Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak amen to amen ;)

mam dwa zdjecia jedno w orginale a drugie przerowbione :D ;) zeby nie bylo. jestem niepocieszona ze gipa sciagnac nie moge ;(

ale zajawka taka zabawa chociaz dzis weny nie mam ;( ale o tam

zdjecie przerobione jeste troche "na pale" ale jakos to najlepsza przerobiona wersja ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

jaka radnosna twórczość fotograficzna.....rany, gdzie nie zajrzę, to szaleństwa foto....u Magi szkolenio-doradczo-dyskusja :hmmmm: u Ciebie "wariacje na temat"....ja niedługo w kompleksy popadnę :roll: i przestanę zaglądać :fadein:

Posted

hehe ta moja radosna tworczosc mnie przeraza ;) zatruwam zycie Wam tymi wypocinami ale kiedys dojde do perfekcji :D ;)

a oto jak moja Szpidoopcia przywitala ciocie Cole :D

weszla na krzeselko (niektorzy doswiadczyli tego bezczestwa na swojej skorze )

i najpierw zapodala z kotleta

a potem poprawila z rulonika

Posted

sayma napisał(a):
chyba mogę pisac :roll: :D :D

hahaha napewno moge pisac udało mi sie odblokować :wink: :angel: :D

ooooooooooooooooooooooooooooo sayma przemowila :angel: :angel: :angel: :angel:

w koncu :angel:

Posted

dbsst napisał(a):
sayma napisał(a):
chyba mogę pisac :roll: :D :D

hahaha napewno moge pisac udało mi sie odblokować :wink: :angel: :D

ooooooooooooooooooooooooooooo sayma przemowila :angel: :angel: :angel: :angel:

w koncu :angel:

ihihihih cos pokęciłam w ustawieniach :oops: :D gapcia jestem ale już teraz jest ok :evilbat: :D

Posted

[quote name='dbsst']hehe ta moja radosna tworczosc mnie przeraza ;) zatruwam zycie Wam tymi wypocinami ale kiedys dojde do perfekcji :D ;)

a oto jak moja Szpidoopcia przywitala ciocie Cole :D

weszla na krzeselko (niektorzy doswiadczyli tego bezczestwa na swojej skorze )

i najpierw zapodala z kotleta

a potem poprawila z rulonika

Ja też tak scem 8)

Posted

jak zobaczyłam wyżełka na focie to myślałam ze to sztuczny pies :o
Biedulek... co za chora kobieta maltretuje pieseczka :cry:

Dbsst jestem pod wielkim wrazeniem Twoich zdjeć.. wspaniale focisz.. skoro teraz masz supcio sprzęt to moze jakieś extra makro zaczniesz focić co? 8)

Buziaki

Posted

[quote name='dbsst']jak amen to amen ;)

mam dwa zdjecia jedno w orginale a drugie przerowbione :D ;) zeby nie bylo. jestem niepocieszona ze gipa sciagnac nie moge ;(

ale zajawka taka zabawa chociaz dzis weny nie mam ;( ale o tam

zdjecie przerobione jeste troche "na pale" ale jakos to najlepsza przerobiona wersja ;)

haha,fafle na bokach,uszy w gorze :lol: :lol: :lol: Czy to napewno aby Szpilka???????Chociaz ona ma tyle twarzy ze wszystko jest mozliwe :lol:

Posted

ależ dbsst, "zatruwaj" do woli, trening czyni mistrza.....tak sobie powiedziałam po tym, jak ostatnio zlecialam kolejny raz, tym razem wykręcając kark z tego samego konia, co ostatnio... :evilbat: ale za trzecim razem, jak byłam bliska tego (tzn 2.raz na tej samej jeździe), to się zaparłam i zatrzymałam się na szyi, po czym niczym kowboj :evilbat: trzymając się z tyłu siodła, z przodu końskiej szyi, wrócilam na siodło i złapałam strzemiona....instruktorka zrobiła wieeeeeeeeelkie :o oczy :lol: ciekawe, dlaczego :hmmmm:

powiem Ci, ze się zaczynam martwić o Wasz POZIOM wiedzy z zakresu fotografii...jak Wy w takim tempie będziecie robić postępy, to ja Was nigdy nie dogonię, bo się narazie aparaciku nowego dorobić nie mogę

więc ćwicz, ćwicz, ćwicz.....a ja czekam z utęsknieniem na rezultaty Twojej pracy :D

Posted

[quote name='Gosiek']Dbsst jestem pod wielkim wrazeniem Twoich zdjeć.. wspaniale focisz.. skoro teraz masz supcio sprzęt to moze jakieś extra makro zaczniesz focić co? 8)

Buziaki

wiesz z tym makro to jest tak ze jak wchodze na nasze makro to lapie dola jak widze jaki tam jest poziom i kazda nedzna probe swoja wrzucam do kosza 8)

fot narazie niet bo mam przestoj umyslowy ;)

hahaha Ka-ka kowboju uwazaj ja jak kiedys spadlam z konia to malo na pogotowiu nie wyladowalam juz karetke wzywali 8)

a to hit IV kaczej