Justa Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dbsst napisał(a):sobaota 13 forty ;) kuszące... postaram się być... tylko nie wiem czy się na 13 wyrobię, ale najwyżej póxniej dotrę ;) Quote
Maga100 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Dbsst, świetne zdjęcia, jak zwykle :D Mówiłam, ze musisz się skupić na psach, a nie ludziach :-? Asher, co ty za brednie tam wygadujesz na poprzedniej stronie :evil: Quote
Koma Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dbsst napisał(a): Śliczna Szpilunia jak zawsze :angel: :angel: :angel: ps. a my mamy taką samą zabawkę, tylko niebieską 8) Quote
Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 :calus: w ten uśmiechnięty pycholek :wink: Quote
Cimi Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 asher napisał(a):Dzisiaj jest paskudnie, mglisto, zimno, a teraz na dodatek jeszcze leje :cry: Ta u nas też zimno, szaro i paskudnie. I jeszcze bardzo malutka ociupinka śniegu spadła :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a):(...) (...) :lol: :lol: :loveu: :angel: :lol: :lol: Jaki uuussskkkaa KoFFanE ;) paździoszki Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 dziekuje bardzo za slowa uznania ;) musze wykonczyc te zdjecia wtorkowe ;) nie wiem czy to zalotne spojrzenie juz bylo :oops: i cos w druga strone czyli pod goreczke :D wladca zony ;) Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 potargany uszatek ;) uszatek uczesany ;) u uszatek zmeczony :D Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :angel: Seria Uszatek jest ....debeściarska :wink: :lol: :lol: Quote
Cimi Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a): Leeeeecę :lol:, no no Debe świetne ujęcie ;) Quote
agabass Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Cimi napisał(a):dbsst napisał(a): Leeeeecę :lol:, no no Debe świetne ujęcie ;) co ta Debe Szpilencji zrobiła zatkała otwór gębowy aby nie gadała za dużo bo to przywileje Panciuni Quote
Hanna R. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a): Oooooooch !!!! Debesciaczku ..... Quote
Cimi Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 agabass napisał(a):Cimi napisał(a):dbsst napisał(a): Leeeeecę :lol:, no no Debe świetne ujęcie ;) co ta Debe Szpilencji zrobiła zatkała otwór gębowy aby nie gadała za dużo bo to przywileje Panciuni Jak ona tak mogła zrobić biednej Szpilce :(. Skandal ;) :lol: Quote
Tiggy Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Debe, wszystkie fociaki swietne, ladne kolorki dzieki slonecznej pogodzie (jak tylko wyjdzie slonce to cala sie trzese zeby isc na spacer z aparatem i psem.. tfu, psem i aparatem :P ) :) a powiem Ci ze strasznie mi sie te fotki na tle blokow podobaja... Pokazuja takiego "szczesliwego, miastowego psa" - bo czesto ludzie mysla, ze trzymanie psa w Warszawie czy innym wielkim miescie to meczarnia :P Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a):wladca zony ;) nie no, na tym zdjeciu to poprostu Szpila jak malina :lol: krolowa puszczy... Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Szpila - władca zony jest boska :D a powiedz, sąsiedzi sie dziwnie nie patrzą, jak kładziesz się na trawie, zeby focić swojego psa? :wink: :lol: Quote
Justa Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Szpileczka !!! Spacer w sobote nadal aktualny...? :roll: Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 agabass napisał(a):Cimi napisał(a):dbsst napisał(a): Leeeeecę :lol:, no no Debe świetne ujęcie ;) co ta Debe Szpilencji zrobiła zatkała otwór gębowy aby nie gadała za dużo bo to przywileje Panciuni Nie Pańciuni a mój :evil: :lol: Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 widze ze foty za bardzo Was nie zdenerwowaly to sie ciesze ;) jesli codzi o bloki i psa to ile razy slyszlam ze moj pies sie meczy w bloku :roll: a psy na posesjac na lancuchach to sie nie mecza :roll: :evilbat: tu widac ze ten pies nie umiera w meczarniach z nudow ;) a jesli chodzi o ludzi to staja i sie gapia i sie kreca i wbijaja slepia co ja robie. sasiedzi to juz tylko oczami kreca ;) i mowia ten pies ma wiecej zdjec niz prezydent 8) :lol: a co do aportera tez jestem w szkoku ze moj pies sie tak "zapchal" ;) ta pilka zabawka jej sie tak podoba ze z nia spi :o Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a):widze ze foty za bardzo Was nie zdenerwowaly to sie ciesze ;) :o a skąd takie glupie mysli? :o Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 PIKA napisał(a):dbsst napisał(a):widze ze foty za bardzo Was nie zdenerwowaly to sie ciesze ;) :o a skąd takie glupie mysli? :o bo systkie sa takie same przedstawiaja mojego psa ;) 8) :lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dbsst napisał(a):PIKA napisał(a):dbsst napisał(a):widze ze foty za bardzo Was nie zdenerwowaly to sie ciesze ;) :o a skąd takie glupie mysli? :o bo systkie sa takie same przedstawiaja mojego psa ;) 8) :lol:no przeciez że nie prezydenta 8) Quote
Recommended Posts