Teklunia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 bu, spoznilam sie na impreze... ale chyba nie mam sie co martwic, bo juz 13 godzina wiec mozna pic :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: zreszta nie wiem czy tu sie jeszcze ktos godzinami przejmuje ;) Quote
Siostra Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe jak ten czas szybko leci ;) :drinking: juz zebralo mi sie na ziewanko a to oznacza ze musze isc juz palulu BRANOC wlochatych snow :D :drinking:Sama Słodycz :calus: No, łyżkami by ją jeść :D Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Teklunia napisał(a):bu, spoznilam sie na impreze... ale chyba nie mam sie co martwic, bo juz 13 godzina wiec mozna pic :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: zreszta nie wiem czy tu sie jeszcze ktos godzinami przejmuje ;) haha siwte slowa na dgm to ciagle jest impezowa godzinka ;) a pije sie za wszystko ;) :drinking: Siostra Alicja :buzi: Mlawaszka Szpila mowi ze oddaje tyle :buzi: ile ma kropeczek na ryjku ;) czyli masz baaaaaaaaaaaaardzo obsliniona buzke teraz ;) Quote
Magda-Amir Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 ooooo nieeeeee przegapilam 600 stronke szpilusinskiej, wybaczcie :wink: ale i tak nie zaszkodzi za 601 :drinking: :drinking: jezuuusie jaka sliczna mordzia tylko do :buzi: Quote
Magda-Amir Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):hehehehehe Madzia :drinking: :D :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehehe Madzia :drinking: :D :drinking: :drinking: skoro nalegasz ;) :drinking: a qiedy u Ciebie cos nowego sie pojawi :D Quote
Ka-ka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 :drinking: spóźnione, ale z racji braku netu jestem, mam nadzieję, usprawiedliwiona :D Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Ka-ka napisał(a)::drinking: spóźnione, ale z racji braku netu jestem, mam nadzieję, usprawiedliwiona :D no pewnie ze TAK :drinking: Quote
Magda-Amir Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehehe Madzia :drinking: :D :drinking: :drinking: skoro nalegasz ;) :drinking: a qiedy u Ciebie cos nowego sie pojawi :D ehhh u mnie to nie wiem w sumie :roll: bo dopiero bede miala nowy aparacil za... miesiac ? moze krocej :wink: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehehe Madzia :drinking: :D :drinking: :drinking: skoro nalegasz ;) :drinking: a qiedy u Ciebie cos nowego sie pojawi :D ehhh u mnie to nie wiem w sumie :roll: bo dopiero bede miala nowy aparacil za... miesiac ? moze krocej :wink: huuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrra :angel: :angel: nowy aparacik :angel: :angel: a mozna wiedziec jaki Quote
Cimi Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):hehehe jak ten czas szybko leci ;) :drinking: juz zebralo mi sie na ziewanko Ziewanko :lo:. A ja mojej nigdy nie umiem uchwycić. A co tam ma Szpilka między łapkami ;)? Marcheweczkę? Leci, oj leci już 602.. no to za następną setkę :drinking: ;) Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 zgadza sie zgadza mafeweczka ;) haha ja tez nie moge mojej chwycic jak ziewa tak wiesz zeby cudnie bylo :evil: no to za kolejna 100 ;) :drinking: Quote
Ka-ka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 a mozesz napisać parametry Emila? wiem, że GDZIEŚ TAM to jest wcześniej, ale nie mam czasu przekopywać, a Tata się pytał 8) Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 dzis ze Szpilatronem bylysmy na foto spacerku ;) jak zwykle wiekszosc nie wyszla :evil: ale dwa wyszly :D a narazie tylko taka zajaweczka :) bo wlasnie wychodzimy ;) dzisiejszy spacerek zatytuowac mozna "uszy w gore" ;) "fafle w dol" ;) Quote
XXL Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 ale ktos tam japke otworzyla :) fajniuchne fotki :D Quote
Tiggy Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Dbsst! Fotki sa swietne, superextraiwogole! Szczegolnie te ostatnie w ruchu mi sie podobaja :lol: Dzieki Szpiluni spojrzalam na bokserki hmm... od innej strony :) (bo do tej pory znalam jednego agresora) Cudownego masz psiaka... no i fotki pieknosci, a w ruchu widze wielka poprawe w stosunku do ostatnich :) No brak slow... :) Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 DZIEKUJE BARDZO :angel: bardzo sie cieszkam ze sie podobac moga ;) ale to jeszcze nie koniec fot :evilbat: hahahahaha a tak na serio to wszystko dzieki swiatlu jakie bylo dzis sloneczko bylo DOSKNALE :D czy ktos mowiel uszy w gorze :roll: tak napewno ktos tu mowil o uszach ;) strasznie ciezko jest robic zdjecia i ZMUSZAC psa do ruchu :evilbat: musze chyba wynajac asystenta :lol: bo inaczej jest szansa ze bede tracic takie fafe :D Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 to teraz troche portretu coby Wam sie nie znudzilo :evilbat: (ja juz widze jak ja musze Was zanudzac jestescie kochani ze ze nma wytrzymujecie) delikatnie falujace uszko (i wiaterek byl DOSKONALY dzis) i ten blysk w oku oraz rozradowane falafele ;) Szpila dostala nowa zabawke ta zolta ;) i tak wlasnie wyglada szczesliwy bokser z nowa zabaweczka to w zasadzie Zabawna Sesja powinno sie nazywac ;) :lol: eh jak ja tego psa kocham Quote
anetta Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 http://img34.imageshack.us/img34/4373/img55065jr.jpg przepiekneeeeeeeeeeeeeeeee :angel: :angel: :angel: i za 602 stronke!!! :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :angel: Quote
Magda-Amir Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehehe Madzia :drinking: :D :drinking: :drinking: skoro nalegasz ;) :drinking: a qiedy u Ciebie cos nowego sie pojawi :D ehhh u mnie to nie wiem w sumie :roll: bo dopiero bede miala nowy aparacil za... miesiac ? moze krocej :wink: huuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrra :angel: :angel: nowy aparacik :angel: :angel: a mozna wiedziec jaki no ta sprawa jeszcze nie jest do konca ustalona :lol: ale na pewno nie bedzie az tak swietny jak Emil :roll: :wink: foty pierwsza klasa! :angel: :angel: Quote
agabass Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 o cholerka przegapiłam 600-tną strone no nie ale pijusy za mnie popiły hahahaha wszystkiego dobrego z 600-tnego :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :drinka: :drinka: :klacz: :beerchug: A szpilka ja zawsze rewelka i choć widziałam już wielokrotnie jak chodzi na przednich łapach to do tej pory w to uwierzyc nie mogę :lol: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 dziekuje Wam wszystkim :D :drinking: ale to jeszcze nie koniec fot z tym ze nie wiem czy moge wiecej :-? Madzia alez kazdy aparat jest SWIETNY tylko trzeba umiec wykorzystac to co fabryka dlala (ja przyznaje sie ze nie potrafie ale mam ciagle nadzieje ze sie naucze ;)) Quote
Magda-Amir Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dbsst napisał(a): Madzia alez kazdy aparat jest SWIETNY tylko trzeba umiec wykorzystac to co fabryka dlala (ja przyznaje sie ze nie potrafie ale mam ciagle nadzieje ze sie naucze ;)) w koncu trening czyni mistrzem :wink: w sumie masz racje :D grunt ze w ogole bedzie tylko jeszcze pytanie jaki wybrac? :lol: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Magda&Amir napisał(a):dbsst napisał(a): Madzia alez kazdy aparat jest SWIETNY tylko trzeba umiec wykorzystac to co fabryka dlala (ja przyznaje sie ze nie potrafie ale mam ciagle nadzieje ze sie naucze ;)) w koncu trening czyni mistrzem :wink: w sumie masz racje :D grunt ze w ogole bedzie tylko jeszcze pytanie jaki wybrac? :lol: hahaha to najprzyjemniejsze szukanie patrzenie ogladanie przymierzanie sie :D Quote
Recommended Posts