Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debesciaku nie ma za co!! :calus: Pstrykaj ile wlezie, a pozniej wklejaj nam zebysmy mieli co ogladac ;)

A Szpilcia jest kochana :loveu: powiedzialam Mejkowi, mam nadzieje ze szybko wydostanie sie z dolka-napewno pomoga mu w tym NOWE ZDJECIA Szpilencji :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']taaa, Szpila kocha wszystkich mężczyzn, trzeba będzie kiedyś zorganizować turniej rycerzy o jej rękę :lol: Noom dobry pomysl!! To kiedy i gdzie? No to jutro idziemy po sterydy :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mrowka'] Noom dobry pomysl!! To kiedy i gdzie? No to jutro idziemy po sterydy :evilbat: :lol:

Leon już ćwiczy stawianie irokeza na grzbiecie 8)
:hmmmm: my chyba postawimy na stale, bo z tym wycwiczeniem bedzie ciezko :roll: 8)

Posted

[quote name='Daga&Oskar']Oskarek już zaczął trenować :D :lol:
Ciekawe czy po treningach któryś mu podskoczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Debe,
piękne te foty :iloveyou: :scared: :lol: :lol:

no to musimy sie zabrac do roboty bo szykuje sie powazna konkurencja :lol:

Posted

[quote name='mrowka'][quote name='Daga&Oskar']Oskarek już zaczął trenować :D :lol:
Ciekawe czy po treningach któryś mu podskoczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Debe,

mrówka :evil: z taką konkurencją to nie ma żartów :evil: :D :D :D :D

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='mrowka'][quote name='Daga&Oskar']Oskarek już zaczął trenować :D :lol:

Debe,

mrówka :evil: z taką konkurencją to nie ma żartów :evil: :D :D :D :Dnoom dokladnie! Az strach sie bac :evilbat: :lol: :calus:
Mejk juz cwiczy przed lustrem.. zaczynam sie bac co to bedzie, kolejny morderca

Posted

dbsst napisał(a):
zesz w morde misia tylu ziencionow jakie ja wielkie obiady gotowac bede musiala 8)
8) halo tu teściowa 8) Ozzulec pozdrawia :wink: / Ozzulec lubi wszystko czego piesy jeść nie powinne więc już gotuj :-? /

Posted

dbsst napisał(a):
zesz w morde misia tylu ziencionow jakie ja wielkie obiady gotowac bede musiala 8)
nom a wszystko razy 2 8) bo przeciez my tez musimy do Szwagierki na obiad przychodzic :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
agabass napisał(a):
już im lepiej powiedziałam że Szpila ich kofa i już się uśmiechaja hahaha

no to dobrze Szpila ma pojemne serce systkich zmiesci ;)

mój , jak zobaczył taką ponetnę panienkę jak Szpilunia to aż dostał błysku w oczach :loveu:

szykuje się następny konkurent, dbsst ,on mało je .... :cunao: