dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Koniec :D Maga baaaardzo dziekujemy za spacerek i przepraszamy za jakosc zdjec mam nadzieje ze nastepne beda lepsze :D Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 oj, Dbsst, nie gadaj głupot, wcale niezłe te zdjecia 8) Pamiętaj, ze na początku lało :-? Uważam, ze możesz pokazać wszystkie na których psy nie są rozmazaną plamą 8) tylko jeden ryj na dwóch zdjęciach mi się nie podoba :evil: :evil: :evil: [quote name='dbsst'] a tu padłam ze śmiechu na widok miny Szpili :roflt: Quote
Agga Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 hihihi no świetnie sie bawią... A dbsst nas nie kocha...powiem to Sarci... :cry: Quote
Magda-Amir Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 super sie macie ze tak mozeicie razem na spacerki :angel: jakie dwa agresatory :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Jestem zauroczona ilością , a jakość jak dla mnie / porównując do moich :oops: to rewelka /Najważniejsze ze i pańciowe i pieskowe zadowolone :angel: Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a): Maga baaaardzo dziekujemy za spacerek i przepraszamy za jakosc zdjec mam nadzieje ze nastepne beda lepsze :D przestań już z tą jakoscią :evil: to nie konkurs :lol: , poza tym jesteś wielka, że tak ci się udało je łapać w locie :lol: nastepnym razem baaaardzo chętnie, bo Leon obudził się tylko na krótkie siq i dalej śpi :o już prawie 5h :o Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 a ja chcialam zglosic reklamacje Szpila chodz kreci sie zabawki mi znisi i wlazi na kolana :o ja juz nie moge z tym cyborgiem na kolanach mam pilke i kraba a ona lata z butelka ja chce normalnego psa Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='dbsst']a ja chcialam zglosic reklamacje Szpila chodz kreci sie zabawki mi znisi i wlazi na kolana :o ja juz nie moge z tym cyborgiem na kolanach mam pilke i kraba a ona lata z butelka ja chce normalnego psa hahaha, rzeczywiście, ona jest nie do zdarcia :o :lol: Leon jak zabity padł, właśnie gotowałam mu serduszka, zwykle modli się do garnka, a teraz nawet powieki nie uniósł :o Szpila, coś tu mu zrobiła?? :o :-? :wink: Quote
Agga Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 dbsst napisał(a):a ja chcialam zglosic reklamacje Szpila chodz kreci sie zabawki mi znisi i wlazi na kolana :o ja juz nie moge z tym cyborgiem na kolanach mam pilke i kraba a ona lata z butelka ja chce normalnego psa Dbsst ja bym chciała, żeby mi na kolankach siedziała tak jak w Morsku :lol: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 qrde a ja mam ja znowu na kolanach hahahha Agga bierz ja bo ja nie wytrzymam wylizana mam cala twarz cholera co za cyborg Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 miałaś do nas posłać na wakacje 8) :wink: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaa wezcie sobie ja ja nie moge ona teraz gryzie kocyk :evil: Quote
LAZY Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Foty rewelacja!!! Swietnie się bawia...az miło popatrzec... Quote
daga10011 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Alez sie psiska wyszalaly :o :o :o :P ..Maga-marszem do wind prosze-gdziezes ta sliczna buzie ukrywala?????????? :evil: Quote
Ka-ka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 mnóstwo świetnych ujęć....widać, kto w tym duecie jest bardziej skoczny :lol: ale najbardziej rozwaliło mnie to...... P>S>sayma....dzięki :oops: Quote
mrowka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 My chceemy Szpiilcieee :puppydog: :bigcry: Debest super fory, nie marudzz taak i psytrykaj jeszcze wiecej!! :P :klacz: :angel: :o :o :o :o a ktos mi mowil, ze te labratory wogole nie sa agresywne... :scared: Quote
Siostra Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Klasa fotaski :D SZpila to jest jednak niezły pistolet :lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='mrowka'] :o :o :o :o a ktos mi mowil, ze te labratory wogole nie sa agresywne... :scared: hahahah, to źle ci mówił 0X , są bardzo groźne, Szpila ledwo uszła z życiem, dobrze, że tak wysoko skakała :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Dbsst ! Foty super! Widać jak wspaniale wyszalały się psy i jakie są zachwycone zabawą i sobą :lol: Ujęcia kapitalne! Przy okazji zobaczyłam Twoją Szpilkę, jest śliczna! :D Quote
agabass Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 super fotki szkoda, ze nas tyam nie było, ale ta Szpila niestała w uczuciach lepiej, żeby Gom tego nie widział no i Leon i jego Pancia Rewelacja Quote
Patka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 agabass masz rację mnie tez to najbardziej ujęło za ucho tfu serce :lol: :wink: Quote
Justa Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 dbsst wspaniała fotka! :angel: Boks zawodowy 8) Tylko tyle, że szpila - bokser rozumiwszy :D Ale labrador bokser :o ??? :angel: Więcej ! Quote
Recommended Posts