpadłam w świąteczny szał :)ale CUDO -CACKO :lol: SZPILAKOWA NIE WOLNO robić pańci takich numerów :nono: Quote
Siostra Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 debe, dwa dni temu przeżyłam podobny koszmar, suki wypadły mi z podwórza za psem sąsiadów na uliczkę dochodzącą do drogi, którą właśnie nadjeżdżał samochód. Pędziły na złamanie karku, było ciemno. Wrzasnęłam na Nandę, bo wiedziałam, że jak ona stanie, stanie też Benia. Tak się udarłam, że chyba miałam ranę w gardle, ale wyhamowały. Dosłownie 10 cm. przed drogą i jadącym autem. Kiedy opadło ze mnie napięcie, musiałam się czegoś przytrzymać, bo nogi miałam jak z waty. TZ mówił, że się przeraził, że będzie musiał karetkę zaraz do mnie wzywać. Nigdy więcej takich horrorów. :evil: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi']Dzieńdobry :) Wpadłam w świąteczny szał :) O BOŻE czy moge sobie zrobic taki swiateczny piekny avi TAJDZI DZIEKUJE BARDZO BARDZIASTO Quote
Alka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi']Dzieńdobry :) Wpadłam w świąteczny szał :) Widząc taką mikołajkową śliczność od razu humorek się poprawia. Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 cieszę się, że sie podoba :) wpadłam w szał zrobiłam mój zwierzyniec zwierzyniec Poświaty, Agnes, Malawaszki, eurydyki, na miau dziewczynom... i nie mogę przestać :o zaczyna mi modeli brakować do przerabiania ;) :wink: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 tajdzi napisał(a):cieszę się, że sie podoba :) wpadłam w szał zrobiłam mój zwierzyniec zwierzyniec Poświaty, Agnes, Malawaszki, eurydyki, na miau dziewczynom... i nie mogę przestać :o zaczyna mi modeli brakować do przerabiania ;) :wink: hahahahahaha tak trzymaj ciudowniasto Ci to wyszlo Quote
Recommended Posts