Draczyn Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Pasavera napisał(a):A u mnie słoneczko świeci troszku :angel: Dbsst nie rezygnuj ze spacerku :angel: Czekamy na wariującą Szpilencję :DNo to masz szczęście z tym słonaczkiem, bo u nas w Warszawie już trzeci dzień ciemno, ponuro i deszczyk siąpi Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Pasavera napisał(a):A u mnie słoneczko świeci troszku :angel: Dbsst nie rezygnuj ze spacerku :angel: Czekamy na wariującą Szpilencję :D nie rezygnacji niet ide chociby nie wiem co nie pilam specjalnie na ta okolicznosc wczoraj :roll: Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Draczyn napisał(a):Pasavera napisał(a):A u mnie słoneczko świeci troszku :angel: Dbsst nie rezygnuj ze spacerku :angel: Czekamy na wariującą Szpilencję :DNo to masz szczęście z tym słonaczkiem, bo u nas w Warszawie już trzeci dzień ciemno, ponuro i deszczyk siąpi Hi hi to niedobrze, że u Was pada :-? Pogoda powinna być sprawiedliwa :lol: Ale mówią, że ma być tylko coraz lepiej :wink: Dbsst napisał(a):nie rezygnacji niet ide chociby nie wiem co nie pilam specjalnie na ta okolicznosc wczoraj Hi hi czyli czekamy na fotki :angel: :wink: Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Melduje że u nas piękne słonko świeci :angel: Dbsst na spacerek ze Szpilką i aparatem marsz :D Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Draczyn napisał(a):Pasavera napisał(a):A u mnie słoneczko świeci troszku :angel: Dbsst nie rezygnuj ze spacerku :angel: Czekamy na wariującą Szpilencję :DNo to masz szczęście z tym słonaczkiem, bo u nas w Warszawie już trzeci dzień ciemno, ponuro i deszczyk siąpi jestes z Warszawki a gzdie jesli mozna wiedziec mieszkasz (my na zoliborzu) i dzis robimy spacer na Fortach Bema o 13 jak masz chec to zapraszam :D Asiu zlosliwa babo ;) pozycz sloneczka ;) Pas ponoc ma byc lepiej ale KIEDY bo narazie widok mam spadajacego nieba od ciezaru chmur :x Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a): dzis robimy spacer na Fortach Bema o 13 jak masz chec to zapraszam :D Ale 'zazdraszczam' :oops: Qurde Wrocławianie jakoś się nie palą na wspólne spacerki :( Bardzo chciałabym się z Wami spotkać .... :roll: Kiedy będzie pogoda to nie powiedzieli dokładnie :roll: Ma być coraz lepiej :lol: Ale i tak trzeba się cieszyć, że listopad jest dosyć ładny w tym roku :) Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Pasavera napisał(a):dbsst napisał(a): dzis robimy spacer na Fortach Bema o 13 jak masz chec to zapraszam :D Ale 'zazdraszczam' :oops: Qurde Wrocławianie jakoś się nie palą na wspólne spacerki :( Bardzo chciałabym się z Wami spotkać .... :roll: Kiedy będzie pogoda to nie powiedzieli dokładnie :roll: Ma być coraz lepiej :lol: Ale i tak trzeba się cieszyć, że listopad jest dosyć ładny w tym roku :) no to wsiadaj w pociag i akurat dojedziesz ;) to prawda listopas suuuuuuuuuper jest w tym roku Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Nio - nadrobiłam :D Debeściaku musze przyznać ze podobaja mi się Twoje przeróbki foteczek :P A Szpilunia cudnie wychodzi na fotach.. ech zeby tak yoraski chciały ładnie wychodzić na zdjeciach :roll: strasznie ciężko dobrze ufocić te latajace mopiki :lol: z rozwianym włosem :lol: a pogoda w wawce koszmarna :cry: ja chcę słoneczko !!!! a ponoc od połowy przyszłego tygodnia ma ochlodzenie przyjść :( Quote
agabass Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 super Szpilencja jak zawsze i miłego spacerku dziewczyny życze dobrej zabawy i wielu szaleństw Quote
sayma Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 hmmmm okropny ten deszcz ale co mi tam deszcz własnie się szykuję na spacerek do lasu z dwoma pieknymi potworkami :wink: :D Debe please idź bo juz foteczek sie nie mogę doczekać Quote
Pasavera Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Gosiek napisał(a): ... ech zeby tak yoraski chciały ładnie wychodzić na zdjeciach :roll: strasznie ciężko dobrze ufocić te latajace mopiki :lol: z rozwianym włosem :lol: :o Przecież yorki ślicznie wychodzą na fotach! No ale to prawda, że trudno je uchwycić i trzeba się sporo nagimnastykować :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 no wlasnie yorki slicznie wychodza na fotach :D sayma narazie nigdzie nie ide ;) Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Pasavera napisał(a):Gosiek napisał(a): ... ech zeby tak yoraski chciały ładnie wychodzić na zdjeciach :roll: strasznie ciężko dobrze ufocić te latajace mopiki :lol: z rozwianym włosem :lol: :o Przecież yorki ślicznie wychodzą na fotach! No ale to prawda, że trudno je uchwycić i trzeba się sporo nagimnastykować :lol:no właśnie o to chodzi=- to są takie male torpedki ze trzeba sie nieźle napstrykać zeby w miarę dobrą fotę mieć :lol: same porozmywane są :-? albo kosmiczne wychodzą jak te ostatnie foty mojego Axia z piłeczką :wink: Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Wy gadacie o pogodzie,że tu słoneczko a tu szaro a w Poznaniu właśnie kropi :( Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wy gadacie o pogodzie,że tu słoneczko a tu szaro a w Poznaniu właśnie kropi :( psia kosc :-? Quote
sayma Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):no wlasnie yorki slicznie wychodza na fotach :D sayma narazie nigdzie nie ide ;) hahaha ale tylko narazie :wink: :D debe te dwa kudłacze Jarzabkowe sa przecudne !!!!!!! jak mi się uda jakaś fotke w ten deszzcyk zrobić to jutro wrzucę :wink: :D Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 oki to ja czekam na qudlate stwory ;) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):no wlasnie yorki slicznie wychodza na fotach :D sayma narazie nigdzie nie ide ;) hahaha ale tylko narazie :wink: :D debe te dwa kudłacze Jarzabkowe sa przecudne !!!!!!! jak mi się uda jakaś fotke w ten deszzcyk zrobić to jutro wrzucę :wink: :Djaki deszczyk :o u nas słoneczko 8) Quote
sayma Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):no wlasnie yorki slicznie wychodza na fotach :D sayma narazie nigdzie nie ide ;) hahaha ale tylko narazie :wink: :D debe te dwa kudłacze Jarzabkowe sa przecudne !!!!!!! jak mi się uda jakaś fotke w ten deszzcyk zrobić to jutro wrzucę :wink: :Djaki deszczyk :o u nas słoneczko 8) słoneczko :o :roll: ja mam całe mokre buty i w dodatku zafarbowane skarpetki :evil: :evilbat: ale mam foteczki stworków i w dodatku KONIKI :angel: :angel: Quote
sayma Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):noo to pokazujjj :angel: dopiero juterko jak wrócę do domciu :roll: :wink: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 melduje wrocilam ide jesc potem prac psa :evil: ale bylo..............................swietnie :angel: Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):melduje wrocilam ide jesc potem prac psa :evil: ale bylo..............................swietnie :angel:biedna Szpilka pewnie znów musiała pozować w kałuży 8) Quote
Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 tak, tak, u nas było całkiem pogodnie. dbsst, a kiedy będą foteczki ? :D :D :D Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 ojjjjjj jeszcze troszke poczekamy sama ich jestem strasznie ciekawa :D a co do spaceru bylo EXTRA a Szpila pozowala dzis w goownie a nie w kaluzy ;) ona to dopiero wie jak mi wstydu przyniesc ;) Quote
Recommended Posts