dbsst Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 jak amen to amen ;) mam dwa zdjecia jedno w orginale a drugie przerowbione :D ;) zeby nie bylo. jestem niepocieszona ze gipa sciagnac nie moge ;( ale zajawka taka zabawa chociaz dzis weny nie mam ;( ale o tam zdjecie przerobione jeste troche "na pale" ale jakos to najlepsza przerobiona wersja ;) Quote
Siostra Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Mi sie podoba i oryginał i improwizacja. A najbardziej oczywiście Szpilka :D Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Siostra napisał(a):Mi sie podoba i oryginał i improwizacja. A najbardziej oczywiście Szpilka :D hahahhaa dzieki Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Rewelacyjnie zaprezentowały się Szpilkowe ucholce :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jaka radnosna twórczość fotograficzna.....rany, gdzie nie zajrzę, to szaleństwa foto....u Magi szkolenio-doradczo-dyskusja :hmmmm: u Ciebie "wariacje na temat"....ja niedługo w kompleksy popadnę :roll: i przestanę zaglądać :fadein: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 hehe ta moja radosna tworczosc mnie przeraza ;) zatruwam zycie Wam tymi wypocinami ale kiedys dojde do perfekcji :D ;) a oto jak moja Szpidoopcia przywitala ciocie Cole :D weszla na krzeselko (niektorzy doswiadczyli tego bezczestwa na swojej skorze ) i najpierw zapodala z kotleta a potem poprawila z rulonika Quote
sayma Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 chyba mogę pisac :roll: :D :D hahaha napewno moge pisac udało mi sie odblokować :wink: :angel: :D Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 sayma napisał(a):chyba mogę pisac :roll: :D :D hahaha napewno moge pisac udało mi sie odblokować :wink: :angel: :D ooooooooooooooooooooooooooooo sayma przemowila :angel: :angel: :angel: :angel: w koncu :angel: Quote
sayma Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):chyba mogę pisac :roll: :D :D hahaha napewno moge pisac udało mi sie odblokować :wink: :angel: :D ooooooooooooooooooooooooooooo sayma przemowila :angel: :angel: :angel: :angel: w koncu :angel: ihihihih cos pokęciłam w ustawieniach :oops: :D gapcia jestem ale już teraz jest ok :evilbat: :D Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 ufffffffffffffffffffffffffff to znowu mozesz siedziec na dgm :angel: Quote
Agga Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 hahah a Szpilka jakas taka rozczochrana? Bhahah a ten jęzor to ona ma hmmmm długasny, sama go widziałam :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 http://img340.imageshack.us/img340/451/img46278sw.jpg Jee jaki szoczysty całus :o A ja myślałam że tylko mój Gizmo tak potrafi :lol: :wink: Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='dbsst']j Ale eeeeextra!!!! Jak stare pocztówki :P Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='dbsst']hehe ta moja radosna tworczosc mnie przeraza ;) zatruwam zycie Wam tymi wypocinami ale kiedys dojde do perfekcji :D ;) a oto jak moja Szpidoopcia przywitala ciocie Cole :D weszla na krzeselko (niektorzy doswiadczyli tego bezczestwa na swojej skorze ) i najpierw zapodala z kotleta a potem poprawila z rulonika Ja też tak scem 8) Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jak zobaczyłam wyżełka na focie to myślałam ze to sztuczny pies :o Biedulek... co za chora kobieta maltretuje pieseczka :cry: Dbsst jestem pod wielkim wrazeniem Twoich zdjeć.. wspaniale focisz.. skoro teraz masz supcio sprzęt to moze jakieś extra makro zaczniesz focić co? 8) Buziaki Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 sayma napisał(a):chyba mogę pisac :roll: :D :D hahaha napewno moge pisac udało mi sie odblokować :wink: :angel: :DNARESZCIE JESTEŚ :angel: Quote
daga10011 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='dbsst']jak amen to amen ;) mam dwa zdjecia jedno w orginale a drugie przerowbione :D ;) zeby nie bylo. jestem niepocieszona ze gipa sciagnac nie moge ;( ale zajawka taka zabawa chociaz dzis weny nie mam ;( ale o tam zdjecie przerobione jeste troche "na pale" ale jakos to najlepsza przerobiona wersja ;) haha,fafle na bokach,uszy w gorze :lol: :lol: :lol: Czy to napewno aby Szpilka???????Chociaz ona ma tyle twarzy ze wszystko jest mozliwe :lol: Quote
agabass Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ach ten nasz Szpilasty buziaczek :buzi: Quote
KaRa_ Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Dbsst a gdzie nowe zdjęcia Szpili? :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 ależ dbsst, "zatruwaj" do woli, trening czyni mistrza.....tak sobie powiedziałam po tym, jak ostatnio zlecialam kolejny raz, tym razem wykręcając kark z tego samego konia, co ostatnio... :evilbat: ale za trzecim razem, jak byłam bliska tego (tzn 2.raz na tej samej jeździe), to się zaparłam i zatrzymałam się na szyi, po czym niczym kowboj :evilbat: trzymając się z tyłu siodła, z przodu końskiej szyi, wrócilam na siodło i złapałam strzemiona....instruktorka zrobiła wieeeeeeeeelkie :o oczy :lol: ciekawe, dlaczego :hmmmm: powiem Ci, ze się zaczynam martwić o Wasz POZIOM wiedzy z zakresu fotografii...jak Wy w takim tempie będziecie robić postępy, to ja Was nigdy nie dogonię, bo się narazie aparaciku nowego dorobić nie mogę więc ćwicz, ćwicz, ćwicz.....a ja czekam z utęsknieniem na rezultaty Twojej pracy :D Quote
dbsst Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Gosiek']Dbsst jestem pod wielkim wrazeniem Twoich zdjeć.. wspaniale focisz.. skoro teraz masz supcio sprzęt to moze jakieś extra makro zaczniesz focić co? 8) Buziaki wiesz z tym makro to jest tak ze jak wchodze na nasze makro to lapie dola jak widze jaki tam jest poziom i kazda nedzna probe swoja wrzucam do kosza 8) fot narazie niet bo mam przestoj umyslowy ;) hahaha Ka-ka kowboju uwazaj ja jak kiedys spadlam z konia to malo na pogotowiu nie wyladowalam juz karetke wzywali 8) a to hit IV kaczej Quote
Recommended Posts