Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 oj, nie gadaj, tylko wstawiaj, najwyżej przed 6 rano wywal je z imageshack :lol: :lol: a czemu byłby dramat jakbyś nie wyłączyła Emila? Obiektyw by pekł? :lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):oj, nie gadaj, tylko wstawiaj, najwyżej przed 6 rano wywal je z imageshack :lol: :lol: a czemu byłby dramat jakbyś nie wyłączyła Emila? Obiektyw by pekł? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):oj, nie gadaj, tylko wstawiaj, najwyżej przed 6 rano wywal je z imageshack :lol: :lol: a czemu byłby dramat jakbyś nie wyłączyła Emila? Obiektyw by pekł? :lol: :lol: :lol: :lol: oj trzasnal by na amen oki same tego chcialyscie (ma nadzieje ze za to ciacho bana nie dostane :oops: ) OSWIADCZAM NIE ZNAM TEGO TYPA czy chcecie wiecej Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Debe, ty nie buduj napięcia, tylko wstawiaj :lol: bo mi się spać chce :-? Quote
dbsst Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 musze spadac TZ chce spac :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 o matko - mam nadzieje że nie ma więcej fot tej serii :-? :lol: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 malawaszka napisał(a):o matko - mam nadzieje że nie ma więcej fot tej serii :-? :lol: SĄ Quote
mrowka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst napisał(a):a na koniec dwa moje ulubione portrety :D MOJAA SZPILAAA :iloveyou:Kochana mordzia :angel: a te zdjecia z uczkami ahhhhhhh :oops: :angel: :calus: dla Szpilencji slicznej Debest!! :klacz: zdjeciaa coraz lepsze!! :drinking: Portreciki pierwsza klasa :klacz: A my teraz zmykamy na spacerek brrr snieg za oknem :( :cry: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Daisunia napisał(a):piekna ta twoja Szpilla ;)) dziekuje :D Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst napisał(a):HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: qrcze to Ozzulec jakis goracy chlopak :D Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: qrcze to Ozzulec jakis goracy chlopak :Dwygrzał sie w wyrku w nocy :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: qrcze to Ozzulec jakis goracy chlopak :Dwygrzał sie w wyrku w nocy :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahahha a to systko jasne ;) ej czy wam tez sie jakas reklama co chwila pojawia :evil: Quote
Maga100 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst napisał(a): ej czy wam tez sie jakas reklama co chwila pojawia :evil: tak i do szału mnie doprowadza :-? bo czasem się reklama otwiera a strona nie :-? Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: qrcze to Ozzulec jakis goracy chlopak :Dwygrzał sie w wyrku w nocy :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahahha a to systko jasne ;) ej czy wam tez sie jakas reklama co chwila pojawia :evil:też :evilbat: i mnie denerwuje :evil: Ozzulec mnie dziś spychał z wyra i podbierał mój kocyk :x A co do mrozów to mamy w planie uszyć wdzianko :oops: 8) Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: qrcze to Ozzulec jakis goracy chlopak :Dwygrzał sie w wyrku w nocy :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahahha a to systko jasne ;) ej czy wam tez sie jakas reklama co chwila pojawia :evil:też :evilbat: i mnie denerwuje :evil: Ozzulec mnie dziś spychał z wyra i podbierał mój kocyk :x A co do mrozów to mamy w planie uszyć wdzianko:oops: 8) uszyjcie i nam bo my nie mamy talentu ;( ta reklama mnie tak wnerwia ze mam ochote ja wygryzc Quote
KaRa_ Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Mnie też ta reklama denerwuje. :-? Dbsst dawaj nowe zdjęcia Szpili :D Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']HEJJJJJJJJJJJJJJJ MROWECZKO KOCHANA :D i jak radziie sobie w taka pogode Szpila biegiem do domu zwiala :( pada cos co ma snieg przypominac :( :lol: :lol: fajna ta Szpilkowa , a Ozzulec wariował na zamarzniętej dróżce , gonił za kulkami i wogóle do domu wróciliśmy z kulą śniegową bo nie chciał jeszcze wracać 8) :lol: qrcze to Ozzulec jakis goracy chlopak :Dwygrzał sie w wyrku w nocy :wink: :lol: :lol: :lol: hahahahahha a to systko jasne ;) ej czy wam tez sie jakas reklama co chwila pojawia :evil:też :evilbat: i mnie denerwuje :evil: Ozzulec mnie dziś spychał z wyra i podbierał mój kocyk :x A co do mrozów to mamy w planie uszyć wdzianko:oops: 8) uszyjcie i nam bo my nie mamy talentu ;( ta reklama mnie tak wnerwia ze mam ochote ja wygryzcmy mamy na wzór ubranko po Atosie od Joli / Sota36/ wiec popróbujemy :-? , bo talentów krawieckich nam brak :oops: Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 KaRa_TC napisał(a):Mnie też ta reklama denerwuje. :-? Dbsst dawaj nowe zdjęcia Szpili :D nowe foty beda pozniej po spacerku ;) czy ktos ma wzor boksiegowego ubranka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dbsst , a widziałaś tą ofertę ? :roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72686591 Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Alka napisał(a):dbsst , a widziałaś tą ofertę ? :roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72686591kurcze nawet znośne :-? Quote
Recommended Posts