dbsst Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']może pomóc :wink: hahahaha jakie pyyyyysznosci ;) dzis Szpili nie bedzie zaraz TZ do kompa siada :( a ja teraz jestem zajeta przeczesywaniem sieci ;) Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']może pomóc :wink: hahahaha jakie pyyyyysznosci ;) dzis Szpili nie bedzie zaraz TZ do kompa siada :( a ja teraz jestem zajeta przeczesywaniem sieci ;) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
mrowka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuuu chcemy Szpilciee!!!!! Ale to juz!! Quote
Alka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 stanowczo chcemy Szpile ! dbsst, zapodaj jakieś foteczki ,prosimy... :modla: Quote
Siostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Co ja widzę??? Najaktywniejsza galernica, przodowniczka pracy (500% normy :lol: ), etc., etc. się obija??? Nie do wiary! :D :wink: debe, przywołuję Cię do porządku - proszę natychmiast sie poprawić i zapodać foty Szpilowej! Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Kcemy Szpilke :( KCEMY KCEMY KCEMYY!!!! Quote
daga10011 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 a obiecywala ,ze jak bedzie miala aparat to nas zarzuci fotami :roll: ..i co?Debe-badz litosciwa :P :D i daj cos -chociaz jedna foteczke Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 hahahaha jestesce okropne to ja sie poce wyginam zeby Wam dac systko co najlepsze a wy mi tu o jakiejs masowce mowicie 8) :lol: :fadein: Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 dbsst napisał(a): to ja sie poce wyginam zeby Wam dac systko co najlepsze a wy mi tu o jakiejs masowce mowicie 8) :lol: :fadein: no ale gdzie EFEKTY?? :-? 8) Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 narazie nie ma zadnych efektow ;( Szpila spi a ja jestem obolala i nie mam nawet humoru zeby ja meczyc ;) a dzis mi sie znowu Emil snil :D moze pozniej sie pobawie aparacikiem ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 moze pozniej sie pobawie aparacikiem oby te później to o 3 w nocy nie było, bo nie ukrywam, że jeszcze dzisiaj chciałabym Szpilatrunkę zobaczyć :iloveyou: Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Debest leniu okropnyy!!!! My chcemy zdjeciaaa Szpilcii :angel: :( Nie ma lekko, jak sie ma taka cudna Szpilciee!! 8) :angel: :lol: :calus: Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 mojaaa kochaaanaa :iloveyou: ale ona jest boskaa! ahh Debest prosze wieceeeeeej! Zdecydowanie! :angel: :loveu: buziaki dla Szpilci Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Mojaa rybciaa kochana!! :angel: :angel: :angel: :angel: :iloveyou: debest dziekuje :calus: Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 daga10011 napisał(a):no,w koncu rozesmiane fafelki :D :Pnoom Szpilcia usmiecha sie do nas :iloveyou: Witac, ze jest zadowolona i ma sie dobrzee.. ahh Szpilaa Quote
Recommended Posts