Cimi Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):strasznie ciezko jest robic zdjecia i ZMUSZAC psa do ruchu :evilbat: musze chyba wynajac asystenta :lol: Aż tak strasznie to nie jest :P. Ja tak robię :lol: dbsst napisał(a): Super zdjęcie. Fantastycznie Szpila wygląda :loveu: Quote
Magda-Amir Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a): Madzia alez kazdy aparat jest SWIETNY tylko trzeba umiec wykorzystac to co fabryka dlala (ja przyznaje sie ze nie potrafie ale mam ciagle nadzieje ze sie naucze ;)) w koncu trening czyni mistrzem :wink: w sumie masz racje :D grunt ze w ogole bedzie tylko jeszcze pytanie jaki wybrac? :lol: hahaha to najprzyjemniejsze szukanie patrzenie ogladanie przymierzanie sie :D oo tak :D ale bede miala ogranicznik cenowy... :roll: Quote
Pasavera Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Dbsst świetne te fotki :angel: :klacz: :angel: Szpilunia pierwsza klasa :lol: Dama do focenia :D Widze, że aparaciq sprawuje się znakomicie :D A cio to za model? :wink: Qudre marzy mi się lustrzanka :oops: A może jest jakiś obiektyw do zwykłej cyfrówy co by takie piękne fotosy robił? ... musze poszukać ... Znając mnie nie znajdę, a jak znajdę to mnie nie będzie na niego stać 8) :roll: więcej Szpileczki :modla: Quote
Teklunia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):czy ktos mowiel uszy w gorze :roll: kogos mi przypomina... Quote
Tiggy Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):strasznie ciezko jest robic zdjecia i ZMUSZAC psa do ruchu :evilbat: Taaak, wiem coś o tym :evilbat: "Afrunia, masz patyczek, biegnij!" Afrunia pobiegła za patysiem swoim dudniącym galopem. Pańcia Magda zdazyla ukucnac, zaczela sie do zdjecia przymierzac, a pies przy niej juz z patykiem stoi, i patrzy z miną " 8) " :lol: A pomocnicy to mi sie placza w kadrze gdzies, i a to raczke a to nozke pozostawia :lol: Nie to, ze ludzi nie chce focić, no ale wolalabym ich w calosci jak juz :P Wlasnie, wiecej Szpileczki! :lol: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Teklunia napisał(a):dbsst napisał(a):czy ktos mowiel uszy w gorze :roll: kogos mi przypomina... PADŁAM :lol: :lol: :lol: :lol: to juz znam przodka Szpili :lol: :lol: Tiggy dokladnie tak jest ja rzucam Szpili ustawiam sie i czekam na jej powrot a ta cholera z drugiej strony mnie bierze i z wizji nici ;) dziekuje ze zagladacie :S Madzia nie mysl o cenie tylko o fotach jakie bedziesz robic :D :angel: Quote
mmbbaj Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Teklunia napisał(a):dbsst napisał(a):czy ktos mowiel uszy w gorze :roll: kogos mi przypomina... :roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper: dbsst! Szpila jest śliczna! A jaka umięśniona! :lol: Robisz jej z Emilem :wink: super foty! :P Osobiście mam nadzieję w jakimś możliwie krótkim czasie również mieć aparat...znowu :lol: :wink: Będę go już strzegła jak oka w głowie, a szczególnie przed moim "modelem" :wink: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 mmbbaj dziekuje :D :buzi: jak extranco bedzie jak bedziesz juz miec aparacik bedzie swiezynka dostawa fotecek :angel: :angel: :angel: Quote
Agga Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 hahahaha nie moge Szpilka fajnych masz przodków :lol: Quote
asher Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Yyyyyy, kurde, chciałam coś napisac, ale zapomniałam :-? :oops: :hmmmm: Za dużo masła :oops: Quote
asher Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 A! Już wiem! Debest, jak ty to robisz, że na zdjęciach Szpila wygląda na taką duuuużą? :o Powaga, gdybym jej na żywo nie widziała, to w zyciu nie powiedziałabym, że to drobna psinka :o Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 No rewelacja , teraz mus jej drzewo genealogiczne stworzyć , niech dziecię wie skąd sie wzięło 8) :lol: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 mam szklo do macro hahahahhahahaha :lol: zapominalska bestio a tak na serio to nie wiem jak ja to robie ale zawsze z pod niej lub z rownej jej ;) rzadko kiedy z nad niej :lol: :lol: :lol: Alicja :eviltong: ciekawe czy dostalaby rodowod po taaaaakich przodkach hahahahahhaha Quote
asher Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 No to bierz Emila w łąpy i leć zrobić znad niej. Założę się, że i tak wyjdzie duża. ten twój Emil po prostu strasznie pogrubia, ot co! :lol: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 asher napisał(a):No to bierz Emila w łąpy i leć zrobić znad niej. Założę się, że i tak wyjdzie duża. ten twój Emil po prostu strasznie pogrubia, ot co! :lol: no tak to wszystko przez Emila ;) ale jakos nie zauwazylam zeby pogrubial :evilbat: mam jeszcze kilka fotek i wlasnie chyba je wstawie wykonczcie mnie i mojego psa PSYchicznie :lol: Quote
Teklunia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 asher napisał(a):Yyyyyy, kurde, chciałam coś napisac, ale zapomniałam :-? :oops: :hmmmm: Za dużo masła :oops: asher, ja nie wiem czy to od masla czy od tych %ow :lol: ktos tu niedawno pisal ze zabijaja szare komorki ;) Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 ba a nawet je wyplukuje hahahahahaha i pozniej czlowiek wyglada jak taki troll a tu mi sie klata mojej suni podoba Quote
asher Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):ba a nawet je wyplukuje hahahahahaha i pozniej czlowiek wyglada jak taki troll No herod baba :o Ja twierdzę, że pogrubia i tej wersji będe się trzymać :lol: A terwz spadam spać :hand: Quote
daga10011 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):ba a nawet je wyplukuje hahahahahaha i pozniej czlowiek wyglada jak taki troll a tu mi sie klata mojej suni podoba mina numer 1001???????? :lol: ...powinnas dopisac do tytulu ze Szpilka o 1001 twarzach rowniez :lol: ..a fotki sliczne-kolorystycznie Szpilka pasuje do jesieni :D :P Quote
Alka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Swietne fotki bo świetna modelka :D , buziak dla Szpilki :buzi: Quote
Alicja Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 E tam masło wcale nie pogrubia :wink: Szpila ma zabójcza minę :lol: Quote
Siostra Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Fajna ta Szpila, oj fajna... :D A jaka lotna, prawie ziemi nie dotyka, no motylek :wink: :D Quote
olekg89 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Debest przyjeżdzaj do Gliwic ,bo kaja nie ma z kim sie żreć :lol: szpilunie cyborg :evilbat: Quote
Cimi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 olekg18 napisał(a):Debest przyjeżdzaj do Gliwic ,bo kaja nie ma z kim sie żreć :lol: Zawsze Ty możesz się z nią żreć :lol: 8) Quote
Recommended Posts