Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 o rajusia.....jaką Marek ma cudną minę tutaj......nieźle się wczuli oboje w te pieszczoty 8) (uwielbiam widok boksera skupionego na dawaniu buzi :oops: ) dziewczyny, WIĘCEEEEEJ !!!!!! skoro we diwe fociłyście, to musi tam cos jeszcze być 8) Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 hahahahaharewelacja moj pies nie wyglada jakby opcowanie ze mna sprawialo mu przyjemnosc widac ze duzo szczesliwsza byla u Marka na kolanach hahahahahahaha :D juz wiem ze qtos mnie ukatrupi ;) (a to cacko co trzyma Wind mialam w dloniach a ten obiektyw byl przy Emilku :D) moja MAJOWA WIND :D moje pierwsze zdjecie super obiektywem :D a tu mi sie podoba glowa qtora jest jakby przyczepiona do inego psa :D portrecik z piana na pychu ;) ciekawe qto rozpuszczal mi psa ;) i chyba najlepsze maly madry pies :D Marek faktycznie to tlo jest duuuuuuuuuuuzo lepsze :D dzieki Quote
Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 jak ja kooocham czarno-białe fotki :iloveyou: Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 a ja kocham ten obiektyw nie wazne ze wiekszy i ciezszy od Emila ale co tam hahahhaha :D a wiecej zdjec to bylo na aparacie Wind bo to nim dzis szalalam ;) ale pewnie taka kicha to byla ze poszla do smieci ja sie zachowywalam jak dziecko w ciemnosciach hahahahah :D Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Tak to jest jak sie dwie kobiety do aparatow przyssaja :lol: Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Szpila kazdemu i zawsze najchetniej robilaby tak: Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Zdarza sie tez, ze slodka Igielka ;) odgryza ludziom nosy ... lecz jak widac dla dbsst to normalka :lol: Quote
Siostra Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Dziewczyny, ale pyszna niespodzianka :D Napatrzeć się nie można, modelki i modele super, zdjęcia takowoż :D Wind, wpadnij kiedyś do Nandowo - Niuniowej galerii zobaczyć jak Betka wyrosła, zapraszam serdecznie. Quote
00000 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Świetna sesja :D Fajnie, że nie tylko pies został obfotografowany 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Super spotkanko ludzko - psio-aparaciane :wink: Super modele , modelki , modelinki i aparaty 8) Zdjęcia rewelacja i prosimy o kontynuację :wink: dbsst świetny awatarek 8) Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Wind']Szpilencja w B&W :D portrecik nad łóżeczko 8) Beatko PIĘKNE :angel: Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Alicjo, Pieknie wyszlo, bo modelka jest cudna :D :D :D Nawet nie zdawalam sobie sprawy jak lagodna, pogodna i buziaczkowa istotka moze byc Igielka :D :D :D Mojemu Markowi skradla serduszko 8) Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Wind']Alicjo, Pieknie wyszlo, bo modelka jest cudna :D :D :D Nawet nie zdawalam sobie sprawy jak lagodna, pogodna i buziaczkowa istotka moze byc Igielka :D :D :D Mojemu Markowi skradla serduszko 8)to może koleżankę dla Majeczki :wink: Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wind']Alicjo, Pieknie wyszlo, bo modelka jest cudna :D :D :D Nawet nie zdawalam sobie sprawy jak lagodna, pogodna i buziaczkowa istotka moze byc Igielka :D :D :D Mojemu Markowi skradla serduszko 8)to może koleżankę dla Majeczki :wink: Tiaaaaa ... moja sucz to mala wredota i zazdrosnica :evil: :evil: :evil: Zadnemu psu nie pozwoli nawet otrzec sie o moje kolana ... o mizianiu nie wspominajac :evilbat: Quote
Alka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 jejku , a ja dopiero teraz zobaczyłam...i dech mi zaparło... Cudne foty, cudny psiak dbsst, Beatko Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 o moj boshe brak mi slow Wind :buzi: a to mi niespodziewanke zrobilas dziekuje :D A jak tam Zakochany Marek bo Zakochana Szpilka dobrze ;) wlasnie byla na porcji pieszczot :D Quote
Justa Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 dbsst jakie piękne foty :o Ale już sie pogubiłam czyje to Twoje a czyje Wind? :o Quote
anetta Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Cos niesamowitego, foty ze spacerku ogladalam chyba z 10 min :o A Twoje portreciki i Wind po prostu mnie powalily :klacz: Brawo!! Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Justa napisał(a):dbsst jakie piękne foty :o Ale już sie pogubiłam czyje to Twoje a czyje Wind? :o to proste przeciez te wszystkie sliczne to Wind a reszta to moje wypociny :D Quote
Pasavera Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :o Jaka wspaniała sesja :angel: :angel: :angel: Szpilosława :iloveyou: 'zazdraszczam' :oops: Wind, Dbsst :klacz: :klacz: :angel: :angel: :angel: :angel: :calus: całusek w nos od Fiki Quote
Marysia_i_gończy Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 O WOW :o :o :o Ależeście dziewczyny zaszalały :o Cudne fotki :D :D Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Ka-ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 jeśli wszystkie boksery (a z moich obserwacji wygląda na to, że większość) dają takie buziaczki, także sobie, to juz wiem, dlaczego maja takie krótkie nosy :lol: 8) a B&W...mmmmiooodzioooooo :D:D:D Quote
sayma Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 http://img454.imageshack.us/img454/8127/img4657xy0bg.jpg ale szpilakówna delikatniutka nosek pozostał jednak na miejscu brakkkk słów te oczyyyy.............................. :angel: :angel: Debe ty wiesz co cie czeka ???? Ja musze miec te fostaski Wind suuuper suuuper fotki :modla: :modla: Quote
Recommended Posts